cum pot sa intru in posesia propriei masini, pe care o conduce momentan fostul concubin al mamei..mentionez ca mama a decedat acum 9 luni si conform certificatului de mostenitor obtinut in urma succesiunii facute, sunt proprietarul masinii in cauza, actele si asigurarea sunt pe numele meu...de condus o conduce individul, ilegal...si nu se sesizeaza nimeni...cum sa fac??sa mi fac alta cheie si sa iau masina de unde stiu ca e parcata? sa i iau placutele de inmatriculare? sa o dau furata ? daca aveti informatii , va rog sa mi dati de veste...multumesc
Question
tombow007
Am o singura intrebare...
cum pot sa intru in posesia propriei masini, pe care o conduce momentan fostul concubin al mamei..mentionez ca mama a decedat acum 9 luni si conform certificatului de mostenitor obtinut in urma succesiunii facute, sunt proprietarul masinii in cauza, actele si asigurarea sunt pe numele meu...de condus o conduce individul, ilegal...si nu se sesizeaza nimeni...cum sa fac??sa mi fac alta cheie si sa iau masina de unde stiu ca e parcata? sa i iau placutele de inmatriculare? sa o dau furata ? daca aveti informatii , va rog sa mi dati de veste...multumesc
Top Posters For This Question
11
12
4
15
Popular Days
Aug 18
29
Aug 24
10
Oct 14
8
Aug 19
6
Top Posters For This Question
Catalin 11 posts
maxu08 12 posts
bozo 4 posts
tombow007 15 posts
Popular Days
Aug 18 2011
29 posts
Aug 24 2011
10 posts
Oct 14 2011
8 posts
Aug 19 2011
6 posts
Popular Posts
maxu08
nu este speta penala - furt deoarece masina a fost incredintata in posesie de catre proprietarul acesteia la respectivul moment. daca vreti masina inapoi trebuie sa depuneti la instanta o actiune in
maxu08
ptr ca in dreptul roman ca si in alte tari in care s-a coborit din cocotier exista un principiu de baza cf caruia "nimeni nu isi face dreptate singur". pe cale de consecinta, indiferent ce drepturi a
Ben
ART. 208 Furtul Luarea unui bun mobil din posesia sau detenţia altuia, fără consimţământul acestuia, în scopul de a şi-l însuşi pe nedrept, se pedepseşte cu închisoare de la unu la 12 ani. Se co
63 answers to this question
Recommended Posts