Jump to content
POLITISTI.ro

Admiterea in Academia de Politie si Scoala de Politie

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Lasa-l domle in pace sa dea unde vrea el...se poate vedea ca are "stofa" de jandarm din postarile lui.

Publicat (modificat)

Iustaa vezi ca altul este topicul.

Deja semnalizezi precum farul din portul Constanta.

Nu intra cu bocancii murdari in sufrageria noastra.

Sa inteleg ca esti profesor de limba si literatura romana?

Vrei sa ne dai si note?

Parerea mea.

Modificat de Elvis
  • Membru
Publicat (modificat)

Iustaa, daca tu crezi ca aici ti-ai gasit persoanele de care sa faci misto, well, canta la alta masa, ok? Nu ne subestima, o, tu monument al intelectualitatii, ca s-ar putea sa dai cu nasul in balta. Te-as ruga inainte sa corectezi pe altii, in speta, pe mine, sa te uiti la dumneata. Poate observi ceva in ultima postare de ai facut-o aici. Ma rog, nu stau sa iti fac teorie, intrucat mi se pare ca ai o aroganta nesimtita care te face sa te crezi undeva deasupra tuturor, miezul din Fanta, noi ceilalti fiind niste simpli muritori prada unui intelectual scazut. Te inseli amarnic. Vezi sa nu fie cazul la tine.

P.S. : Ti-as recomanda ca de acum inainte sa adopti o atitudine civilizata pe acest forum, in caz contrar nu vei mai avea privilegiul de a ne "bucura" cu creatiile mintii tale. :emo-yessir:

Modificat de Kmcoio
Publicat

Domnule profesor iustaa nota 4 ,stati jos. :ner:

Daca o sa intrii la mine in casa cu bocancii plini de noroi si imi vei murdarii parchetul o sa faci o vizita la stomatolog.

Si expresia ,,bataia doare" va avea sens pentru tine.

Viitor jandar ce esti.

Hai pa.

Publicat (modificat)

Bai Elviss afla ca se intra incalcat intr-o casa.

Kmcoio daca am o greseala gramaticala te rog sa o arati.

Te rog sa raspunzi si intrebarii acestea. Ce ai cu Jandarmeria? :hmmmt:

Modificat de iustaa
Publicat (modificat)

Vad ca nu prea pricepi.

Nu te ajuta neuronul sau care este treaba.

Nu esti primul glumet care intra pe aici.

Cine seamana vant culege furtuna.

Eu raspund decat oamenilor cu o minima educatie, iar daca nu stii ce gresala ai facut poti merge linistit sa dai la jandari.

Vei lua examenul de admitere cu siguranta.

Cu ,,bai'' se vorbeste la stana, domnule taca.

Poti cauta numeroase site-uri unde se arunca cu noroi in politisti sau ni se dau lectii.

Pai nu iti este rusine , macar faptul ca am armata cam cata scoala ai tu, pardon ani de viata, chiar nu iti da de gandit.

Asta cu intratul incaltat in casa poate sa o spuna unul care s-a nascut obosit si nu stie cum se bat covoarele sau cum se face curatenie.

Daca ai uitat acesta este un site al politistilor.

Nu ne plac iubitorii de jandari.Vezi ca au foarte multe site-uri.

Vorbind laudativ despre ei acolo s-ar putea sa fii apreciat.

Priceput?

Modificat de Elvis
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Iustaa, inceteaza. Te rog frumos sa te calmezi, noi nu toleram astfel de limbaj pe acest forum. Aici atacam ideile persoanelor, nu persoanele in sine. Vezi ca ai scris "incalcat" in loc de "incaltat" daca tot te dai intelectual si te-ai adresat cu "Bai" unui coleg de forum care are mai multi ani decat ai tu dinti in gura. Legat de Jandarmerie, nu am nimic cu ei, am ceva cu persoanele arogante care "stie" tot. Daca nu incetezi, se vor lua masuri impotriva ta. Cu respect.

Publicat

Kmcoio daca tot facem analize pe text, nu ca eu as tasta tot timpul corect, dar nu ma iau de altii, daca observi ,,la voie e" putin mai sus.

Iustaa cred ca vrea sa faca si caligrafie cu noi, nestiind ca poate noi nu mai avem rabdarea necesara. :ner: :ner:

Publicat

iustaa, in general jandarmeria este folosita ca usa din dos pentru intrarea in politie.

asta e valabil pentru incadrarile directe, in principal, dar si pentru cei care fac o scoala de ofiteri/subofiteri. pe principiul "lasa ca dau la jandarmi ca e concurenta mai mica si dupa aia ma transfer eu la politie" multi juni care nu prea le au cu cartea aleg uniforma de jandarm pentru a ateriza mai apoi, ajutati de diversi binevoitori, prin politie. a nu se interpreta ca nu exista si persoane dedicate unei cariere in jandarmerie, persoane care merita tot respectul, spre deosebire de parvenitii oridinari la care ma refer

daca cumva, pleci de la ideea ca la jandarmi e concurenta mai mica, ar trebui sa iti refaci calculele. nr de locuri la toate scolile se vor micsora foarte mult anul asta, asa ca vei avea parte o concurenta redutabila chiar si la jandarmi.

daca ai adoptat un stil de bâtar, ca un fel de proiectie a viitoarei tale personalitati de subofiter/ofiter de jandarmi, ia te rog in considerare ca nu este agreat foarte mult de civilii din ministerul de interne si ar fi bine sa cauti companie pe un forum al jandarmilor. nici cei de la armata nu iubesc foarte mult acest stil, fiind satui de racanii care au aterizat de la jandarmerie la ei, asa ca ar fi bine sa ii eviti. la spp ai din nou sanse sa fii foarte iubit, dat fiind filonul nobil de jandarmi de la ei. :D

in rest toate bune!

• Apreciez 1
Publicat

salut!se mai tine concursul la campina acuma in 2011?ca i-o am dat anu trecut si n-am intrat fara 2 puncte la scris:(. :emo-yessir:

• Moderator
Publicat

nikydon este încă prea devreme pentru a se putea ști ceva sigur. Probabil că după luna martie se va stabili.

Publicat

salut! imi poate spune cineva care este limita la dioptrii?...am inteles ca se poate intra si daca porti ochelari de vedere, insa sunt anumite limite si as vrea sa le aflu. Multumesc!

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

DeltaForce eu am auzit ca daca ai ochelari iti trebuie derogare,daca ai dioptrie mai mare de +/-3 nu vei primi si vei fi declarat inapt...

Modificat de georgya
Publicat

marius, alea sunt locurile pt concurs scoase pt anul asta? pt 2011?

delta force si eu am ochelari... sunt defect din nastere... am la stangul 0.5, si la dreptul 0.0 (e ochiul meu de lunetist :)) )... iti trebuie derogare, daca esti din bucuresti da-mi un private message si mergi cu mine la analize cand o sa se inceapa cu dosarele ;)

Publicat

Saluare tuturor. Am si eu o nelamurire si ma gandeam ca acest forum e un loc unde poate am sa gasesc pana la urma raspuns la intrebarea mea. Deci problema e urmatoarea : am terminat liceul in Belgia Bruxelles sectia Economie, momentan sunt tot aici in Bruxelles la o univeristate de informatica dar ma gandeam de fapt eu de mic imi doresc sa devin politai. Si acu as vrea sa stiu daca cu aceasta diploma obtinuta aici in Belgia pot sa ma inscriu la Academia de politie din Romania????

Multumesc pt raspunsurile pe care le dati si va doresc o zi buna tuturor.

• Moderator
Publicat

Dacă diploma este recunoscută de Ministerul educației și cercetării, da te vei putea înscrie la concurs.

Numai că trebuie să mai citești ceva pe la gramatică din câte se poate observa. Denumirea corectă este polițist, nu polițai.

Succes!

Publicat

Ce'i adevarat am cam uitat gramatica limbii romane, tinand cont ca sunt plecat de multa vreme din tara si liceul l'am absolvit aici in Belgia. :emo-yessir:

• Moderator
Publicat

Dacă există cu adevărat voință, nu ai de ce să-ți faci probleme. :emo-yessir:

Publicat

LEX91SPETSNAZ multumesc mult pentru bunavointa! Nu este cazul meu, eu nu port ochelari. O prietena m-a rugat sa ma interesez pentru ca ar vrea sa dea la anul si nu stia daca reprezinta un impediment faptul ca poarta ochelari. Are dioptriile de +1,75......deci nu ar trebui sa aiba probleme, nu?

Multumesc mult inca odata!

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

salut. Eu am o mica problema din pacate care ma tot macina. Am fost diagnosticat cu o hepatita B si intentionez sa particip la admitere la Academie. Eu insa ma simt perfect sanatos, fac si sport si nu stiu daca sa ma mai inscriu sau nu la concursul de admitere. Academia e pentru mine ideaul meu si sunt extrem de suparat ca o problema medicala ma opreste sa particip la admitere. Adica, nu stiu inca daca e grav sa ai hepatita asta pentru ca multi doctori spun ca daca ai un stil de viata sanatos atunci e ok, nu am de ce sa imi fac griji. Personal nu beau deloc alcool, nu am fumat niciodata, ador sportu si mancarea sanatoasa si nu stiu de unde naiba am contactat virusu asta. Doar prin sex ma gandesc, insa nah nu mai pot da timpul inapoi. Ceea ce va cer e care e parerea voastra?? Mai are vreo importanta sa imi fac dosar de inscriere sau ma respinge la medical ???

Va multumesc si sper sa ma intelegeti !

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Si eu vreau sa particip anul asta la admiterea de la politie... singura problema ar fi la medical... care stie cum e treaba cu lentilele de contact? te controleaza careva???

Publicat

Salut tuturor! Sunt nou pe forum si doresc sa ma lamureasca si pe mine cineva.

In legatura cu Academia de Politie : care este diferenta dintre 240 si 180 de credite?

"- în domeniul de licenţă “drept” pentru poliţie, poliţie de frontieră, jandarmi şi penitenciare, specializarea “ordine şi siguranţă publică” (180 de credite) - cursuri de zi şi cu frecvenţă redusă cu durata de 3 ani.

- în domeniul de licenţă “drept” pentru poliţie şi poliţie de frontieră, specializarea “drept” (240 de credite) - cursuri de zi cu durata de 4 ani;"

Imi cer scuze daca nu am postat unde nu trebuie, insa am considerat ca nu este nevoie sa fac un nou topic.

• Moderator
Publicat

Si eu vreau sa particip anul asta la admiterea de la politie... singura problema ar fi la medical... care stie cum e treaba cu lentilele de contact? te controleaza careva???

Nu, stai fara grija, controlul ala este la misto. In fond, cap ai, minte ce-ti mai trebuie? :doh:

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.