Jump to content
POLITISTI.ro

Documente de serviciu pierdute


puya78

Recommended Posts

Figurez in evidenta cu 2 caiete pregatire profesionala. inregistrate in 2006.secret de serviciu...si sincer nu mai stiu unde sunt...având in vedere timpul trecut de atunci..Stiti cumva ce pot păți pentru pierderea acestora? Ce ma sfatuiti sa fac?

Edited by CITADELA
Link to comment
  • Moderator

Cumva ai facut vreo fisa de lichidare din 2006 pana in prezent? Daca ti-a semnat de la Secretariat, nu-ti mai bate capul...

Vezi sa nu fie re-inregistrate si nu s-a scazut numarul...

  • Upvote 1
Link to comment

Am cautat in arhiva...eu stiu ca le am predat, dar nu mi le a scazut....totusi sunt 10 ani...Nu sunt singur in aceasta situatie , fosti colegi, dintre care unii nu mai sunt in sistem sau au decedat....vedem ce si cum....mai ales k urmeaza sa imi fac fisa de lichidare in vederea mutari la cerere...Multumesc de raspunduri.

Link to comment
  • 4 months later...

Daca sunt inca inregistrate si nu le poti arata celui de la DS (numai vorbesc de predare) intrii la incident de securitate si problema este destul de grava (o sa dai cu subsemnatul de te saturi si mai mult ca sigur te baga si in Consiliul de Onoare)... iti spun asta pentru ca am experienta si am lucrat la D.S. in M.A.I.

Link to comment
  • 4 months later...

Bună!

Legat de același subiect, dacă poate cineva să mă ajute cu un răspuns...aș vrea să știu ce sancțiune este aplicabilă dacă am pierdut agenda de serviciu. Și, pe lângă sancțiunea aplicabilă, dacă mi se poate retrage avizul de acces la informații secrete tocmai pentru că am pierdut-o? Se poate începe urmărirea penală pentru vreo infracțiune de serviciu? 

Mulțumesc!

  • Like 1
Link to comment
  • 2 years later...

Buna ziua! Lucrez in politie si mi-am pierdut agenda de lucru...care este procedura pentru a o declara pierduta si la ce sa ma astept? Ce mi se va intampla?

Link to comment
  • 2 years later...
  • Marius changed the title to Documente de serviciu pierdute
  • Moderator
în urmă cu 1 oră, Razvi1996 a scris:

Cred ca mi-am pierdut agenda de serviciu, înregistrată.

Agenda era înregistrată la general sau secret de serviciu?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.