Jump to content
POLITISTI.ro

Ziua Politiei De Frontiera


bordergabor

Recommended Posts

Ziua POLITIEI DE FRONTIERA este sarbatorita pe data de 24 Iulie a fiecarui an din 1864 de la unirea celor doua structuri graniceresti dintre Moldova si Tara Romaneasca de catre Alexandru Ioan Cuza.

Vreau sa felicit prin intermediul acestui topic pe acei politisti de frontiera care sunt avansati in aceasta zi si sa urez tuturora politistilor de frontiera cat si familiilor ,lor care le sunt alaturi in diferite situatii, un calduros La Multi Ani !!! ,sanatate si multe impliniri in viata cat si pe plan profesional.

Am asteptat ca sa gasesc un topic asemanator in aria Snppc sau Cnp ,dar din cate vad "domnii" chiar isi poarta doar interesul.

Sa auzim numai de bine .

Edited by bordergabor
  • Upvote 3
Link to comment

In conditiile in care peste cateva zile se va da odiosul examen care va disponibiliza pe multi dintre noi, ziua armei trece ca si o zi banala care se dovedeste a fi anosta si fara temei! Am colegi care astazi au fost avansati, iar peste cateva zile , s-ar putea sa nu mai fie printre noi! Care este logica?

Link to comment

Frontiera de Vest, mulţumeste tuturor uratorilor şi speră ca va veni şi acea zi în care să putem spune că munca în MAI este aşa cum o visam când am ales această meserie!

Link to comment
  • 11 months later...
  • 11 months later...

La multi ani tuturor colegilor care activeaza ca agenti sau ofiteri ai Politiei de Frontiera Romane, multa sanatate, succes in activitate, multa rabdare pentru a depasi toate greutatile ce le ofera aceasta profesie !

Edited by cernegura
Link to comment

Mesajul ministrului Afacerilor Interne, Radu Stroe, cu ocazia Zilei Politiei de Frontiera Romane

 

Miercuri, 24 iulie a.c., ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, i-a felicitat pe angajaţii Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, cu ocazia aniversării Zilei Poliţiei de Frontieră Române.

Cu acest prilej, ministrul le-a adresat poliţiştilor de frontieră mulţumiri pentru activitatea desfăşurată la frontierele statului român, acolo unde aceştia sunt responsabili de asigurarea respectării legalităţii.

Radu Stroe a subliniat că Poliţia de Frontieră a ajuns la o maturitate instituţională, fiind în prezent capabilă să facă faţă provocărilor unei lumi aflată în continuă schimbare.

“Vreau să vă asigur că, personal, sunt mulţumit de ceea ce faceţi în fiecare zi pentru oameni. Apreciez efortul dumneavoastră şi sunt convins că veţi reprezenta şi în continuare avangarda demersurilor noastre pentru atingerea obiectivului prioritar al aderării la Spaţiul Schengen”, se arată în mesajul transmis de către ministrul Radu Stroe.

De asemenea, ministrul Afacerilor Interne a menţionat faptul că sistemul SCOMAR, noul sediu al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, inclusiv Centrul de Comandă şi Control inaugurat anul trecut, sistemele de detecţie utilizate şi componenta de mobilitate terestră şi navală au poziţionat Poliţia de Frontieră în rândul celor mai performante şi moderne instituţii ale M.A.I.

“Cu toţii ştim că după această pregătire şi adaptare permanentă, urmează să vină şi rezultatul eforturilor noastre şi mă refer aici la deblocarea accesului în Spaţiul Schengen. Îmi doresc ca anul viitor, de ziua Poliţiei de Frontieră Române, să vedem aceste aşteptări concretizate”, a subliniat ministrul Radu Stroe în mesajul său.

Totodată, ministrul Afacerilor Interne a subliniat buna reputaţie şi încrederea dobândită de poliţiştii de frontieră în rândul partenerilor externi, alături de care luptă împotriva criminalităţii transfrontaliere.

În opinia oficialului MAI, prin eforturile depuse, dar şi prin rezultatele obţinute de-a lungul timpului, Poliţia de Frontieră a reuşit să demonstreze că este un partener credibil, adaptat perfect filosofiei de securitate a spaţiului european, o instituţie formată din profesionişti, pregătită să răspundă prompt şi cu profesionalism provocărilor actuale.

 

Direcţia Informare şi Relaţii Publice - Ministerul Afacerilor Interne

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.