Jump to content
POLITISTI.ro

Despre poliţişti aspiranţi la statutul de "influencer"

Postare recomandată

Publicat
4 minute în urmă, Marius a scris:

@DaniCek, înţeleg că eşti la rândul tău o vedetă /"influencer" şi vrei să ne indici ce trebuie să comentăm?

Marius, am fost menționat în postarea asta și mă gândesc că pot avea și eu dreptul la replică, nu? Sau aici e pe grade și funcții? 

• Displace 1
  • Moderator
Publicat

Poate nu m-am făcut eu înţeles. Ai scris în ultima ta postare:

în urmă cu 6 ore, DaniCek a scris:

Culmea e că la toate postările în care iau apărarea colegilor noștri terfeliți prin presă nu vă văd să comentați. 🙂

Şi eu te-am întrebat dacă te consideri la rândul tău o vedetă (un "influencer") şi vrei să ne indici ce trebuie să comentăm? Nu ştiu de unde ai tras concluzia asta cu grade şi funcţii şi nici nu înţeleg la ce te referi, pentru că nu a vorbit nimeni de aşa ceva.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat
acum o oră, DaniCek a scris:

Îmi permit să îți răspund la comentariu și o să-ți explic eu cine alterează grav imaginea acestei caste profesionale. Șpăgarii, incompetenții și slugarnicii care lasă capul în pământ atunci când ar trebui să aibă un cuvânt de spus. Lingăii ăia care au genunchii roși pentru o liniuță pe umăr și pentru un salariu de excelență. Ăștia sunt cei care alterează grav imaginea instituției, drag coleg!

Da, alterează șpăgarii, incompetenții și slugarnicii....Dar nici ce fac unii (majoritatea) dintre voi, nu e ok. Fără sa fiu lingușitor, tu mi-ai părut mai cu capul pe umeri, dar mi-e sa nu te strice ariciul ala mic de la Strehaia, care, de departe merita o diploma 🏆 pt prostie ...ca am văzut ca ții aproape de el

Ideea e ca nu trebuie expuse toate detaliile profesiei ăsteia tuturor limitaților și "specialiștilor" pe Facebook, pt ca oricum nu vor înțelege și au o percepție greșită despre Politia Romana. Or, prin postările astea tocmai asta faceți.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

@DaniCek uita-te ce posteaza somitatea ta de coleg de la rutiera (Mehedinți) și spune-mi tu ca nu se  alterează imaginea poliției prin postări de genul asta pe Facebook 

Nu zice nimeni, nimic când postezi in scopul unei acțiuni caritabile, când lauzi munca unor colegi, sau le iei apararea atunci când instituția ar trebui sa o facă și nu o face, când clarifici o situație pe care publicul larg nu o înțelege (cum ai făcut cu sechestrarea de zilele trecute)

Dar trebuie sa știi când sa pui frână.... sunt mulți care de multe ori au exagerat cu postările și nu ai cum sa ma contrazici.

Publicat
în urmă cu 6 ore, DaniCek a scris:

Îmi permit să îți răspund la comentariu și o să-ți explic eu cine alterează grav imaginea acestei caste profesionale. Șpăgarii, incompetenții și slugarnicii care lasă capul în pământ atunci când ar trebui să aibă un cuvânt de spus. Lingăii ăia care au genunchii roși pentru o liniuță pe umăr și pentru un salariu de excelență. Ăștia sunt cei care alterează grav imaginea instituției, drag coleg!

Îţi răspund şi eu: aşa este, ai dreptate, şpăgarii, incompetenţii şi slugarnicii distrug imaginea acestei categorii profesionale, iar pentru a eradica acestui fenomen şi pentru a elimina din rândurile poliţiştilor astfel de indivizi trebuie acţionat legal, nu prin postări pe Facebook. Mai exact, când cineva cunoaşte cazuri de şpăgari, trebuie să meargă şi să formuleze un denunţ (asta pentru cei care ştiu ce e ăla), eventual să susţină respectiva acuzaţie printr-o declaraţie de martor şi aşa mai departe.
Atunci se poate susţine că a făcut ceva concret, nu prin faptul că postează şi se lamentează pe Facebook. 

Dar sunt convins că nu există la nicio vedetă de acest fel (influenceri) vreun demers concret în acest sens, ei doar se măscăresc şi se lamentează pe facebook, în disperarea de a căpăta aşa-zisa notorietate, pe care să o folosească ulterior în interes personal.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

@DaniCek, știm că cititul îți provoacă oboseală, cum singur te-ai confesat.

Dar nu îți este puțin rușine să scrii asta, când tu dai block cui nu îți elogiază micile glumițe?

Screenshot_2023-05-07-08-04-07-25_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc.jpg

• Îmi place 2
  • Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Sincer vă spun, eu nu pot să înţeleg de ce este deranjat @DaniCek şi pentru care motiv a simţit el nevoia să posteze aceste replici, pentru că în absolut nicio postare de la începutul topicului nu sunt comentarii / postări care să facă referire concretă la persoana lui, ori la postările făcute de el pe Facebook.
Recunosc şi îmi cer scuze pentru această ignoranţă, dar eu nu urmăresc niciun astfel de "influencer", iar până să posteze  aici nu ştiam de existenţa lui. 

• Apreciez 1
Publicat
în urmă cu 22 ore, Sam a scris:

Domnu' Dani, despre "lingăii care stau în genunchi pt o liniuţă pe urmăr" ne poti povesti chiar dumneata din propria experienta, pentru ca nu incape nicio indoiala cum ai reusit sa te transformi peste noapte din jandarm in politist.

Te rugam fumos sa o lasi mai moale cu ipocrizia asta şi laudarosenia privind "veritcalitatea" si alte asemenea povesti, pentru ca toti sitm si e de notorietate faptul ca numai cei cu pile, cunostinte si relatii reusesc sa se transfere din Jandarmerie în Politie. 

Te rog să-mi scrii în privat ca să-ți trimit toate sesizările și petițiile pe care le-am înaintat către MAI și către CNCD, apoi o să înțelegi câte relații și pile am avut atunci când m-am transferat. De altfel, nu înțeleg cum de vă permiteți voi să faceți afirmații la adresa oamenilor pe care nu-i cunoașteți. Puneți mâna și interesați-vă înainte, cu siguranță aveți colegi prin Ipj-ul în care lucrez. Vă place doar să lătrați aiurea fără temei🤦🏻‍♂️

• Displace 2
Publicat

Povestea asta cu petițiile probabil prinde la cei care nu cunosc ce este si cum se solutioneaza o petitie, sau alt fel spus, la cei care nu cunosc valoarea juridica a unei petiții / reclamații. Eu chiar lucrez destul de des cu asa ceva, solutionez aproape zilnic petiții si reclamații, iar drept urmare nu ma impresionează absolut deloc şi te informez că nu ţine "vrăjeala".
Referitor la asta:

în urmă cu 3 ore, DaniCek a scris:

cum de vă permiteți voi să faceți afirmații la adresa oamenilor pe care nu-i cunoașteți

comentez exact cum procedezi si tu aproape zilnic pe Facebook, unde faci tot felul de afirmatii, iti dai cu parerea si comentezi despre o mulțime de oameni pe care nu-i cunoşti. 

• Apreciez 2
Publicat
în urmă cu 2 ore, Sam a scris:

Povestea asta cu petițiile probabil prinde la cei care nu cunosc ce este si cum se solutioneaza o petitie, sau alt fel spus, la cei care nu cunosc valoarea juridica a unei petiții / reclamații. Eu chiar lucrez destul de des cu asa ceva, solutionez aproape zilnic petiții si reclamații, iar drept urmare nu ma impresionează absolut deloc şi te informez că nu ţine "vrăjeala".
Referitor la asta:

comentez exact cum procedezi si tu aproape zilnic pe Facebook, unde faci tot felul de afirmatii, iti dai cu parerea si comentezi despre o mulțime de oameni pe care nu-i cunoşti. 

Mda, probabil că tu le-ai soluționat și pe ale mele atunci și am avut baftă😀 

în urmă cu 1 oră, Marius a scris:

@Sam, îţi iroseşti timpul ...

Lasă-l să vorbească, ca doar de asta e creat forumul ăsta. Mai facem puțin trafic, îl scoatem de la naftalină😀

• Moderator
Publicat

A cam început să îți placă să citești, petreci destul de mult timp aici pe forum... Vezi să nu neglijezi publicul în partea cealaltă!

Publicat
acum o oră, danpin a scris:

A cam început să îți placă să citești, petreci destul de mult timp aici pe forum... Vezi să nu neglijezi publicul în partea cealaltă!

Eu nu înțeleg de ce nu comentați și voi în partea cealaltă, oricum forumul ăsta e uitat. Ahh, stai, acolo comentați doar de pe conturi false iar apoi ștergeți(vezi Jhon Aldea). Îmi mai spunea cineva pe aici că blochez comentariile care nu-mi plac. 😀
Aici durează ore întregi ca un admin să aprobe comentariul. Sau măcar faceți un chat activ ca să meargă treaba mai repede. 
  Dacă vă deranjez chiar așa mult, renunt eu la forum si gata. 

• Membru
Publicat (modificat)

@DaniCek Eu zic sa arati totusi un pic de respect. “Forumul asta uitat”, cum il numesti tu, de 12 ani de zile formeaza o comunitate de politisti in care membrii s-au ajutat unii pe altii cu sfaturi profesionale, poate unora le-au fost calauziti primii pasi in cariera, nenumarati oameni din afara sistemului au primit sfaturi utile pt care poate avocatii i-ar fi taxat. 
Chiar mi se pare tupeu sa vina asta din partea unui jandarm angajat cu buletinul la apelul bocancilor, care sare pârleazul la politie, iar la scurt timp direct la SAS. Se terminasera toti politistii din judetul Brasov si nu mai aveau de unde sa ia, ramasesei doar tu. Iar tu vii aici (si pe pagina ta de FB) si ne tii lectii de moralitate. 
Dar asta e nivelul. De tiktok. Daca nu e de tiktok e clasificat drept “uitat de lume”. 

Modificat de Ben
  • Apreciez 4
Publicat
28 minute în urmă, Ben a scris:

@DaniCek Eu zic sa arati totusi un pic de respect. “Forumul asta uitat”, cum il numesti tu, de 12 ani de zile formeaza o comunitate de politisti in care membrii s-au ajutat unii pe altii cu sfaturi profesionale, poate unora le-au fost calauziti primii pasi in cariera, nenumarati oameni din afara sistemului au primit sfaturi utile pt care poate avocatii i-ar fi taxat. 
Chiar mi se pare tupeu sa vina asta din partea unui jandarm angajat cu buletinul la apelul bocancilor, care sare pârleazul la politie, iar la scurt timp direct la SAS. Se terminasera toti politistii din judetul Brasov si nu mai aveau de unde sa ia, ramasesei doar tu. Iar tu vii aici (si pe pagina ta de FB) si ne tii lectii de moralitate. 
Dar asta e nivelul. De tiktok. Daca nu e de tiktok e clasificat drept “uitat de lume”. 

Fost jandarm cu 2 ani de școală militară și vreo 14 ani doar pe stradă, suficient cât să pot sări pârleazul la SAS.  Facultatea o luați în calcul sau aia nu se pune? 😀 Despre moralitate ar trebui să vă țin cursuri unora dintre voi, da.(A se citi UNORA)Eu nu mi-am permis să folosesc la adresa voastră apelative de genul “lingău, măscărici, fătălau” și nici nu dețin conturi false ca să vă jignesc pe facebook, așa cum procedează unii de pe aici. Știu, și am citit în subiectele de pe forum, că nu vă plac jandarmii neam, dar ar trebui să vă exprimați frustrările într-un mod civilizat și asumat. 
  Nu te mai chinui să-mi răspunzi că e ultimul meu comentariu aici pe pagină. Noapte bună

• Moderator
Publicat (modificat)

Sa ii spună cineva ca aici nu e pe Facebook sa îl aplaude toată gloata de comentaci care îl urmăresc și care la primul pas greșit ii vor fi potrivnici, fiindca este posibil ca omul sa intre în depresie și sa îl "pierdem" când va vedea ca nu primește like-uri.

Ca idee, @DaniCekcu câți dintre aia care te lingușesc pe acolo prin comentarii ai băut o bere în viata ta sau ai ras cu pofta la o gluma și ați bătut palma ca băieții?

Vezi tu, asta e diferența între forumul ăsta și Facebook-ul tău; nu mai vorbesc de aspectele menționate de colegu', mai sus....sfaturi, răspunsuri etc.

Modificat de Roby
  • Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)
în urmă cu 8 ore, DaniCek a scris:

Fost jandarm cu 2 ani de școală militară și vreo 14 ani doar pe stradă

Deci, ati aflat care e procedura sa te muti la Serviciul pentru Actiuni Speciale al Politiei: 14 ani de Festivalul Bujorului, zilele orasului si meciuri de liga a II-a. Are sens. 

Modificat de Ben
  • Îmi place 1
  • Apreciez 3
  • Moderator
Publicat

Râdem, glumim, dar în "veatză" nu știi niciodată cum și de unde te lovește ...

Cu vină sau fără vină, că exemple sunt destule.

Ne bucurăm la câteva like-uri de la "țivili" dar să nu uităm: Karma iz a Bitch!

Screenshot_2023-05-14-07-40-35-55_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

• Apreciez 1
Publicat

@danpin, flăcăul ăsta se înfoaie și el cu glume de autobază să devină cunoscut. Atât poate …

On 08.05.2023 at 22:07, DaniCek a scris:

Eu nu înțeleg de ce nu comentați și voi în partea cealaltă, oricum forumul ăsta e uitat.

Aoleoo! Pentru asta ai venit tu aici de fapt? Ai sperat să mai cooptezi niște urmăritori? 🤣🤣🤣 

• Apreciez 3
  • Moderator
Publicat

Exact, e populism ieftin şi o strategie să atragă atenţia. Dreptul la pensie îl are orice persoana care îndeplineşte condiţiile prevăzute de legislaţia în materie, indiferent de modul cum încetează raportul de muncă sau raportul de serviciu. (demisie, concediere, acordul parţilor etc.).
În acest fel, cu acest exerciţiu de imagine mai capătă notorietate în rândul norodului care nu are niciun fel de cunoştinţe juridice. Din ce se vede, inclusiv jurnaliştii pun botul la vrăjeală şi îl transformă într-un mare erou.
Un individ submediocru în această profesie. N-o să-i simtă nimeni lipsa.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.