Jump to content
POLITISTI.ro

Magazin echipamente

Postare recomandată

Publicat

Dispozitia la care faci referire si al carei numar nu mi-l amintesc nici eu, nu face referire strict la tinuta O.S-ului sau a lucratorului din punctul de control acces, ci numai la tinuta lucratorilor de O.P, circulatie si T.F si specifica foarte clar in ce combinatii acestia pot purta tinuta de vara.

La noi exista o Dispozitie a inspectorului sef care cuprindea, pe langa atributilei si drepturile personalului care desfasoara serviciul de zi pe unitate, tinuta si dotarea acestuia, iar la capitolul tinuta se specifica faptul ca personalul din serviciul de zi pe unitate v-a purta tinuta de reprezentare in timpul efectuarii serviciului.

bogdan11 , colegul tau trebuie sa verifice mai bine toate ordinele si dispozitiile care se afla la O.S si va gasi cu siguranta un document in care sa fie specificat acest aspect, legat de tinuta. Bafta

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Recomanda cineva vreun magazin online de unde sa pot achizitiona o vesta antivandal(antitrauma sau antiinjunghiere) la un pret scazut? :unsure:

Publicat

Mda, suna bine, doar ca nu ma pricep sa comand de acolo.

Magazine online, din Romania, comercializeaza? Eu am gasit doar de un fel, care nu mi-e potrivita.

Publicat

cel mai eficient...(pt pantaloni) cauti material si o croitorie si iesi si mai ieftin, nici nu iti sunt largi/stramti/scurti samd ;)

• 1 an mai târziu...
Publicat

Rog informatii de unde pot achizitiona geaca si ham reflectorizante inscriptionate pentru politia de frontiera. Va multumesc.

Publicat

Inscriptionate nu cred ca ai sa gasesti insa ai urmatoarele variante:

- te adresezi depozitului zonal (cred ca apartii de Timisoara, undeva pe Sever Bocu) si acestia iti vor nota cererea si, daca nu au pe stoc, vor cere la randul lor depozitului central din Bucuresti;

- iti faci drum direct la Bucuresti si te adresezi IGPFR-ului aflat in strada Razoare nr. 5, Sector 6, unde soliciti articolele de echipament necesare. Acestea, la predare, vor fi notate si se vor scade ulterior din fisa ta de echipare anuala.

Daca ai neclaritati sau nu te descurci, imi spui si te trimit la cineva din cadrul acestui inspectorat.

Stima

Publicat

Multumesc de raspuns @videosuzi, insa nu avem pe fisa de echipare geaca sau scurta sau ham reflectorizant. Acestea le gasesc numai daca le comand de la vreun magazin care confectioneaza asa ceva. De inscriptionat cred ca trebuie ulterior. Cum ai presupus, sunt incadrat la ITPF Timisoara si echipament de protectie reflectorizant nu am vazut la noi, asa ca sunt nevoit sa mi-l achizitionez singur, atat mie cat si colegilor mei. Am zis ca poate a mai comandat cineva echipament reflectorizant, ca cel de la Politia Rutiera si l-a inscriptionat pe urma.

Publicat (modificat)

Cred ca n-ar strica sa arunci o intrebare celor de la Bucuresti. Am fost asigurat ca poti obtine fara probleme, dupa declinarea identitatii (profesionala, evident).

Modificat de videosuzy
Publicat (modificat)

Daca nu ai primit echipamentul respectiv, de ce te straduiesti sa il cumperi tu? Este scump si nu tine de frig. Cand o sa-l primesti atunci o sa-l porti. La IJPF Suceava ( Serviciu acum ) sunt veste reflectorizante si geci inscriptionate, se dau pe semnatura pentru misiunea respectiva, adica post control, daca este cazul

Modificat de mihu
  • Moderator
Publicat

Daca nu ai primit echipamentul respectiv, de ce te straduiesti sa il cumperi tu?

Poate fiindca tine la propria persoana si nu are chef sa se trezeasca sub rotile vreunei masini? :shock:

• Apreciez 1
Publicat

Da, este adevarat, dar nu ar trebui sa iasa in strada fara echipamentul care trebuie asigurat de catre institutie. Asta este procedura. La inceputul turei se prelucreaza normele de protectie a muncii.

Publicat (modificat)

.....................

nu avem pe fisa de echipare geaca sau scurta sau ham reflectorizant.

.....................

Ti-am postat numele persoanei si numarul de contact al acesteia, in privat.

Astept sa-mi spui ce-ai rezolvat.

Modificat de videosuzy
Publicat

Si la noi la sector mai sunt ceva veste dar le-au purtat toti si arata rau. Sunt sef de tura si nu pot sa stau in P.Ctr. fara echipament reflectorizant, sa risc sa dea o masina peste mine. Am colegii de la tura care vor sa-si cumpere si ei, fara a fi fost obligati. Tine de fiecare cum vrea sa arate in drum. Daca este sa motivez ca nu am echipament, se poate dar ... asa poti sa aduci argument pentru orice; daca este sa astept sa primesc ... nu mai fac misiuni in sosea. Cu ajutorul colegului @videosuzy sper sa rezolv fara a scoate bani din buzunar, daca nu, il voi achizitiona din banii de echipament, cei 200 de lei care ii vom primi la salar ... :) .

• Apreciez 3
Publicat

Erasure, daca vrei, pot sa incerc sa trec pe la magazinul magic din bucuresti sa vad daca au asa ceva si la ce bani, sau sa vorbesc cu colegii de la otopeni ei de unde le-au luat...

Publicat

Multumesc @kayne, as dori sa aflu niste preturi, insa poate se rezolva la IGPF, cu ajutorul lui videosuzy.

Publicat

Da adevarul este ca arata tare rau vestele si gecile pe la sectoare, murdare si rupte. Si castile pt ATV- uri miros urat, nu prea ma trage inima sa le pun pe cap, de aceea mi-am cumparat o casca, recunosc. Am crezut ca nu aveti echipament deloc, nu mi s-ar fi parut normal, dar daca sunt, nu poti sa zici nimic, le folosesti sau iti cumperi tu ceva mai bun.

Publicat

Erasure: am fost la magazin, pentru frontiera nu au nimic.. imi pare rau.... :( pe baietii de la PF de noi nu i-am prins azi sa-i intreb... mai bine mergi pe mana lui videosuzy..... toate bune!

Publicat (modificat)

Pana la urma tot trebuie sa-mi cumpar echipament. Pentru serviciu este in curs de derulare un contract de achizitie, asa ca tinutele vor ajunge peste o jumatate de an si acelea vor fi 2 sau 3 bucati la 100 de oameni. Am gasit ham reflectorizant la pretul de 50 lei cu TVA. Pentru cei interesati arata asa: http://www.youtube.c...?v=bGiLlNZpONc. Scurta cu mesada detasabila ar fi 200 lei iar jacheta 170 lei fara TVA, tot de la ITDOR Baia Mare. Cele mai mari preturi le-am primit de la monicadesign, cei care produc tinuta pentru MAI: canadiana 3/4 cu mesada la 340 lei iar fara mesada la 175 lei; bluzon cu elastic la terminatie 270 lei; hamul reflectorizant la 75 lei. De retinut ca toate preturile sunt fara TVA. Va multumesc tuturor pentru ajutor.

Modificat de Erasure
Publicat (modificat)

echipament specific militar,politie,jandarmerie, gasiti pe [reclamă] momentan situl este in franceza dar ne puteti srie la info in romana

Modificat de Administrator
Eliminare link
  • Displace 3
  • Administrator
Publicat

Ar fi trebuit sa citesti regulamentul acestui forum inainte de a te apuca sa spamezi.

Ai fi aflat ca:

Nu este permisa inregistrarea folosind ca nickname denumirea paginii WEB personale, a unor firme sau orice alta denumire ce are conotatii comerciale.

Postarea de reclame este interzisa atat in discutiile purtate pe forum, cat si in date ce apartin profilului, cum sunt: semnatura, avatar sau locatie.

Daca nu imi vei comunica un alt nume de utilizator (nickname) acest cont de membru va fi banat. Aici discutiile sunt interpersonale, nu stam de vorba cu o firma sau un website, poate doar cu un reprezentant al acestora.

Publicat

Produsele de la itdor Baia mare,cel putin cele cumparate de mine ,sunt de.o calitate proasta,am fost chiar dezamagit de calitatea materialului.

Publicat

A cumparat cineva produse de la Crashandsport din Constanta?

@Panter: ce produse ai cumparat de la Itdor si cum s-au comportat cu modul de preluare a comenzii si timpul de executie a acesteia?

Publicat

Ham si geaca,comanda dupa o luna mi-a venit iar calitatea produselor dupa cum ti-am mai zis in postul precedent,sub orice critica.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.