Jump to content
POLITISTI.ro

Ce pasiuni aveti? Hobby-uri?

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Avand in vedere ca multe prietenii se pot lega pe baza unor afinitati comune, am zis sa spunem aici cu ce ne place sa ne umplem timpul liber.

Asadar, voi ce pasiuni aveti? Hobby-uri?

Publicat (modificat)

Ca hobby? In general sporturile, in particular motorsport si cele de contact.

Modificat de Sony
  • Moderator
Publicat

Maşinile şi cam tot ce ţine de acest domeniu, pot spune că sunt o pasiune a mea. :)

Publicat

Imi pare rau sa va dezamagesc dar pe mine ma pasioneaza fotbalul si nu tin cu dINAMO.

Publicat (modificat)

hochei pe gheata, aikido si pescuit ....

Modificat de samariteanul
Publicat (modificat)

Imi place sa vad ca majoritatea sunt pasionati de sport. Vis-a-vis de ce ziceam pe alt topic, de probe pt. handicapati.

Modificat de Sony
Publicat (modificat)

Ma bucura faptul ca mai sunt politisti pasionati de sport, fara sa punem la socoteala hobby-ul de a sta in fata televizorului si a te uita la sport lol. Eu personal am fost mereu pasionat de sporturile de contact (artele martiale in general), apoi mai tarziu ceva sala de fiare pentru a mai da jos din kilograme uniform, alaturi de putin jogging ...

mai nou pe langa toate astea ne-am strans vreo cativa pasionati de alpinism , lol, macar utilitar daca nu pe munti ca n-avem bani de excursii :)

Am gasit ceva cladiri mai inalte 30-40 de metri de pe care poti face rappel, mai o intrare pe geam ...una alta sa mai scapi de cotidian.

Btw ...va e frica de inaltime ? :P

th_015.jpg

91170010.jpg

91170008.jpg

91170024.jpg

Modificat de officerdelta
  • Membru
Publicat

motociclism pilotez o sportiva...sau mai bine zis am pilotat-o ca dupa -25% din salariu nu o sa mai am bani de benzina :emo-yessir:

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Pasiunea mea sunt politistii :emo-yessir:

Eh, adica una dintre pasiuni, ca mai am si altele. :)

Publicat

Pasiunea mea sunt politistii :emo-yessir:

Eh, adica una dintre pasiuni, ca mai am si altele. :)

Miadry,sa inteleg ca pasiunea ta e aceea de a umbla cu ochii dupa noi? :ner:

Publicat

salut. eu am ca pasiuni sportul, in special alergatul de care m-am apucat pentru a slabi dar s-a transformat intr-o pasiune :clip:

aaa si imi place fotbalul si tin sa ii spun colegei de mai sus ca eu tin cu Dinamo :D

Publicat

Miadry,sa inteleg ca pasiunea ta e aceea de a umbla cu ochii dupa noi? :ner:

Nu-i nevoie, ca umbla ei cu ochii dupa mine. :lol:

Ah, cred ca ar fi trebuit sa specific: doar politistii inteligenti si corecti. :)

NU din aia corupti, spagari sau care nu stiu sa lege doua vorbe. :angry:

Publicat

sporturi de contact, filozofie orientala, zen si fotbal (eu tin cu Steaua :naughty: )

Publicat

Nu-i nevoie, ca umbla ei cu ochii dupa mine. :lol:

Ah, cred ca ar fi trebuit sa specific: doar politistii inteligenti si corecti. :)

NU din aia corupti, spagari sau care nu stiu sa lege doua vorbe. :angry:

Nu mai sunt in politie asemenea specimene. S-au retras sau au fost retrasi !!!

• Displace 2
Publicat

@dunelu: Nu stiu daca e in totalitate adevarat. Pana la urma, voi stiti mai bine.

Publicat

mai este cate unul ici colo ca sa mai puna un pic bete in roate cu ideile lui maiestre despre munca de politie!!!! :doh:

Publicat (modificat)

IGOR, in urma cu un an...

post-313-127575025745_thumb.jpg

si astazi:

post-313-127575088571_thumb.jpg

Modificat de buzu
Publicat

Bella :)

bela.jpg

bela1.jpg

E foarte obraznica si neastamparata. NU seamana cu stapana. :lol:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.