Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Salut, vreau sa imi cumpar o arma pentru autoaparare. Cu permisul de arme neletale pot sa imi cumpar arma din categoria C ? (Pistol cu bile de cauciuc cu glont si praf de pusca.) Mersi mult.

• Membru
Publicat

Cum vine asta, Pistol cu bile de cauciuc cu glont? :))))

• Apreciez 1
Publicat

Ma refeream la Cartușe cu bilă de cauciuc. Scuze, voiam sa zic cartuș cu praf de pușcă.

Publicat

:)) Buna treaba! Mihai, pistolul este sau cu glont sau cu bile de cauciuc. Bilele de cauciuc sunt propulsate de praful de pusca din cartus.  Banuiesc ca ai licenta (daca ai) luata inainte de a se introduce cursul obligatoriu!

• Membru
Publicat

Daca esti autorizat pe linie de arme si munitii neletale( detii permis de arma) , da, poti detine arme din categoria C.

• Apreciez 1
Publicat

Da, aia voiam sa aflu, ca am citit legea si scria de categoria E, nu am vazut  de categoria C. Mersi mult.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.