Skip to content

Solicitări pentru confirmarea contului de membru

Featured Replies

• Membru

Buna ziua, am asociat adresa de webmail.politiaromana.ro. Va rog sa-mi acordați accesul în secțiunea dedicată polițiștilor. Multumesc!

• Replies 454
  • Views 85.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bazarache
    Bazarache

Salutari ,astazi am reusit sa obtin adresa de e-mail pe domeniul politiaromana.ro si am asociat-o. Doresc confirmarea ca pastrez accesul in sectiunea dedicata politistilor.   Multumesc si succes

• Stati liniștiți colegilor ca o sa primiți acces după ce se termina concursurile TCO sau chiar deloc. Am trimis de o luna, în nenumărate rânduri, mesaje către administrator și nu s-a întâmplat nimic. O

• Salutare !  Am asociat si eu adresa de email și aș dori să mă sprijiniți cu accesul în secțiunea pentru polițiști.   Mulțumesc!

• Membru

Buna ziua, am asociat adresa de mail. Va rog sa-mi acordați accesul in zona dedicată polițiștilor, mulțumesc! 

Salut! Am asociat contului adresa mail ului de serviciu

• Membru

Salut! Am asociat adresa de webmail.politiaromana.ro. Va rog sa-mi acordați accesul în secțiunea dedicată polițiștilor. Multumesc!

• Membru

Salut. Am asociat adresa de mail politiaromana.ro. Vă rog să-mi acordati accesul la sectiunea dedicată. Multumesc

• Membru

Buna ziua, am asociat adresa de webmail.politiaromana.ro. Rog sa-mi acordați accesul în secțiunea dedicată polițiștilor. Multumesc!

• Membru

Salut! Am asociat adresa de webmail.politiaromana.ro. Va rog sa-mi acordați accesul în secțiunea dedicată polițiștilor. Multumesc!

• Membru

Buna ziua, am asociat adresa de email, va rog sa-mi acordati accesul in sectiunea dedicata politistilor.

Multumesc !

Salutare!

Am asociat adresa de webmail.politiaromana.ro. Va rog sa-mi acordați accesul în secțiunea dedicată polițiștilor. Multumesc!

• Membru

Stima, am asociat si eu adresa de mail și aș dori să mă sprijiniți cu accesul în secțiunea pentru polițiști. Mulțumesc!

Stima, am asociat si eu adresa de mail și aș dori să mă sprijiniți cu accesul în secțiunea pentru polițiști. Mulțumesc!

Buna ziua! Am asociat contul de e-mail de serviciu si doresc confirmare. Multumesc

• Membru

Vă salut! Am ascociat adresa de mail. Va rog sa imi aprobati accesul la sectiunea privata a polițiștilor. Va mulțumesc!

Vă salut! Am asociat adresa de mail. Va rog sa imi acordati accesul la sectiunea privata a polițiștilor. Va mulțumesc!

Edited by pernutealex

• Membru

Buna ziua! Si eu am asociat adresa de mail. Va rog sa ma ajutati si pe mine

• Membru

Salut. Am asociat adresa de mail. Doresc confirmare. Multumesc

• Membru

Am asociat contului meu de utilizator adresa de e-mail oficială de serviciu. Vă rog sa-mi dați acces în secțiunea privată. Vă mulțumesc!

• Membru

Am asociat adresa de serviciu la cont, pot reprimi acces in zona privata? 

Va multumesc!

• Membru

Buna! Va rog sa imi aprobati calitatea de membru, am asociat emailul de serviciu. Multumesc.

• Membru

Am asociat adresa de e-mai oficială contului de membru.

Vă mulțumesc anticipat pentru reconfirmare!

• Membru

Buna ziua! Am asociat adresa de e mail de serviciu! Va rog sa mi confirmati calitatea de mebru oficial. Multumesc!

Bună seara

Am asociat adresa de email. Rog să confirmați pentru a avea acces la rubrica destinată polițiștilor.

Mulțumesc!

Buna ziua! Am asociat adresa de e mail de serviciu! Va rog sa mi confirmati calitatea de mebru oficial. Multumesc!

Pe data de 4 iulie am postat un mesaj de solicitare a contulul de membru. Azi e 7 si inca nu am acces. Mai e serios forumul asta ? Pe bune. Am plecat !

• Membru

Buna ziua, am asociat adresa de email, va rog sa-mi acordati accesul in sectiunea dedicata politistilor.

• Membru

@ccclyon, daca esti politisti, iti faci adresa de webmail.politiaromana.ro si ai acces in sectiunea privatam dupa ce confirmi contul cu noua adresa de mail. Daca nu te descurci sa iti faci adresa, da-mi mesaj si te ajut eu. 

@cyprusboy89, adminii au si alte activitati, sunt oameni. Asteapta sa faca verificarile si o sa primesti acces in cazul in care esti indreptatit sa il primesti. Sunt convins ca daca sunt probleme  in ceea ce priveste contul, iti vor comunica ei asta.