Jump to content
POLITISTI.ro

Lectia de moralitate

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Nu e corectă afirmația conform căreia în iarnă Becali a făcut dezăpezirea pe banii lui. Dezăpezirea s-a făcut din banii românilor.

S-a dus cu acele câteva utilaje, presa și televiziunile au făcut mare tam-tam, dar când a ajuns acolo i s-au blocat utilajele și au rămas înzăpezite. Chiar el a declarat pe la RTV (dacă rețin corect) când îi erau puse acele întrebări tendențioase și cu răspusuri sugerate, de către reporteri, spunându-le că nu au dreptate când spun că autoritățile nu fac nimic și că chiar și utilajele lui au avut nevoie de intervenția și ajutorul lor. Chiar îmi amintesc că a spus cu subiect și predicat că a fost surprins să vadă că lucrurile nu stau la fel cum se văd la televizor și că nu e deloc atât de ușor.

Becali atunci cu „armata” lui de utilaje a încercat să dezăpezească un drum din județul respectiv ceva mai izolat unde se aflau două-trei sau maxim patru localități și s-a convins pe pielea lui că acolo în teren lucrurile nu stau atât de simplu ca la televizor și chiar lua partea autorităților în ultimele zile când dădea interviuri de prin zăpadă.

Dar oamenii au rămas cu impresia de la televizor conform căreia Becali ar fi dezăpezit cele două județe.

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

sursa replicaonline.ro

Chiar dacă sunt săraci, unii români, din păcate, din ce în ce mai puţini, se încăpăţânează să rămână oameni. Este cazul unei brăilence de 58 de ani, femeie cu o situaţie materială modestă, care a găsit pe stradă un portofel cu acte şi mai mulţi bani decât câştigă ea în câteva luni de zile. Potrivit IPJ Brăila, marţi, 4 septembrie, în timp ce se îndrepta spre casă, de la serviciu, femeia a observat pe stradă, în zona Viziru III, din municipiul Brăila, un portmoneu. Neştiind ce să facă, a întrebat o trecătoare cum o sfătuieşte să procedeze şi a fost îndrumată să-l predea la Poliţia Municipiului Brăila. Ştiind cât de greu se câştigă o bucată de pâine prin muncă cinstită, cu toate că în portofel erau 1.900 de lei şi alte documente, brăileanca a mers la poliţie şi l-a predat, ne-a declarat Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila. Poliţiştii de la Biroul Proximitate au efectuat investigaţii pentru identificarea persoanei căreia îi aparţinea portofelul, deoarece se afla în tranzit în Brăila, şi au înştiinţat-o pe constănţeanca C.L., de 28 de ani, să se prezinte pe strada Ana Aslan, la sediul poliţiei, să-l ridice. Constănţeanca i-a mulţumit brăilencei, care nu a stat nici o clipă pe gânduri să predea bunul găsit, recunoscând că a dat dovadă de omenie şi a scutit-o de multe neplăceri şi drumuri pentru a-şi reface toate documentele care se aflau în portofel, au mai spus poliţiştii brăileni.

Publicat

Avem o tara fantastică, am putea fi chiar o forta dar dormim pe noi...

Deşteaptă-te Române!

• Membru
Publicat

Treji ni se mai intampla si noua din cand in cand sa fim. Sunt curios cam cum servesti justitia?

Publicat (modificat)

Vreti sa facem o discutie despre mine sau cum?

O servesc acolo unde sunt numit sa execut serviciul.

Daca,de la maturatori la ministri,si-ar face toti treaba mai bine am trai intr-o tara mai buna.

Sunt departe de a fi perfect, am păcatele mele dar nu mi-am batut joc de munca mea si pot spune ca am sentimentul datoriei împlinite.

Modificat de reddog
Publicat

Nu ai ghicit maxu.

Sa stii ca am vrut cândva dar nu am luat concursul.

Au fost numiti altii, fara concurs.

Nu-i bai, eu vreau un caine, as da un regat pentru un caine. ..

PS:Nu se mai numeste SIPA.

Publicat

Important este ca din punctul sau de vedere are sentimentul datoriei implinite. Cum altfel i-ati putea intari aceasta imagine de sine si cum puteti contribui la acest proces de contructie? Reddog, ceea ce tu simti despre tine este foarte bine.

• Moderator
Publicat

Reddog, ceea ce tu simti despre tine este foarte bine.

reddog, deja ai avut parte de prima sedinta de terapie :clip:

• Apreciez 2
Publicat

Vechiul serviciu SIPA se numeste acum DPCT

Directia prevenirii criminalităţii si terorismului-suna cam pompos,de fapt e serviciul intern pentru prevenirea criminalităţii.

Publicat

Reddog, nu trebuie sa dai un regat pentru un caine, te costa 400 lei un ciobanesc bucovinean de 2 luni. Trebuie doar sa ajungi in parcarea de la Spataresti, langa Falticeni, unde vei gasi masina cu catei. Spor.

Publicat

Caine am, am mai zis, nu e vorba de asta.

Ideea era sa obţin un post de conductor de caini.

Oricum, multumesc pentru sugestie, daca ajung in zona nu voi rata locaţia indicată de tine.

Publicat (modificat)

Stimate Marinescu, sunt cazuri destule şi la noi doar că nu sunt filmate, postate sau transmise pe canale specifice către publicul larg. Să ştii că este un mare păcat, dar se pare că nu avem timp de astfel de fapte mărunte.

Modificat de eduardpsih

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.