Jump to content
POLITISTI.ro

Permis port-arma persoana handcap mediu


costeamihai

Recommended Posts

Buna seara,

tocmai ce mi-am facut cont pe acest forum pentru a va solicita ajutorul. Sper ca am postat in ramura corecta si nu deranjeaza pe cineva.

Sun interesat daca eu, persoana cu handicap mediu permanent (grad III - adica cea mai usoara forma de handicap) am dreptul de a solicita permisul de port arma pentru auto-aparare? Probabil conteaza si forma de handicap. Handicapul este de tip fizic, mai exact am ramas cu, cotul mainii drepte blocat intr-o pozitie fixa in urma unui accident auto. Ca sa fac o gluma, sunt stangaci.

Dat fiind faptul ca am destul de multi bani in posesie in cea mai mare parte a timpului m-ar interesa cu ardoare daca am dreptul legal de a detine o arma cu bile de cauciuc sau tub de oxigen pentru auto-aparare.

Va multumesc,

Cu stima,

C. Mihai

Link to comment

Depinde de doctorul care iti elibereaza certificatul medical pentru port arma. daca ai certificat medical ca esti apt totul trebuie sa fie in regula.  Vezi ca sunt unitati medicale (aprobate) care au dreptul sa elibereze asemenea certificate. Ia legatura cu ei.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.