Skip to content

Admitere Academia de politie

Featured Replies

@Cristi,tin sa te anunt ca habar nu am cine este acest Nar4fun si nu am avut nici macar o discutie.Daca eu eram "fata inteligenta" probabil ca spunea,asa cum,daca a avut ceva sa-mi transimita,a facut-o.Esti moderator,probabil ca poti vedea daca am avut vreo conversatie sau nu.Trecand peste aceste discutii inutile ceea ce am zis era un sfat,sa nu se mai apeleze la tot felul de jigniri pentru ca, dupa parerea mea,omul vine aici sa se informeze.Daca are o opinie despre o anumita problema,fie ea si gresita,trebuie sa i se explice,nu sa fie facut prost,retardat,sau mai stiu eu cum.Este totusi un forum cu pretentii zic eu.

• Replies 130
  • Views 59.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nu stiu de ce te framanta atat. Sincer, sunt destept, nu ma fac, asta pentru curiozitatea ta proprie si personala. Ai facut Academia sau vorbesti dupa inchipuri? Sa-mi arati clar unde am zis ca s

• E o chestie de etica totusi... si eu vad un politist, ca ar trebui sa fie impunator prin a sa statura nu sa se uite in sus la un potential raufacator. Asta e parerea mea proprie si personala. Chiar

• Din ce știu, legislația în vigoare stabileşte foarte clar că sunt interzise orice forme de discriminare directǎ sau indirectǎ bazatǎ pe criterii de sex, orientare sexualǎ, caracteristici genetice, vâr

Posted Images

dane,tu crezi ca-mi pasa? vezi-ti de treaba ta.....nu va luati de anamaria fara argumente,ca nici n-o cunosc...am impresia ca voi nu aveti altceva de facut decat sa intrati in polemici aiurea......in loc sa va faceti treaba ca tot omul,voi intrati in contradictii cu altii..mi-a parut rau ca au fost dati afara 10 000 politisti,dar acum...nu-mi mai pare!!

Poate sunt suparati oamenii pentru ca nu au promovat examenul de admitere. Toti politistii sunt buni si inteligenti, mai putin cei care nu sunt. Nu conteaza gradul sau functia cum conteaza omul .

• Moderator

Din câte văd eu, tupeul este nemărginit în ziua de azi la generațiile "supărate" pe bacalaureat. Mucoșii ce nu au depășit nici vârsta pubertății ne țin lecții pe aici ...

• Membru

Domnisoara anamaria1292, individul Nar4Fun a initiat aceasta polemica, prin jignirea pe care a adus-o unei caste intregi si manifestarile pline de aroganta pe care le-a afisat prin postarile sale, dandu-se cunoscatorul adevarului suprem. Nu pot vedea conversatii pe privat, nici macar administratorul acestui forum nu poate face acest lucru. Ce e privat, ramane privat. In legatura cu administrarea acestui forum, lasati-ne pe noi sa decidem ce e bine si ce nu pentru el, ok? Nu vor intra toti mucosii si toti inadaptatii sociali, pentru a ne jigni la rand, a face pe desteptii si a se astepta ca noi sa le toleram tampeniile din cap si idiotenia nativa. Aviz amatorilor!

Apropo, cati ani ai? Nu de alta, dar eram curios ce te indreptateste sa ne dai sfaturi? Poate varsta? Poate experienta de viata? Poate inteligenta mult superioara? Sau?... Cum sta treaba?

Edited by Cristi

Întrucât am pierdut prea mult timp împărțind sancțiuni celor care nu au altceva mai bun de făcut decât să găsească tot felul de motive pentru scandal și ceartă, acest topic se închide.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.