Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna ziua! Astazi am fost oprit de cate agent capsunica (nu s-a prezentat) afirmand faptul ca nu am voie sa circul pe DN in conditiile in care nu exista pista pentru biciclisti marcata corespunzator.

Aceasta urla de pe geamul loganului fara nici un stres. Doresc sa stiu daca actiunea ei a fost in temeiul legii.

Modificat de CITADELA
Publicat

Păi dacă circuli cu un vehicul pe un drum național, nu crezi că ar fi normal să cunoști legea?

Publicat

Cunosc legea, dar  m-am speriat putin cand a inceput sa urle politista respectiva la mine. Voiam sa aud si o alta parere.

• 2 ani mai târziu...
Publicat

buna ziua,
as dori o informatie, ma intereseaza daca o bicicleta electrica tip scuter cu viteza maxima de 25 km/h cu motor maxim de 250 w, care are lant si pedale, exemplu https://www.rdbeco.ro/bicicleta-electrica-e-bike-rdb-ecobike-250w-48v-12ah-fara-permis-94.html , trebuie omologata la RAR si trebuie inregistrata la primarie,
va multumesc,
cu stima,
                                        bogdan serbanoiu

ecobike_alb.png

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.