Jump to content
POLITISTI.ro

Serviciul Actiuni Speciale

Postare recomandată

Publicat

Salut! Tanar de 18 ani, cu un vis in care as simti ca fiecare zi din viata ar avea sens si placere daca as lucra in cadrul Serviciului de Actiuni Speciale. Cat de greu este sa ajungi acolo? Se scot locuri in fiecare an? Un sport de contact imi confera un avantaj? Se mai fac clase la scolile de politie special pentru asta? Am certitudinea ca in 3-5 ani voi fi unde imi doresc prin munca si dedicare sau traiesc cu speranta asta degeaba, deoarece stiu ca e competitia foarte acerba. Considerati ca merita sa risc timpul in care as astepta sa ajung in cadrul S.A.S sau sa dau admitere din prima la academie si sa devin ofiter?(stiu ca e greu sa intri ca agent, mai cu seama ca ofiter). Multumesc!

• Moderator
Publicat (modificat)

Vezi ca sunt destule topicuri pe acest subiect...

Cauta amănunțit și vei vedea o grămadă de păreri pertinente.

Uite aici vreo doua, dar mai sunt si altele...

Cum poti ajunge in fortele speciale ale politiei? https://www.politisti.ro/forums/topic/394-cum-poti-ajunge-in-fortele-speciale-ale-politiei/

Recrutare SIAS/SAS https://www.politisti.ro/forums/topic/12623-recrutare-siassas/

Modificat de Roby

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.