Jump to content
POLITISTI.ro

Bine ati venit pe forumul politistilor

Postare recomandată

• Membru
Publicat (modificat)

Bine ai venit Omerta, welcome Clyde.

Modificat de Bogdanel
  • 1 lună mai târziu...
Publicat

Bine ai venit Vlad! Sunt sigur ca acest forum iti va arata adevarata fata a politistilor, total diferita de cea intens mediatizata, de multe ori intr-un mod malitios! Poate asa vei intelege problemele si greutatile cu care se confrunta politistii!

Publicat

Bună ziua,

Am descoperit de [cenzurat]înd(*) acest forum, pe care îl găsesc foarte interesant. Pînă acum m-am mulţumit doar să citesc diverse subiecte, dar m-am gîndit că n-ar fi o idee rea să mă înscriu şi eu.

Nu sînt poliţist, n-am poliţişti în familie şi nici alte legături cu Poliţia. Totuşi, am un mare respect pentru poliţişti şi pentru meseria de poliţist în general. Poate mai puţin pentru anumite elemente din Poliţie, care dau instituţiei şi colegilor o faimă proastă, dar acestea din fericire sînt minoritare, cel puţin în opinia mea.

Numele de utilizator este cel real şi tot sub el, şi cu aceeaşi poză, activez pe mai multe forumuri de fotografie şi de maşini, atît româneşti cît şi străine. Aceia dintre voi care au Ford, Renault sau Dacia s-ar putea să mă ştie deja de pe forumurile respective. Sau dacă vreunul dintre voi este interesat de fotografie, s-ar putea să mă ştie de pe Foto-Magazin, Photo.net, Large Format Photography sau APUG.

Ca civil, probabil că nu voi contribui prea mult aici, ci voi citi mai mult decît voi scrie. Sau, dacă voi contribui, o voi face mai mult cu întrebări şi mai puţin cu răspunsuri. :)

Chiar dacă e un forum dedicat poliţiştilor, eu cred că este foarte interesant şi pentru civili. Pe de o parte, pentru că ne dă o idee despre viaţa şi meseria poliţiştilor, preocupările şi problemele lor, despre cum se văd toate acestea din partea cealaltă, lucruri pe care noi nu prea avem de unde să le ştim. Pe de altă parte, un astfel de forum ne ajută să ne obişnuim să privim poliţiştii nu ca pe duşmanii care ne dau amenzi, ci ca pe nişte oameni ca toţi ceilalţi, care au o meserie grea şi care au aceleaşi probleme, preocupări şi pasiuni ca şi noi. Iar în al treilea, şi nu în ultimul rînd, poliţiştii, prin natura meseriei lor, au experienţă personală directă cu lucruri la care noi nu avem acces (cum ar fi armele de foc) şi despre care mi-ar plăcea să aflu mai multe (în măsura în care aceste informaţii pot fi făcute publice, bineînţeles).

Mulţumesc.

(*) Voiam să scriu c.u.r.î.n.d, dar n-a mers. :D

Asa cum ai structurat mesajul, te-as pune sef de proiect undeva in IT cel mai probabil, :)

Publicat

Mulţumesc!

Chiar în IT lucrez şi, deşi nu sînt oficial şef, am avut ocazional şi sarcini de conducere a unor proiecte sau a unor părţi din ele. :)

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Publicat

Va rog, este vreun coleg din promotia SAPVLC 2000, pe acest forum? :hmmmt:

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Buna ziua!

Sunt membra intr-un ONG care activeaza pentru prevenirea si combaterea violentei in familie. Am gasit forum-ul Dvs. cautind informatii despre procedurile politiei in cazurile de violenta in familie, lucru care ne intereseaza pentru a realiza o informare cit mai completa pentru persoanele interesate. Precizez ca noi ne adresam cu prioritate adultilor victime. Am citit diverse postari si topice de pe Forum si m-am decis sa ma inscriu. Ceea ce ma intereseaza foarte mult ar fi sa aflu exemple de bune practici ale politistilor. Nu stiu cum sa procedez, dar Dvs. aveti experienta. Poate ca ar fi cazul sa propun un topic nou?

Va multumesc!

Publicat

Buna sant mai nou pe forum!vreau sa intreb ce stiti despre mult asteptata ordonanta de iesire la pensie!va salut cu respect!

Publicat

Salutari! Trebuia sa ma prezint mai demult, dar se pare ca tot am amanat si am uitat.

Am intrat prima data pe forum ca sa caut informatii despre admiterea la SAPVLC de anul acesta. Cu timpul tot am rasfoit si am citit pe aici, forumul fiind o motivatie in plus sa intru. In final am fost admis si acum astept sa incep scoala.

Numai bine!

• Apreciez 2
  • 4 luni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Va salut, Domnilor, Domnisoarelor si Doamnelor. (Ordinea este aleatorie)

Ma bucur enorm pentru existenta acestui forum, consumator avid de informatie fiind.

Un simplu cetatean.

• Apreciez 2
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Bine v-am gasit! Ma bucur pentru aceasta initiativa avuta de dvs pentru a realiza acest forum si nu in ultimul rand ma bucur sa fac parte din randul persoanelor cu capul pe umeri. Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut si multa sanatate tuturor.

Cu stima

B

• 3 luni mai târziu...
Publicat

Va salut si bine v-am gasit!

Felicitari celor care au avut initiativa realizarii acestui forum!

Sunt politist si desfasor activitati operative si de cp intr-una dintre unitatile IGPR.

Cu respect,

• Apreciez 2
Publicat

Bine v-am gasit. Abia astazi m-am hotarat sa imi fac un cont pe acest forum si imi pare sincer rau ca n-am facut asta pana acum. Am mici nelamuriri in ceea ce priveste admiterea la Academia de Politie si m-as bucura daca as gasi aici raspunsuri la intrebarile mele.

• 1 an mai târziu...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.