Jump to content
POLITISTI.ro

Magazin echipamente

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Care sunt parerile dumneavoastra despre vipershop.ro?

Au produse de calitate la preturi decente?

Modificat de boxerbull
  • Moderator
Publicat

Da, sunt destul de ok. Poate că nu au cele mai tari produse, dar şi preţurile sunt destul de corecte. 

• 1 lună mai târziu...
  • Membru
Publicat

Si-a cumparat cineva modelul asta de bluza termo?

Sunt in cautarea unei bluze care sa-si faca treaba cat de cat pe timp de iarna care sa nu depaseasca 150 de lei.

Publicat

ALex87, nu stiu ce sa iti spun despre bluza de mai sus, insa eu am achizitionat din curiozitate o bluza termo, de la Decathlon. Pretul ei a fost de 35 de lei, si pana acum, a fost testata la temperaturi cuprinse intre 0 si -5 grade, si sincer s-a descurcat excelent desi nu ma asteptam sa tina atat de cald. Voi vedea pe viitor cum se descurca la temperaturi mai scazute.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Am inteles. Multumesc mult pentru raspuns. Am vazut zilele astea o bluza termica la Lidl la un pret tot asa pana in 40 de lei dar nu prea am avut incredere s-o cumpar.

• Moderator
Publicat

@Alex87: aşa cum spuneam şi în comentariile anterioare, dacă vrei ceva de calitate/profesional, trebuie să bagi mâna adânc în buzunar, dar faci o investiţie pentru câţiva ani, atât în confortul personal, dar şi în sănătatea ta. 2 lei dai, 2 lei face! Bluza de la Lidl este OK pentru temperaturi între 0 - 5 grade C. Dacă te prinde viscolul sau rafale puternice de vânt, care oricum scad confortul termic al organismului cu minim 3-4 grade decât temperatura afişată de termomentru, o să-ţi dai seama cât de bună este!

Ieri, la -1 grad, m-am întâlnit cu un coleg de la circulaţie, care făcea "cărare" într-o intersecţie. L-am întrebat de ce tremură şi de ce nu îşi ia ceva mai gros pe el, iar el mi-a replicat că are deja "ismene" ca bunica, care oricum erau groase şi incomode, iar izolarea termică era minima. Lasând la o parte că era în pantofi, conform "ordinului", dar asta este o altă discuţie!

• Membru
Publicat

Mi-am luat bluza de la Lidl, costa 27 de lei. Ce pot spune este ok dar in niciun caz nu este ceea ce doresc.

Asa cum ai spus si tu, Citadela, este o bluza pentru temperaturi nu foarte scazute.

Urmeaza zilele viitoare sa vad ce gasesc in Decathlon.

Publicat (modificat)

In Decathlon gasesti de la weeze si sunt ok DAR pana in -1 -- -3 grade, De la -3 grade in jos, pretul sare exponential cu cate 10-15 lei/ grad :) Eu am o pereche de pantaloni de la ei, am dat acum ... un an parca ... 65-70 lei DAR ma tin fara probleme pana la 0 grade. Aaa si sa ai grija ca marimile lor sunt cu o palma mai scurte decat in mod obisnuit. Adica eu la pantaloni L am avut surpriza sa fie cu un lat de palma mai scurti decat alti pantaloni termici L luati de la InterSport ...

@CITADELA -- cum adica "asa e ordinul" referitor la pantofi??? Hai ca asta e cea mai tare .... Stiu ca exista la cascheta-caciula, la geaca reflect. -- ham sau fara ... dar la pantofi-bocanci? Pai si daca eu vreau sa port TOT ANUL bocanci? Ca d`aia sunt bocanci de iarna, de vara, de zapada, de nisip, de mare, de munte ....

Modificat de Nightwolf
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Aveau nu stiu ce delegatie si "faceau traseul", iar ordinul a fost sa sa imbrace toti la fel, inclusiv sa fie toti in pantofi...

• Moderator
Publicat

Azi am fost pe la magazinul Viper Concept, cel de pe Bdul Basarabia (Uzina Faur), sa vad ce mai au, insa era o "curatenie" de parca se pregateau sa inchida. Vanzatoarea, haioasa si volubila, imi povestea ca au vandut ca nebunii inainte de sarbatori si nu au mai apucat sa reimprospateze stocul! Inclusiv marcile straine, cu preturi piperate.

Sa fi fost din cauza banilor de haine!? :naughty: 

• 1 lună mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Am trecut saptamana aceasta pe la magazinul de echipamente de pe str Lizeanu din Bucuresti... O tanti draguta, cu doi caini (un golden retriever si un brac-german), insa produsele nu sunt pe masura... niste porturi de legitimatie finisate cu picioarele, de parca fusesera confectionate la orele de "atelier" la gimnaziu... tocurile de pistol si curelele, aceeasi calitate, slaba, dar la preturi de lux. Manusi de piele, cum se purta odata, insa care nu sunt impermeabile... poate doar pentru cineva care vrea sa fie "pedant". In rest, pantofi, bocanci, tonfe, caschete etc.

Apropos, are geci de piele pentru uniforma si tinuta pentru circulatie. Se vand doar politistilor!!!

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Da,sunt politist la rutiera,dar nu am gasit modelul ala...

Modificat de mihait123
Publicat

Ce politie locala domnu'..sunt promotia 2012 si m-au aburit de la i.p.j, ne-au cerut si masuri,si ne mint de un an ca ne dau tinuta si....mi-am cumparat singura cascheta,camasa etc...si voiam sa-mi cumpar geaca dar modelul acela..

Publicat

Cand o sa ai  + rosu in fata iti putem zice mai multe,dar pana acuma nicio credebilitatea nu mai ai.

Publicat

Ok.Multumesc..Am observat cum se face dovada,sa vedem daca gasesc pe cineva de la I.P.J Calarasi..

Publicat

Nu inteleg o chestie : De ce toata lumea zice si aminteste de magazinul de pe Lizeanu in conditiile in care acolo preturile sunt mai mari decat la cel de la Gara de Nord, in conditiile in care marfa e de proasta calitate(aceeasi proasta calitate) si e putina?

Am fost o singura data la acel magazin, in noiembrie 2013 si nu cred ca ma voi mai duce vreodata acolo, asta si pentru ca e "peste mana"(mie ca non-bucurestean).

Ar mai fi si faptul ca eu sunt mai comod de felul meu si prefer comertul online.

• Moderator
Publicat

Macar nu vad mutra gretoasa a patronului de la Monica design, care ne face un favor ca ne vinde cate ceva la suprapret... Tanti de la Lizeanu stie sa zambeasca si sa vorbeasca civilizat...  :))

• Apreciez 3
  • 1 lună mai târziu...
Publicat

Mar interesa niste grade de agent sef principal de politie,ceva magazine online pentru echipamente de politie sau astept pana iese un coleg la pensie, la ipj nu au primit de doi ani, se pare ca sunt pe cale de disparitie!

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Cu o pereche de grade de inspector principal ma poate ajuta un coleg ?    (din Bucuresti)

• 11 luni mai târziu...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.