Jump to content
POLITISTI.ro

Cazier auto strainatate


eukid

Recommended Posts

Buna ziua, 

Am o intrebare la care nimeni nu prea imi da un raspuns exact si m-am gandit ca poate dumneavoastra stiti despre ce e vorba.

Am obtinut permisul de conducere in Spania (acum 4 ani), iar acum 2 saptamani l-am schimbat cu unul romanesc. Am nevoie de un cazier auto, insa nu doar pe ultimele 2 saptamani ci pe ultimii 5 ani. Am inteles ca acesta s-ar putea obtine si din Romania, prin serviciul EUCARIS.

Este posibil asa ceva? Cui ar trebui sa ma adresez pentru asta? Daca nu este posibila obtinerea lui pe aceasta cale, exista alta cale care sa nu implice deplasarea pana in Spania? 

Va multumesc!

Link to comment
  • 1 year later...
  • Moderator
acum o oră, elenadura a scris:

Observ ca nu se prea raspunde la intrebari, sper totusi sa primesc un raspuns.

Nimeni nu este obligat să răspundă aici pe forum. Răspunsurile polițiștilor sunt benevole şi se datorază bunăvoinţei. În general răspundem celor care considerăm că merită.

Link to comment

Site-ul polițiști.ro nu aparține Politiei Romane sau MAI, ci este o comunitate a polițiștilor și a celor care apreciază aceasta meserie, fiind o inițiativa a unor polițiști devotati.

Nu suntem obligați sa răspundem tuturor întrebărilor, mai ales celor care nu au legătură cu Politia Romana sau cu România, cum este cazul tău.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.