Jump to content
POLITISTI.ro

Magazin echipamente

Postare recomandată

Publicat

incearca la adina !!!:emo-yessir:

Am intrat chiar azi pe site la adina www.adina.com.ro şi nu am văzut nimic specific Poliţiei Rutiere. Şi pe mine mă interesează, dar bănuiesc că trebuie să fie ceva firme care fac şi din ăstea.

Publicat

Sa-i intrebam pe comunitari pentru ca ei au facut rost de chipament specific de poliţie rutieră !

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

TREXIMCO este o firma specializata in echipamente sportive si militare, care lucreaza la standarde occidentale. (ex. uniforme pt armata Irlandeza, echipament pt echipa nationala de rugby etc)

majoritatea caschetelor din dotare sunt facute acolo

sediu este undeva dupa podul Pantelimon care traveseaza centura (fabrica Tuborg), pe partea dreapta, pe vechiul drum spre litoral (catre com Branesti)

detalii despre sediu TREXIMCO

la intrare au un magazin unde se gasesc haine sport pt toata familia (luati cu voi so copii si nevasta) la preturi de fabrica. pt echipamente de politie etc. tr sa vorbiti cu vanzatoarele, pt ca nu se vand la liber. au inclusiv caschete de circulatie si geci reflectorizante.

oricum sunt oameni de toata nadejdea, si daca le cereti o anumita chestie, si nu o au pe stoc, o pot face/inventa

am lucrat cu ei si sunt OK :emo-yessir:

despre magazinul de la Gara de Nord, nici nu vreau sa ma lansez in comentarii... oricum un lucru este cert, ca "traiesc" din contractele cu MAI, la niste preturi de cazi pe spate, asa ca noi, "talpasii" nu prea contam, ca le facem vanzare de 2-3 milioane.

Firma VIPER, care acum este impartita in 2 companii, este fondata de un fost politist, Mircea CORNILA, asa ca stie exact ce avem nevoie. Sunt super tari, si accepta comenzi, cu livrare prin posta/curier :emo-yessir:

VIPER SHOP

VIPER CONCEPT

Publicat

Pe cei de la VIPER îi ştiu, ca şi firmă mă refer, am comndat de la ei şi sunt OK. Doar cam slăbuţi în produse, pt. că nu au pt. toate categoriile de poliţişti.

Pe alţii nu prea îi cunosc.

Publicat (modificat)

Magazine on line cu echipamente de politie

http://www.atelierk....ie_politie.html => centuri pentru pantaloni, si alte accesorii: port baston, port catuse, port incarcator, port insigna, port pistol, port spray, http://www.airsoft.ro/ => imbracaminte, incaltaminte, harsament, statii radio, arme albe,

http://www.drumalex.ro/ => produse si echipamente pentru dirijarea traficului rutier

Sper sa va fie de folos ..

Modificat de adyante
  • Apreciez 1
  • 3 luni mai târziu...
Publicat

Ştie cineva, vreun magazin cu echipament specific de poliţie rutieră? Mă refer la îmbrăcămite reflectorizantă şi caschete albe.

In Bucuresti langa Gara de Nord, mai precis langa Ministerul Transporturilor este un magazin cu de toate. Te duci cu legitimatia de serviciu si gasesti tot ce vrei. Am luat veste, cashete pentru activitatea de circulatie rutiera de la ei ex. 1 casheta alba costa in jur de 90 de lei cu doua huse de protectie.

Succes!!

Publicat

Boys&girls, aveti idee daca se mai gasesc si unde acei ciorapi militari din bumbac 100%, mai grosuti, cu textura proeminenta si diferite culori (albi, verzi, albastri) ?

Eu am gasit acum ceva ani intr-un magazin si am cumparat toate perechile (vreo 10), atat mai avea si as mai dori sa imi cumpar ! (am pastrat eticheta, erau facuti prin 2000 de ELCA)

• Administrator
Publicat

Link-ul catre site-ul respectiv a fost restrictionat. Mai multe detalii gasiti aici:

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Unde pot găsi o uniformă neagră de ceremonie, cu toate accesoriile? Se poate comanda de undeva?

• Membru
Publicat

nu bag mana in foc insa din cate stiu uniformele negre, de ceremonie se dau doar la ofiterii superiori sau la cei cu functii de comanda .nu am vazut astfel de uniforme prin magazine de specialitate.

Publicat

Boys&girls, aveti idee daca se mai gasesc si unde acei ciorapi militari din bumbac 100%, mai grosuti, cu textura proeminenta si diferite culori (albi, verzi, albastri) ?

Eu am gasit acum ceva ani intr-un magazin si am cumparat toate perechile (vreo 10), atat mai avea si as mai dori sa imi cumpar ! (am pastrat eticheta, erau facuti prin 2000 de ELCA)

nimei, nu stie nimic ?

• Moderator
Publicat

veste ani-glont, veste anti-cutit pe undeva?

daca te intereseaza una second hand, uite

Publicat

un magazin online ma poate ajuta cineva ???????Ma intereseaza niste grade profesionale

Publicat

sal,am si eu o intrebare: politistii au voie sa poarte la uniforma de serviciu ochelari de soare?dak da unde se gaseste prevederea asta? ere411413@yahoo.com ms mult

Publicat

Exista o prevedere in Regulamentul Serviciului Politienesc (parca asa se numeste), fostul Regulament al Serviciului Interior, pana sa se demilitarizeze politia.

Art.109 (1) Portul ochelarilor de soare este facultativ şi la aprecierea fiecărui poliţist, elev/student. Ochelarii de vedere se poartă în funcţie de recomandarea medicului oftalmolog. Atât forma unora, cât şi a celorlalţi trebuie să fie decentă, simplă şi fără a acoperi trăsăturile feţei.

(2) Se interzice portul ochelarilor de soare în faţa unităţii (formaţiunii) constituite, la prezentarea în faţa superiorilor, la şedinţele de pregătire, de instruire sau la intrarea în încăperi.

(3) Căştile şi celelalte echipamente de protecţie se poartă de poliţişti în misiuni, la ordinul şefului şi la activităţile care impun acest lucru.

(4) Pe timpul cât sunt în uniformă poliţiştilor, elevilor/studenţilor le sunt permise portul podoabelor astfel:

a). bărbaţi: se vor limita doar la un inel/verighetă;

B). femei: se vor limita doar la un inel/verighetă şi cercei mici.

Sper ca n-am gresit.

Stima

Publicat

un magazin online ma poate ajuta cineva ???????Ma intereseaza niste grade profesionale

Poti sa vprbesti cu cei de aici, sigur fac si grade profesionale.

http://www.roarmy-shop.ro/

• 2 luni mai târziu...
Publicat

vin si eu cu o intrebare : in urma cu mai bine de 6 luni, din dispozitia "orala" a unui MARE sef s-a dispus ca cei care executa serviciul in cadrul PCA (punct control acces...sau pe scurt ACCES) sa poarte CAMASI ALBE (asortate la sacouri)! ... :blink: ...problemele au aparut atunci cand un coleg a motivat ca nu are camasa alba pentru ca nu i-a dat institutia; in acel moment colegul a primit ATENTIONARE pentru "indeplinirea defectuoasa a atributiunilor de serviciu" :huh: ...asa ca acel coleg (impeuna cu vreo alti 7-8) au fost nevoiti sa-si achizitioneze camasi albe din propriile fonduri PENTRU CA INSTITUTIA NU AVEA!...cum a venit vara si s-a incalzit vremea, sacourile deja devenisera un inconvenient , asa ca majoritatea au renuntat la ele; recent apare un alt mare sef care gaseste un coleg la PCA si-l intreaba : PE CINE AI VAZUT TU PURTAND CAMASA DE CULOARE ALBA CU MANECA SCURTA? ASA CEVA NU EXISTA! Camasa alba este doar cu maneca lunga si se poarta DOAR CU SACOU!....Intreb : la 30 de grade temperatura CINE POATE PURTA CAMASA ALBA CU MANECA LUNGA SI SACOU?...Unde si ce prevede faptul ca IN TIMPUL SERVICIULUI ESTE OBLIGATORIE CAMASA ALBA???...Stiam ca aceasta este folosita pentru ceremonii! Exceptand dispozitia care spunea in urma cu ceva ani ca cei din PTF-uri pot purta asa ceva la controlul de frontiera.

Publicat

Deci a iesit o hotarare privind portul echipamentului in sezonul de vara, nu imi aduc aminte acum, e pe intrapol, in care se reglementeaza EXACT ce echipamente trebuie sa poarte fiecare politist din fiecare structura ...

Chestia cu camasa alba este o aberatie, niciodata nu a iesit o astfel de dispozitie pt portul permanent al camasii albe... ea se poarta doar la ceremonii si de 1 decembrie :)

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.