Jump to content
POLITISTI.ro

Magazin echipamente

Postare recomandată

Publicat

Si daca tot se vorbeste de lanterne, sunt si ceva variante low buget care sa merite atentie? :unsure:

• Moderator
Publicat (modificat)

Dragii mei, suntem prea saraci sa ne permitem lucruri ieftine! Daca dai 2 lei, atunci face 2 lei! Stiu, toti suntem stramtorati cu banii, dar mai bine asteptati si economisiti pana va puteti lua un lucru de calitate.

@Bogdanel: ma bucur ca ai tinut cont de sfatul dat de Axle15 ! Sa o folosesti cu placere!

PS: daca o tii invers, ai scapat si de purtat baston :naughty:

Modificat de CITADELA
  • Apreciez 1
Publicat

Ceva de calitate este asa ceva: http://www.511tactical.com/All-Products/Flashlights/ATAC-R3MC-LiIon-Rechargeable-Multi-Color-Tactical-Light.html

Eu unul am avut modelul asta pana anul trecut in noiembrie cand la un accident nefericit mi-a cazut intr-un canal si dusa a fost ... Astept cu nerabdare sa mi-o achizitionez din nou acum in februarie. Costa destul de mult dar face toti banii. Functiile sunt imbatabile la ea, are atat lumina albastra cat si rosie, merge mod strobo, generatia de incadescenta este Cree XP-G LED

• Membru
Publicat

Alex87... esti politist sau doar iti place cum arata modelul de portofel?

Ce legatura are intrebarea cu subiectul discutiei?

Publicat (modificat)

bocanci non-Viper ......cu 235 lei (cu tot cu taxe postale) de pe un site/mag.on-line romanesc.Am fost incantat mai ales ca m-a lasat sa-i probez - eu am cu-n nr .mai putin..

Mi-au venit bocancii joi dimineata:

-sunt fenomenali la purtat indelungat ,oboseala talpii piciorului este ca si inexistenta;

-am urcat azi cu ei pe Cetate in zona "mai" accidentata (la stanci pentru deveni si cunoscatori) sunt sub bocancii alpini da' cu putin;

-pastrarea caldurii este excelenta iar transpiratia este directionata inspre exterior;

-apa sta departe de interior (i-am probat 30 min in lighean ,apa ajungand pana la glezna - in exterior ,evident).

-aderenta talpii pe pamant umed si in panta este ok.....cu mult peste mizeriile achizitionate ,cu comisioane-cadouri si concedii luxoase ,de nepolitistii din D.L.

-talpa este din poliuretan...si asta-i chiar foarte stabil ca si elasticitate (cunoscatorii in ale auto sau inginerii stiu cum e/de ce se recomanda poliuretanul la bucse!) la temperaturi joase nu dur ca si bocancii M.I.

In concluzie ma felicit pentru achizitia facuta!!!

Off-topic:

Btw:domnu' ing.comisar sef Peligrad Ion ,cat sunt bocancii de iarna pe fisa de echipare???Aud!!!!...ca eu am dat 210 lei (fara taxe postale) si nici macar n-am cumparat en-gros (va dati seama cat ar fi pretul la o comanda de 20000-30000 buc????...dadeam si de lucru romanilor nostri fiindca sunt romanesti) !!!....matale cum dreacu' girezi o achizitie de ...cat la o calitate la fel si la pret de Adidas cand un simplu "search" pe zona on-line te-ar directiona spre marfa foarte buna si un pret (basca negocierea!) care ar mai economisi din bugetul amarat al M.I.-ului!Sa va fie rusine ,non-politistilor din Directia Logistica!!!

Modificat de axle15
  • Apreciez 3
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Mai sunt colegi din promotia 2012 care sa nu fi primit nici o dotare de la IPJ-uri? Personal n-am primit nimic( catuse, baston, spray,sa nu mai zic de pistol)

• Membru
Publicat

Depinde de județ.

Sunt județe unde îți dă tot echipamentul(cătușe,baston,spray,pistol) chiar din primele săptămâni/luni, cotoare de procese verbale, calitate de polițist rutier, calitatea de organ de cercetare al poliției judiciare, chiar dacă ești în tutelă. În alte județe, din contră, în primele 6 luni te "lasă" să întocmești doar raportul de activitate în nume propriu.

• 2 luni mai târziu...
Publicat

as vrea si eu sa-mi cumpar o geaca de piele politie.aveti idee unde gasesc?ms anticipat

• Membru
Publicat

După username pare a fi coleg din promoţia noastră, Andrei Dârzu din Vaslui.

• Membru
Publicat

as vrea si eu sa-mi cumpar o geaca de piele politie.aveti idee unde gasesc?ms anticipat

Ce marime? Eu vreau s-o vand pe a mea, e folosita, dar si pretul e pe masura...

• 1 lună mai târziu...
Publicat

daca vrei soseta klumea cauta sosete la blackhawk.com cred ca sunt niste baieti din galati caer aduc. Din pct eu de vedere sunt nitel cam scumpe dar crede-ma ca merita banii. daca stai in caldura 40 grade incapere 3 mp si pe loc 4-5 ore dupa negociatorii politiei ai sa obervi cu surprindere ca nu ai transipat la picioare.

• Displace 1
Publicat

cum era aia... "eh nu le duc, le duc... cum unde.. la un om, in piata la Galati"...  :))

• Apreciez 1
Publicat

E aceeasi persoana care recomanda nu stiu ce lanterna tactica, facandu-i reclama mascata...

• Membru
Publicat

Cred ca sunt ofticati la maxim cei de la Neramo ca nu au putut sa patrunda aici sa isi faca reclama gunoaielor pe care le vand.

O tot incearca de ceva timp.

• Moderator
Publicat

De-a lungul timpului atât directorul cât şi patronul firmei Neramo şi-au creat mai multe conturi de membru pe acest forum, încercând într-un mod rudimentar şi penibil să-şi facă reclamă şi să-şi promoveze produsele pe care le comercializează, fapt ce dovedeşte pe lângă o lipsă de profesionalism şi lipsa bunului simţ.

Dacă doreau să-şi facă reclamă, singura modalitate cinstită şi corectă era să contacteze administraţia website-ului, împreună cu care să stabilească de comun acord termenii şi condiţiile unei eventuale colaborări, nu să încerce să se ascundă sub diferite pseudonime, pentru că astfel de practici sunt specifice puştanilor care îşi fac site-uri pe platforme gratuite şi spamează peste tot.

Mai jos sunt doar câteva exemple ale conturilor folosite de cei de la Neramo:

Publicat

Dar ei chiar nu-si dau seama ca se inregistreaza de la cateva IP-uri, care sunt cunoscute odata ce sunt bannate conturile respective si pe deasupra de la prima postare, specifica un produs sau firma respectiva.

• Membru
Publicat

E simplu sa iti dai seama, sunt singurii care recomanda Neramo :))

In loc sa isi faca reclama cum sperau si-au facut imagine si mai proasta...

• 2 luni mai târziu...
  • Membru activ
Publicat

Ma intereseaza daca foloseste vreun coleg tocul de Md.1974 din foto... Momentan eu am un holster din plastic si e cam incomod...

post-11-0-06387400-1378084022_thumb.jpg

Publicat

Stie cineva unde pot gasi un bluzon modelul vechi din tercot ?

Nu se mai fac din tercot de cativa ani. Singura solutie ar fi sa gasesti la un coleg, care nu l-a prea purtat, ca sa fie in stare buna.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.