Jump to content
POLITISTI.ro

Arma letala - militar in rezerva

Mergi la răspuns Răspuns oferit de Marius,

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Am afirmat că nu mă interesează opinii , o dată , pentru că am citit aici postările și am dedus care este mentalitatea unora.  Și pentru că mă intereseza punctul de vedere al lui mirceaion, care este de apreciat. Având în vedere sitemul juridic, da este o presupunere care ar putea fi și dovedită, din moment ce este și evidentă, dar pentru asta e  nevoie de  un sitem juridic care functionează, nu de un sistem care blochează dosarele în sertar, pentru că nu au chef, sau pentru că în dosar apar anumite persoane din sistem. Prin evaluari critice  se ajununge într-o direcție critică. fiecare are dreptul la opinie. Însă nu mă interesează opiniile în dircția opusă. exemplu de opinie:. te agiți degeaba. trebuie să fi militar de carieră.... Nu am cum să dau curs unei astfel de opinii cănd legea e clară. Acest lucru este înțeles foarte bine și de mirceaion care rezonează pe aceleași principii. Atâta timp cât există decizi judecătorești care dau câștig de cauză, din punct de vedere juridic ar trebui să fie suficientă conexarea acelor decizii. Din moment ce există o deciziie iccj, conexarea acelei decizii ar trebui să fie suficientă.

Dacă eu la dosar pentru cererea de autorizare am atașat și aceste decizii. si legea 446/2006 de unde se poate vedea clar ce înseamnă "activ" și cu toatea astea AESP a respins autorizarea, e clar rea voință, nu vor. si asta este o practică ilegală, și te blochează pe toate căile de la un drept... și nu sunt dispus să accept opinii în direcția opusă.  Mă interesează proceduri concrete pe contencios administrativ. gen: cererea sau contestația se depune la Tribunalul teritorial unde ai domiciliul, se poate sau nu si in alt județ, in termen de 30 de zile la primirea răspunsului. te poți reprezenta singur sau nu. trebuie achitată sau nu o taxă. in cazul unei decizii de clasare se poate înainta la o instanță superioară...

Este evident ce se întâmplă. 

Din moment ce Mironion este dispus să ofere consiliere juridică, doresc să discut pe acest palier...  

în situația în care voi câștiga in contencios sau la o instanță superioară, am să postez argumentele invocate.

Dar este evident , că există posibilitatea unei clasări , pentru că se clasează pe bandă rulantă, totul depinde de, cum spunea și marcelion, de judecător, dacă judecătorul e corect sau nu.

legat de postul anterior, îmi asum. Tocmai citeam regulamentul si căutam să suprascriu postarea.

Modificat de Marius
Eliminare citat al postului anterior.
  • Moderator
Publicat

@AdrianGO, nu rezolvă cu nimic faptul că îți asumi, trebuie să respecți regulamentul. Eu te-am rugat într-un mod elegant, sperând să înțelegi și să te conformezi. Asumatul ăsta nu încălzește și nu ajută pe nimeni. Respectarea regulamentului nu este o chestiune opțională. Dacă vrei să înțelegi bine, dacă nu vei suporta consecințele.
Pentru a adăuga o postare nouă trebuie accesată caseta / rubrica de la finalul topicului de discuții. 

Publicat (modificat)
în urmă cu 23 ore, AdrianGO a scris:

am văzut prea multe ca să mă mai  intereseze vreo părere. când o p de sef de post claseaza toate plângerile protejand un grup infracțional  organizat

Prin urmare, este lesne de observat că se pricepe … este un adevărat cunoscător! O singură observație: șeful de post nu are competență să cerceteze grupuri infracționale organizate și nici nu a avut vreodată - în consecință nu e posibil să claseze el astfel de fapte. Această competență aparține procurorilor din cadrul DIICOT.
Dar nu au importanță astfel de detalii … oricum domnu Adrian știe cum stă treaba, că el a văzut pă TikTok. 

Modificat de Horia
Publicat

Exact din acest motiv am precizat că nu mă interesează opiniile voastre. pentru că nu sunt dispus să dau explicații. 1. o singură dată am intrat pe tik tok, nici nu am cont acolo. 1. nu am precizat nici unde că șeful de post ar avea competență pe  crimă organizată. Ci că clasează plângeri pe bandă rulantă, cum ar fi.  amenințări cu intrare neautorizată în imobil, sau plângeri de hărțuire, sau plângeri în care o minoră care hărțuiește sare în geanul de la dormitor cu un revolver în mână, pentru că el însuși face parrte dintr un grup infracțional organizat în care sunt vizate acele persoane, printre care și minore cu care se  delectează.. Acele persoane apar în acele plângeri care au ajuns pe masa lui și le protejează.  Cazul este la BCCO.  unde s a deschis dosar penal si pentru accesări neautorizate. Au încercat din secția de poliție mizeriile astea și interceptări... Aș aprecia dacă ai face pe deșteptul în altă parte. Nici moderatorul nu a înțeles ce am vrut să spu prin " îmi asum"  are legărură cu recunoașterea greșelii și integriratea... vă rog, pe viitor să încetați cu aberațiile puerile de genul, pentru că nu mai dau curs. O să vorbiți singuri.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.