Jump to content
POLITISTI.ro

Admiterea in Academia de Politie si Scoala de Politie

Postare recomandată

Publicat

Nu, stai fara grija, controlul ala este la misto. In fond, cap ai, minte ce-ti mai trebuie? :doh:

Sa stii ca am fost prezenta la vizite medicale "la misto" cum le numesti tu si eu care imi luasem ochelarii cu mine, avand o miopie mica, sub -1,75, am fost respinsa.... deci care e ideea?? retarzii pot sa ia medicalul ca sa intre cu note mici la academie iar cei care merita sa fie acolo sa fie respinsi fara a respecta un protocol. Doar intrebam daca ne controleaza sa vada daca purtam lentile pentru ca anul trecut nu au facut asa ceva... fara zeflemeli de genul teasta care suna a gol!!!

• Displace 2
Publicat

ai mare dreptate.si eu vreau sa devin politista ca sa zic asa dar am o anume problema cu flotarile:-s

daca se cereau si flotari nici nu mai avea rost sa incerc:(

Publicat (modificat)

cloody, din cate am auzit s-ar putea sa se modifice si probele sportive, trebuie sa fim pregatite pentru orice, asa ca trage tare cu sportul ! :naughty:

Modificat de georgya
Publicat (modificat)

atata timp cat nu revin flotarile este bine:))

in ceea ce priveste celelalte probe ma pregatesc:)

totusi,imi este putin greu si cu bac si cu admitere:)

Modificat de cloody
Publicat (modificat)

Si mie imi este foarte greu, avand in vedere ca am si pregatiri aproape in fiecare zi, dar cand iti doresti ceva foarte mult uiti de toate astea si incerci sa faci in asa fel sa iasa toate bine. Chiar daca invatatul pt bac nu are cum sa fie floare la ureche, daca te organizezi putin si iti planifici studiul, lucrurile vor iesi bine. Iti doresc multa bafta ! ( mai ales la admitere, daca se mai da ) :rolleyes:

Modificat de georgya
Publicat

Ioanna, sunt destul de optimista sau cel putin incerc ! Este clar ca daca se va da, vor fi locuri putine si vor intra doar cei mai bine pregatiti !

Succes, scumpa ! :naughty:

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

salutare. pentru cel cu hepatita, imi pare rau pt tine, hepatita stiu ca poate fi o boala nesuferita, dar nu vei mai putea da admitere. iti va iesi imediat la analizele de sange, imi pare sincer rau.... pentru cea cu lentile de contact....trebuie sa semnezi la examenul medical ca nu porti lentile de contact, in primul rand te verifica ei, si la unitatile teritoriale si la academie in sine. mai bine incerci sa obtii derogare pt ochelari, decat sa fii prinsa cu lentile..nu ai voie cu ele. daca mai aveti intrebari, scrieti aici ca sa poata ajuta si pe altii. salutare

si trebuie sa ai cetatenie romana, este conditie impusa inca de la inscriere la concurs la unitatile teritoriale( pt cel din bruxelles)

Modificat de blackice
  • Apreciez 2
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

Ma cam macina o problema...de ceva timp. Am o gaura de cercel in urechea dreapta...si nu...nu e facuta de mine. :angry:

E facuta de mama...cand aveam un an si cateva luni.

Acum ma gandesc daca cumva, ar afecta cu ceva la controlul medical...:unsure: .

Ca tot veni vorba, am si o cicatrice orizontala de 1 cm(lungime) pe frunte.

Va rog sa raspundeti concret si justificat. Fara opinii, fara presupuneri. :(

Multumesc anticipat.

Modificat de Noxy
Publicat

Noxy pune mana si invata .

Concomitent pregateste-te sa poti trece probele sportive.

Eu am avut doua cicatrici la vizita medicala iar in1994 vizita chiar se facea pe bune.

Restul sunt doar zvonuri.

• Apreciez 1
Publicat

Salut ! Sunt a 11-a ( @CNMK GL) si voi da la Academie .

Testul psihologic si vizita medicala le faci in orasul tau ?

Sau trebuie sa te prezinti in institutii de profil omologate de ei in/sau nu orasul tau ?

Publicat

Da , le faci de obicei in resedinta judetului din care faci parte iar la academia o sa mai faci odata testul psihologic si vizita medicala , dar mai amanuntit.

• Membru
Publicat (modificat)

@ Robbye

Recrutarea candidaţilor se face, pentru arma poliţie, de către inspectoratul judeţean de poliţie - Serviciul Management Resurse Umane.

Vizita medicală se realizează la centrele medicale teritoriale pentru completarea fişei medicale şi se finalizează cu avizul „apt”/ „inapt”.

Testarea psihologică a candidaţilor, indiferent de instituţia de învăţământ pentru care au fost recrutaţi, se efectuează la unităţile teritoriale de către specialişti din cadrul Centrului de Psihosociologie al MAI, potrivit planificării întocmite împreună cu inspectoratele generale / judeţene.

Centrele medicale/unităţile de testare îşi au sediul, de regulă, în aceeaşi localitate cu reşedinţa de judeţ - în cazul tău la Galaţi.

Citeşte aici ca să-ţi faci o idee în ce a constat admiterea anul trecut -> http://gl.politiaromana.ro/index.php?act=noutati_detaliu&id=3271

Mult succes ! :emo-yessir:

Da , le faci de obicei in resedinta judetului din care faci parte iar la academia o sa mai faci odata testul psihologic si vizita medicala , dar mai amanuntit.

Doar vizita medicală se reia la academie.

Modificat de blue1guardian
Publicat

Eu inca sunt mic si imi doresc pe viitor sa dau la DREPT acum singura problema este cu ce medii se intra la ACADEMIA DE POLITIE sau ARMATA? Si conteaza care e mai buna DINTRE ACADEMIE SI ARMATA? Sau cum se intra la ACADEMIE sau ARMATA ?

• 3 luni mai târziu...
Publicat

examen se da si pentru politie si pentru armata, nu iti poate spune nimeni daca e mai bine in politie sau in armata, asta trebuie sa constati singur vorbind cu persoane care lucreaza la politie si care lucreaza la armata. Ciao

• 2 luni mai târziu...
Publicat

am o intrebare. stiu ca a mai postat cineva ceva de hepatipa B, dar la mine e un alt caz. Am luat acest virus printr-un vaccin la 2 ani. Precizez, nu am boala ...doar antigenul prezent. Nu am avut nici o problema medicala niciodata. As avea sanse sa intru la academie? Imi doresc foarte mult sa studiez criminalistica.

Si o ultima intrebare, cat de mult conteaza daca ai sau nu tatuaje pe corp? In armata stiu ca acest lucru nu e un criteriu de selectie, dar nu stiu la academie cum e.

Va multumesc.

Publicat

salutare. pentru cel cu hepatita, imi pare rau pt tine, hepatita stiu ca poate fi o boala nesuferita, dar nu vei mai putea da admitere. iti va iesi imediat la analizele de sange, imi pare sincer rau.... pentru cea cu lentile de contact....trebuie sa semnezi la examenul medical ca nu porti lentile de contact, in primul rand te verifica ei, si la unitatile teritoriale si la academie in sine. mai bine incerci sa obtii derogare pt ochelari, decat sa fii prinsa cu lentile..nu ai voie cu ele. daca mai aveti intrebari, scrieti aici ca sa poata ajuta si pe altii. salutare

si trebuie sa ai cetatenie romana, este conditie impusa inca de la inscriere la concurs la unitatile teritoriale( pt cel din bruxelles)

Si ulcer duodenal ? Il tratez..

Publicat (modificat)

Si o ultima intrebare, cat de mult conteaza daca ai sau nu tatuaje pe corp?

Din cate stiu eu tatuajele sa nu fie la vedere, atunci cand imbraci uniforma.

Modificat de Cerasela
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.