Jump to content
POLITISTI.ro

Solicitări pentru confirmarea contului de membru

Postare recomandată

• Membru
Publicat (modificat)

Bună seara.

Am asociat adresa de e-mai oficială contului de membru în vederea utilizării acestui site în calitate de polițist.

Vă mulțumesc. 

Modificat de chetreanu
Solicitare acces cont
  • Membru
Publicat

Salutare, am asociat contului adresa de e-mail de serviciu, daca se poate să primesc acces la aria rezervată doar polițiștilor. Multumesc frumos pentru ajutor.

• Membru
Publicat

Am asociat contul cu mailul de serviciu, va rog confirmati contul de membru. Va multumesc!

• Membru
Publicat

Am asociat si eu adresa de e-mail și aș dori să-mi conferiti acces în secțiunea dedicata pentru polițiști. Mulțumesc!

Publicat

Salut! Am asociat si eu adresa de e-mail și aș dori să-mi conferiti acces în secțiunea dedicata pentru polițiști.

Mulțumesc!

• Displace 1
  • Membru
Publicat

Buna seara! Am asociat si eu contului email-ul de serviciu. As dori si eu  confirmarea contului cu calitatea de membru. Va multumesc!

Publicat (modificat)

c*****.v*****@mai.gov.ro

am asociat adresa de e-mail oficiala contului de membru.

Modificat de Marius
Eliminare date caracter personal
  • Membru
Publicat
On 19.10.2010 at 17:46, Administrator a scris:

Postaţi în acest topic solicitarea de confirmare a contului de membru numai după ce aţi asociat şi validat contului de membru o adresă de e-mail oficială de serviciu (prenume.nume@jud.politiaromana.ro).

Multumesc pentru intelegere.

Salut, am asociat adresa de e-mail oficială contului de membru

• Membru
Publicat

Am asociat adresa de email de pe webmail.politiaromana.ro, va rog sa imi acordati acces in aria dedicata politistior.

Va mulțumesc 

Publicat

Mtntionez ca am asociat si adresa e-mail de serviciu. Daca aveti intrebari suplimentare pentru stabilitea calitatii mele de politist, va rog sa le adresati.

• Membru
Publicat

Stati liniștiți colegilor ca o sa primiți acces după ce se termina concursurile TCO sau chiar deloc. Am trimis de o luna, în nenumărate rânduri, mesaje către administrator și nu s-a întâmplat nimic. Ori a murit administratorul ori nu se mai ocupa de aceasta pagina nimeni. Rușine !!!

• Displace 2
  • Membru
Publicat

Am asociat contul cu emailul de serviciu, va rog confirmati contul de membru. Va multumesc!

• Membru
Publicat

Bună ziua!

Vă rog sa îmi acordați acces în aria privată dedicată polițiștilor. Am asociat adresa de email de pe webmail.politiaromana.ro.

Am mai solicitat accesul, dar nu am primit confirmarea.

Mulțumesc.

Publicat

Buna ziua

Va rog ca confirmati userul MAndreea. Este agent de politie la Politia mun. Dorohoi, jud.Botosani. 

Multumesc

• Displace 1
  • Membru
Publicat

Salutare. Am urmat intocmai indicatiile penru validarea contului dar momentan am status doar de vizitator.

• Membru
Publicat

Salutare! Am asociat adresa de web mail @politiaromana, contului. Astept confirmare. Multumesc!

• Membru
Publicat

Ne acorda si noua vreun administrator acces in zona privata a politistilor ?

De ce dureaza asa mult .....parca am cerut viza pentru Canada

• Displace 1
  • Membru
Publicat

Bună seara. Tocmai ce am asociat contului adresa oficială de membru. Va multumesc 

• Membru
Publicat

Va salut cu respect!

Am asociat adresa de e-mail și aș dori să mă sprijiniți in a putea astfel accesa secțiunea pentru polițiști.

Mulțumesc!

• Membru
Publicat

Buna ziua! Am asociat contul de web.mail.politiaromana. Va rog sa-mi confirmați. Multumesc!!

• Displace 1
  • Membru
Publicat
On 19.10.2010 at 17:46, Administrator a scris:

Postaţi în acest topic solicitarea de confirmare a contului de membru numai după ce aţi asociat şi validat contului de membru o adresă de e-mail oficială de serviciu (prenume.nume@jud.politiaromana.ro).

Multumesc pentru intelegere.

Bună seara. Am urmat procedura de înregistrare și de validare a contului. Vă mulțumesc 

• Membru
Publicat

Cu respect! Am asociat adresa e-mail de serviciu contului de membru si rog a mi se acorda accesul in sectiunea privata a politistilor. 

Adrian Florea

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.