Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua, 

Am o intrebare la care nimeni nu prea imi da un raspuns exact si m-am gandit ca poate dumneavoastra stiti despre ce e vorba.

Am obtinut permisul de conducere in Spania (acum 4 ani), iar acum 2 saptamani l-am schimbat cu unul romanesc. Am nevoie de un cazier auto, insa nu doar pe ultimele 2 saptamani ci pe ultimii 5 ani. Am inteles ca acesta s-ar putea obtine si din Romania, prin serviciul EUCARIS.

Este posibil asa ceva? Cui ar trebui sa ma adresez pentru asta? Daca nu este posibila obtinerea lui pe aceasta cale, exista alta cale care sa nu implice deplasarea pana in Spania? 

Va multumesc!

• 1 an mai târziu...
Publicat

Buna ziua,

Se poate obtine un cazier auto pentru permis eliberat in Anglia? Observ ca nu se prea raspunde la intrebari, sper totusi sa primesc un raspuns.

• Moderator
Publicat
acum o oră, elenadura a scris:

Observ ca nu se prea raspunde la intrebari, sper totusi sa primesc un raspuns.

Nimeni nu este obligat să răspundă aici pe forum. Răspunsurile polițiștilor sunt benevole şi se datorază bunăvoinţei. În general răspundem celor care considerăm că merită.

Publicat

Site-ul polițiști.ro nu aparține Politiei Romane sau MAI, ci este o comunitate a polițiștilor și a celor care apreciază aceasta meserie, fiind o inițiativa a unor polițiști devotati.

Nu suntem obligați sa răspundem tuturor întrebărilor, mai ales celor care nu au legătură cu Politia Romana sau cu România, cum este cazul tău.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.