Jump to content
POLITISTI.ro

Magazin echipamente

Postare recomandată

Publicat

Multumesc de raspuns. Cred ca o sa comand atunci de la CrasHandSport hamul care este tot la pretul de 50 lei/buc. cu TVA inclus.

Publicat

..........................

Pentru serviciu este in curs de derulare un contract de achizitie, asa ca tinutele vor ajunge peste o jumatate de an si acelea vor fi 2 sau 3 bucati la 100 de oameni.

...........................

Sal'tari.

Asteptam un raspuns macar in privat. Dupa ce ti-am citit postul #82 am luat legatura cu persoana la care ti-am spus sa-i ceri sprijin. Asteapta un nou telefon de la tine saptamana viitoare. Acum sunt inca in proces de mutare (au un nou sediu, putin mai sus de cel vechi, spre Cotroceni).

• 1 lună mai târziu...
  • Membru
Publicat

Are idee cineva care ar fi cel mai bun portofel pentru legitimaţie si insignă?

• Membru
Publicat

Poti detalia?

Te referi la cele care costa in jur de 85-90 lei?

Publicat

25 lei costa la mine in zona,special pentru legitimatie si insigna si cu mai multe compartimente.

Publicat

eu am unul exact ca cel de mai sus... in momentul in care ai bagat ceva in el, nu se mai inchide cum trebuie, se umfla ca naiba. daca ai doar insigna, legitimatia si f putini bani (sau cateva bancnote mari - lol ) e ok. eu am in el bagat talonul si doua carduri si daca bag si 50 lei in hartii de 10 zici ca explodeaza

• Moderator
Publicat

Cel de la Viper este mai incapator, cred ca pielea este mai elastica.

• Moderator
Publicat

Trebuie să-mi iau şi eu un astfel de port, pentru că al meu e distrus, îl am de la începuturi. :)

• Membru
Publicat

Ce parere aveti de www.uniformepolitie.ro/accesorii.html ?

Ma refer bineinteles la cele doua portofele, incercati sa ignorati ce scrie pe ele. :lol:

• Membru
Publicat

Sunt exact ca ale noastre, cel puţin cel din stânga paginii.

• Membru
Publicat

Exact. Le-am trimis un mail in care sa mi se comunice pretul.

Publicat (modificat)

Un fost coleg de la urban ,actualmente la rurala (usor paranoic-nu vrea sa-si faca si el un cont pe politisti.ro), intre 2 cafele si :beer: , mi-a arat alaltaieri ce bocanci non-Viper dar relativ similari si-a cumparat cu 235 lei (cu tot cu taxe postale) de pe un site/mag.on-line romanesc.Am fost incantat mai ales ca m-a lasat sa-i probez - eu am cu-n nr .mai putin.Talpa are la calcai inscriptia "Antishock" si chiar este ,bocancul insiretat bine tine perfect piciorul ,ridicatul pe varful picioarelor este floare la ureche gratie zonei de deformare din zona tendonului lui Ahile iar compresia talpii atinge 1-1,2 cm (!) la lasatul pe calcaie.Luni ,probabil am sa-mi comand si eu o pereche de bocanci...ca la banii aia zau ca nu-mi strica sa mai bag titei in masina de 65 lei (diferenta pana la Viper Boots cu tot taxe postale)Fiindca m-a lasat sa fac poze si mi-a mai dat si adrese de magazine unde se poate gasi la preturi decente echipament util pentru colegi am ales sa postez ceea ce urmeaza:

1 Bocanci 210 lei pret cu TVA+25 lei taxe curierat ,plata ramburs . Magazin aici : www.avascut.ro/spider-02-wr-bocanci-militari-ss-p622

2 Ochelari balistici cu :

Caracteristici la ochelarii cu 48.09lei + T.V.A.+25 lei taxe curierat ,plata ramburs :

- Ramă: material plastic

- Lentilă: policarbonat maroniu, DX

Reglare braţe:

- plan vertical

Particularităţi:

- lentilă asferică, cu protectoare laterale, filtru solar lumină albastră

- suport nazal reglabil

- caracteristici superioare clasei MIL STD 662 (standard militar pentru obiecte cu impact la viteza de 198 m/sec)

sau caracteristici la ochelarii cu 80.73 lei+T.V.A.+25lei taxe curierat tot plata ramburs:

- Ramă: plastic

- Lentilă: policarbonat verde, DX

Particularităţi:

- lentile asferice patentate Maxim pentru 0% distorsiune, 180º vizibilitate clară și acoperire îmbunătățită a ochilor

- lentile cu protecție laterală, filtru UV, filtru IR5

- suport nazal reglabil

- caracteristici superioare clasei MIL STD 662 (standard militar pentru obiecte cu impact la viteza de 198 m/sec)

- tratament DX: antizgâriere, antiaburire, antistatic și previne atacul substanțelor chimice

Reglare braţe:

- plan orizontal

- plan vertical

Magazin aici: www.maboinvest.ro/products.php?product=Ochelari-protectie-MAXIM-BALISTC-cu-lentila-maronie si www.maboinvest.ro/products.php?product=Ochelari-protectie-MAXIM-IR5-cu-lentila-verde

3.Manusi numa' bune pentru colegii care lucreaza la Intorsura Buzaului ,la Gheorgheni ,M-Ciuc la Sig.Publ. ,pe strada cu 24.86lei+T.V.A.+25lei taxe curier ramburs si caracteristicile:

-temperaturi scazute, pană la -50˚C (scurtă durata)

- multiple straturi pentru protectie mecanica, membrana Thinsulate

- manseta tricotata

Magazinul la : www.maboinvest.ro/products.php?product=Manusi-de-protectie-pentru-temperaturi-scazute-ICE-GRIP

4.Pentru circulatie vad ca exista ceva ce se poate adapta foarte lesne prin atasarea de epoleti si a patch-ului cu Politia Romana si e chiar ok ca si design si pret (zic eu!) :

99.45 lei + T.V.A. + 25 lei taxe curier ,ramburs pentru "Scurta de iarna reflectorizanta" ,84.24 lei +T.V.A. + 25 lei taxe curier ,ramburs pentru "Scurta impermeabila de iarna" sau 95.45 lei + T.V.A. + 25 lei taxe curier ,ramburs pentru"Jacheta pilot (?) reflectorizanta de iarna"

Magazinul aici : www.maboinvest.ro/products.php?product=Scurta-de-iarna-reflectorizanta-BRISTOL , www.maboinvest.ro/products.php?product=Scurta-impermeabila-de-iarna-CARDIFF si www.maboinvest.ro/products.php?product=Jacheta-pilot-reflectorizanta-de-iarna-MALMO .

O sa spuneti ca-i echipament de protectia muncii dar cele pe care le-am postat nu au nicio caracteristica care le dezvaluie adevarata destinatie sau sursa si-n plus sanatatea si integritatea corporala sunt mai bune decat 1000 de urari de "La multi ani!" primite pe patul de spital...nu?

Alte magazine unde se pot gasi articole compatibile cu job-ul nostru sunt : www.lucru-protectie.ro , www.avascut.ro si www.renania.ro pe care se gaseste catalogul complet de articole ... colegii de la Tg.Mures poate pot aprofunda problema la Renania....ca-i din Tg. Mures ,pe Str. Budiului nr. 68.

post-1650-0-04250200-1358601483_thumb.jp

post-1650-0-43686400-1358601528_thumb.jp

post-1650-0-58656000-1358601617_thumb.jp

post-1650-0-42455400-1358601679_thumb.jp

post-1650-0-06188500-1358601796_thumb.jp

post-1650-0-74206200-1358601807_thumb.jp

post-1650-0-46534600-1358601991_thumb.jp

post-1650-0-22752200-1358602001_thumb.jp

post-1650-0-50783100-1358602018_thumb.jp

post-1650-0-18712000-1358602128_thumb.jp

Modificat de Administrator
  • Apreciez 2
  • Membru
Publicat

Doresc să-mi comand această lanternă şi vă cer părerea: este un preţ bun, calitatea produsului cum vi se pare?

Publicat (modificat)

Doresc să-mi comand această lanternă şi vă cer părerea: este un preţ bun, calitatea produsului cum vi se pare?

Bailong ??? :doh: Wtf? Lanternă cu ochi oblici? Adica fabricată de cei de la http://www.zjbolong.com ? ....la 160 lei+25 lei taxe postale ???? No!!

Bogdănel ,incearcă orice model de Maglite adică www.maglite.com ! E in aceeasi categorie de pret poate uneori usor mai scump dar vorba ceea : "Maglite make rules!"

Uite una aici ,pe eBay : http://www.ebay.com/...=item460b75f3f7 dupa cum vezi e cam tot pe la 185 lei...dar e Maglite.

Cu stimă ! :emo-yessir:

P.S. Am un Maglite care a vazut toti muntii in 18 ani şi e încă vie!!!

Modificat de axle15
  • Membru
Publicat

Da, îmi dau seama că nu e ceva de super calitate, însă nu o voi utiliza mai mult de 2 schimburi pe lună, şi sincer să fiu şi-aşa mi se pare cam mult pentru ce o voi folosi eu.

Publicat (modificat)

Off topic

....P.S. Am un Maglite care a vazut toti muntii in 18 ani şi e încă vie!!!

Mea culpa! Am o Maglite care a vazut totii muntii in 18 ani si e inca vie.

E grele cu limba romana la mine-n ograda :doh:

On topic

Bogdanel ,daca tot erai pregatit sa dai 180lei-185 lei pentru 2 nopti pe luna pt.un obiect cu durabilitate precara nu mai bine dai aceeasi suma si ai obiectul pe viata.....ca nu stii ce-ti rezevă viata si-i chiar bine s-ai alaturi un obiect pe care te poti baza oricand ,nu?

Think! :hmmmt:

...ii zice eficienta economica pe termen lung :))

Modificat de axle15
  • Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Am cumparat pentru un coleg aceasta lanterna "Police 1000" - o gasesti in Dragonul Rosu 7 si 8 ------ la 60 lei (600.000 lei vechi) - eu mi-am cumparat "Police 150" la 30 lei.

Publicat

Exista variante, similare la pret, pentru lanterna comandata de tine:

-FENIX - LD12 S2, TK11 R5, LD22 R5, TK50 R5 - folosesc si sunt multumit;

-OLIGHT - T25-G2 UPGRADE;

-LED LENSER - P7;

-SUNWAYMAN - V20C (depaseste putin bugetul).

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.