Jump to content
POLITISTI.ro

RoVigneta

Postare recomandată

Publicat

mai, nu as fi asa drastic... chiar au facut treaba cat de cat ok in conditiile date. aaaa... ca se putea si mai bine... asta e altceva. din punctul meu de vedere, in Bucuresti a fost incomparabil cu alti ani, majoritatea blocajelor fiind datorate bivolilor din trafic. iti pot spune din propria experienta ca intre 25 dupa amiaza si 26 pranz a fost imposibil sa faci ceva pe centura Bucurestiului si pe DN1. din cauza vantului puternic vizibilitatea era ZERO iar toata zapada din camp era dusa pe drum. cu ochii mei am vazut un cetatean scos din masina de sub nameti de pe DN in dreptul pistei de la OTP degerat si aproape mort pentru ca nu a mai putut inainta din cauza vizibilitatii... ironia sortii... benzinaria era la 100 m in fata lui...

• Moderator
Publicat

Faptul că domnul primar bătea câmpii cu voioșie când declara în fața reporterilor că vezi doamne un polițist de la rutieră i-a întors din drum pe săracii muncitori, nu este o bănuială. Este o certitudine, e un fapt verificat de către șeful Poliției Române, care a dezmințit speculațiile penibile ale primarului chirurg, ce se dădea rotund în fața ziariștilor, doar pentru că dă bine și aduce audiență atunci când cineva înjură, jignește sau se ia de un polițist.

Într-o conferință de presă de la sediul MAI, Liviu Popa a declarat clar și pe înțelesul tuturor ziariștilor retardați (deși după gusturile mele a fost prea elegant în exprimare) că știrea pe care tâmpii din televiziuni s-au găbit să o fabrice nu este adevărată și că a verificat, iar utilajele penibilului Oprescu nu au fost oprite sau întoarse din drum de vreun polițist. Așa că primărelu' gospodar doar a dezinformat încercând să justifice de ce utilajele respective au ajuns mai târziu. S-a mai discutat despre asta și aici:

Că dezăpezirea a fost mai bine făcută sau mai rău decât în alți ani ... sincer nu mă interesează și eu nu despre asta discutam. Totuși nu am putut să nu remarc faptul că în acest an, deși s-a cheltuit o grămadă de bănet (unii zic că ar fi vb despre un miliard de euroi) ce s-a dus către niște privați, în care zace capitalismul, produc atât de mult încât bubuie economia și colcăie profesionalismul, eficiența, etc (ce sunt desemnați de primăreii ăștia gospodari și minunați), dar surpriză ... dezăpezirea o fac tot bugetarii ăștia nenorociți, ce sug sângele poporului, sunt toți niște grași cățărați în spinarea amărâților privați, ce tocmai au încasat un miliard de euro de care cel mai probabil au și uitat deja.

• Apreciez 4
Publicat

.......................

dezăpezirea o fac tot bugetarii ăștia nenorociți, ce sug sângele poporului, sunt toți niște grași cățărați în spinarea amărâților privați, ce tocmai au încasat un miliard de euro de care cel mai probabil au și uitat deja.

Aha...deci pana la urma, "bugetarii ăștia nenorociți, ce sug sângele poporului", primesc inapoi banii platiti pe rovigneta 2012, corect :clip::naughty: ?

Publicat

Nici eu :emo-box: cu toate ca asa ar fi trebuit. Ba, mai mult, banii sa nu fi fost returnati din bugetul statului ci din bugetul acelor firme care au castigat sau si-au prelungit contractele de prestari servicii... :angry:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.