Jump to content
POLITISTI.ro

Întâlnire aniversară 10 ani politisti.ro - 2020

Marius

Stabilirea întâlnirii  

7 members have voted

1. 1. Stabilirea întâlnirii

• 5 - 6 septembrie
      0
    • 12 - 13 septembrie
      7

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Moderator

aniversare-10-ani.jpg

Vă rog să vă manifestaţi aici intenţiile de participare la întâlnirea aniversară de 10 ani Politisti.ro, eventual aştept să propuneri privind perioada şi locaţia. 
Propunerea mea este un weekend din septembrie. Până atunci poate se mai liniştesc şi problemele cu pandemia.

PS: Vă rog ca absolut toate discuţiile ce privesc acest subiect să le postaţi doar în acest topic.

• Upvote 1
  • Moderator

Prezent, oriunde si oricând.

Părerea mea este să ne orientăm undeva în prima parte a lunii septembrie, pt că pe finalul lunii sunt programate alegerile si s-ar putea suspenda concediile, libere, etc

• Upvote 1
  • Moderator

Am adăugat un sondaj la topic cu primele două weekend-uri din septembrie, conform postărilor. Dacă vreți să mai adăugăm și alte date, postați și se rezolvă.

• Upvote 1
  • Moderator

Conform voturilor exprimate până acum, întâlnirea va avea loc pe 12 - 13 septembrie. Hai acum cu câteva propuneri privind locaţia. 👍

• Moderator
  • Moderator
On 04.08.2020 at 7:38, danpin a scris:

Pensiunea Doi Crai din Zarnesti

Dan, poţi să suni tu la ei şi te interesezi de preţ şi disponibilitate pt data stabilită?

On 04.08.2020 at 19:25, Cornelius a scris:

Salut ca pensionari putem veni și noi.

Sigur că da.

• Moderator

Am sunat acum pe proprietarul pensiunii, nea Gică, actual pensionar MAI, fost pompier.

In perioada 11-13.09.2020, la acest moment este libera pensiunea, o putem inchiria in intregime.

Au 8 camere la pensiune si un apartament cu 2 camere vis a vis de vilă.

Pret 110 lei/noapte.

Au o bucatarie utilata pe cate o putem folosi, curte cu foișor și grătar.

Pot da factura pentru servicii de cazare, ce poate fi decontată in baza voucherelor.

Ideea e ca ar cam fi singurul week-end neocupat din septembrie la pensiunea asta, daca ne hotărâm ar trebui sa dam un avans pentru rezervare.

Se aplica noile norme, respectiv declaratie pe propria raspundere a starii de sanatate si masurarea temperaturii la momentul cazării.

Edited by danpin
  • Upvote 1
  • Active member

Prezent și eu ✌ as vota pt al doilea weekend

Au loc sa îmi parchez motocicleta ? 😁

Sa ne vedem cu bine !

Edited by Roby