MihaiSto Posted August 27, 2017 Share Posted August 27, 2017 Salut, vreau sa imi cumpar o arma pentru autoaparare. Cu permisul de arme neletale pot sa imi cumpar arma din categoria C ? (Pistol cu bile de cauciuc cu glont si praf de pusca.) Mersi mult. Link to comment
Member BogdanAlx Posted August 27, 2017 Member Share Posted August 27, 2017 Cum vine asta, Pistol cu bile de cauciuc cu glont? :)))) 1 Link to comment
MihaiSto Posted August 27, 2017 Author Share Posted August 27, 2017 Ma refeream la Cartușe cu bilă de cauciuc. Scuze, voiam sa zic cartuș cu praf de pușcă. Link to comment
Floz Posted August 28, 2017 Share Posted August 28, 2017 Buna treaba! Mihai, pistolul este sau cu glont sau cu bile de cauciuc. Bilele de cauciuc sunt propulsate de praful de pusca din cartus. Banuiesc ca ai licenta (daca ai) luata inainte de a se introduce cursul obligatoriu! Link to comment
Member BogdanAlx Posted August 28, 2017 Member Share Posted August 28, 2017 Daca esti autorizat pe linie de arme si munitii neletale( detii permis de arma) , da, poti detine arme din categoria C. 1 Link to comment
MihaiSto Posted August 28, 2017 Author Share Posted August 28, 2017 Da, aia voiam sa aflu, ca am citit legea si scria de categoria E, nu am vazut de categoria C. Mersi mult. Link to comment
Recommended Posts