Jump to content
POLITISTI.ro

"Experienta" unui pocait ce sustine ca a fost politist

benkb

Recommended Posts

Astazi am gasit pe youtube niste clipuri care contin experienta unui fost politist, Oniga Iacob, care sustine ca a fost garda de cord a fostului presedinte Ion Iliescu, politist la CCO Bucuresti si angajat al cancelariei unui fost Ministru de Interne. Suna destul de bine ce povesteste el, insa sunt curios daca este si adevarat.

Din cate se pare acum este membru al unei biserici protestante.

Ati putea verifica daca omul chiar este cine pretine ca este?

Nu de alta, da omul asta spune lucruri destul de interesante...

http://www.youtube.com/watch?v=QRO2udeDahQ&playnext=1&list=PL35A690607C534EEB

http://www.youtube.com/watch?v=_ZUALO5nwbw&playnext=1&list=PL35A690607C534EEB

http://www.youtube.com/watch?v=vvm2WI8DsUg&playnext=1&list=PL35A690607C534EEB

• Moderator

Asta e doar un infractor si un impostor notoriu. Minte de ingheata apele.

In primul rand, a fost securist si dupa cum declara a fost prin SPP (desi nici asta nu as crede). Dupa care spune ca a lucrat din 95 in "Politia Capitalei la Crima Organizata". Pai cei de la Crima Organizata eu stiam ca sunt o Directie separata din cadrul IGPR, organizati in teritoriu in Brigazi nu in cadrul Politiei Capitalei sau a inspectoratelor.

In al doilea rand, povesteste ca tot in 95 (de cand a lucrat in Politia Capitalei) a avut acel incident la discoteca, dupa care s-a trezit din morti :lol: si evident ca a fost arestat "pe nedrept" si in starea in care era (citez "un monstru, desfigurat"). Deci, conform celor declarate de el, a fost un trecator prin politie (daca a fost intradevar), deci maxim cateva luni de zile, timp in care orice om nici macar nu poate sa isi cunoasca toti colegii sau sa invete cat de cat cu ce se manaca munca de politie (mai ales ca el nu a facut nicio scoala de specialitate). Dar el a mai prins si hoti, care si ajunsesera deja in puscarie ... va da-ti seama? Asta a fost un fel de fat frumos pe acolo, facea intr-o saptamana ce altii fac in ani de zile. :ner:

Ne mai spune ca a fost bagat intr-o camera in care erau 4 hoti bagati de el la puscarie :doh: Cand o fi avut timp, daca in 95 a intrat in politie si tot in 95 a fost si arestat?! :doh:

Cata celeritate domnule in justitie in acele vremuri?! Ii judecau la foc automat pe cei prinsi de el, ca sa poata ajunge in aceeasi camera de penitenciar. :doh:

Un infractor notoriu ce minte fara nicio jena!

• Upvote 1

Ptiu ... m-am prapadit de ras fratilor!

Azui la el, la prins Interpolul si l-a expuzat pe niste insule, lasandu-l in nisipuri miscatoare ?! :ner:

Omul are imaginatie, nu gluma. Probabil vrea sa scrie scenariul pentru vreo telenovela.

Dupa mine, n-au terminat doctorii cu el. Tot mai e nevoie sa-l caute un doctor de cap.

Sunt curios daca-l cunoaste pe adimercea de-aici.

• Member

Dupa cum a inceput sa vorbeasca mi-am dat seama cata credinta are :ner: Acesti oameni sunt un dezastru, fara sa jignesc dar "pocaitii" nu-s prea "pocaiti" ASTA MINTE de ingheata apele sau cum zice el de se miscau nisipurile :ner: .. Sincer cred ca ar fi mai bine sa taca si sa nu mai vorbeasca despre politie niciodata, sa ne vorbeasca despre credinta.

El nu stie oare ca IN BISERICA SE CREDE NU PE STRADA. :angry:

• Moderator

E clar, omu a "lucrat" mult prin penitenciare ... e topit rau de tot! :doh:

Il cunosc personal pe acest idivid si pot sa afirm ca ce spune el acolo sint niste inventii nerusinate. Individul a fost m.a.b.c. la U.M. 0259 Bucuresti,(jandarmi), adus si angajat acolo de fratele lui, Oniga Vasile, si el mare pocait acum, membru fondator al asociatiei politistilor crestini, sau cam asa ceva, si in 2005, baut fiind, a injunghiat un participant la o nunta, absolut fara nici o provocare, acesta decedind. Elucubratiile acestuia, cu garda de corp, bcco si hoti bagati de el jos sint niste minciuni atit de gogonate incit cred ca ori de cite ori o sa vreau sa rid copios o sa revad videoclipurile. Se pare ca baietii (si ma refer aici la fratii Oniga), au descoperit cit de profitabila este pedalarea pe credinta, si actioneaza in consecinta.

• Upvote 3

• Moderator

Spune ca in 99 a fost condamnat la 10 ani de inchisoare (dar imediat uita acest amanunt), iar dupa ce a fost prins si a ajuns in inchisoare chiar si detinutii cu condamnari pe viata, doreau absolut toti sa-l omoare pentru ca dosarul lui era "fara probe". Va dati seama ce grija pe detinutii aia, vroiau sa scape de dovada vie a unei erori a justitiei !?

Comandantul de la inchisoare i-a promis ca-l baga intr-o camera "buna" ... dar evident l-a bagat cu niste infractori deosebit de periculosi. Ce sa o mai dam in colo si-n coace, toata lumea are ceva cu el. :lol:

Ati observat ca asta prin ce camera intra, aia asa "by default" vroiau absolut toti sa-l omoare? Dar el nimic, batman, batman ... si evident ii "vindeca" :blink:

E complet nebun, aude voci, catusele ii zburau de la maini, se dechidea cupola tribunalului ... etc etc :doh:

Mi se pare revoltator cum stau aia ca niste dobitoci in sala cu gurile cascate si asculta ca niste tampi, pe niciunul, macar, nu-l bufneste rasul cand impostorul asta spune astfel de tampenii. :hmmmt:

• Upvote 1

Dar fratele lui, Vasile, a lucrat ca garda de corp la Interne?

M.a.b.c. ce inseamna?

Edited by benkb

Pai scrie foarte clar ca a fost m.a.b.c. (militar angajat pe baza de contract) la jandarmi (si asta cu ajutorul fratelui)...

Edited by videosuzy

• Moderator

Si acolo cred ca a ajuns din gresala si pentru o perioada scurta de timp pana au vazut cu cine au de a face.

Se vede de la o posta ca omul are probleme la mansarda.

Nu pot sa inteleg cum pot capta atentia celor din sala cu astfel de minciuni si bazme.

Ca sa raspund la ambele intrebari...

Fratele lui, Oniga Vasile, a fost subofiter la unitatea de paza si control acces a Ministerului de Interne (jandarmi), iar acest impostor (Iosif), nu a fost nici macar un minut politist. In momentul in care a fost arestat pentru omor era cel mult sg. maj de jandarmi... Garda de corp a ministrului este, sau era, asigurata de un ofiter SPP sau ceva forte speciale de la Politie, in nici un caz de un subofiter burtos si semianalfabet de la Jandarmi...

L-am mai vazut pe Oniga Vasile pe la televizor, cred ca acum vreo 5 sau 6 ani, nu mai retin, facind reclama la Asociatia Politistilor Crestini. Poate a reusit sa se transfere pe la Politie si de atunci minte in stinga si in dreapta cum a fost el garda de corp la minister...minciuni sfruntate si ordinare !!!

• Upvote 3

Imi cer scuze ca postez "in rafala', nu am mai avut posibilitatea sa editez postul anterior...

Am facut niste minime sapaturi si am aflat (de pe net) ca intre timp domnul Vasile s-a pensionat, este vicepresedintele asociatiei politistilor crestini pentru Bucuresti, si, in spiritul crestin, si-a deschis o firmulita de paza si una de detectivi particulari...

Probabil ca sint profitabile participarile la diversele adunari unde peroreaza ei cum l-au intilnit pe Iisus si cum s-au mintuit...

Am facut o greseala in primul post, e vorba de anul 1995, nu 2005....

Edited by Vesper
  • Upvote 1

Vesper sa inteleg ca il cunosti personal pe individ?! Sau ai informatiile tot de pe net?

Adica sursa informatiilor este de incredere? Alte detalii privind impostorul mai ai?

• Moderator

A spus ca il cunoaste personal, dar probabil nu ai observat.

Il cunosc personal pe acest idivid si pot sa afirm ca ce spune el acolo sint niste inventii nerusinate...

Asta daca-si ia privirea din foaia pe care are discursul se pierde! Se vede ca totul este o poveste de adormit copiii.... :angry:

• Member

NU pot sa cred asa ceva! ... si cand iti dai seama ca sunt foarte multi de il cred...

Nu fiti asa siguri ca toata lumea il crede. Eu sunt adventist si au venit si la noi tot felul de super eroi sa povesteasca cum au fost ei in legiunea franceza si cum au ajuns in inchisoare dupa ce au taiat capul unuia cand pazeau fetitele proxenetilor.

Din grupul meu marea majoritate nu crede asa ceva, dar daca nu te ridici in picioare asta nu inseamna ca esti si de acord.

Ce sa zic, e buna biserica, da nu tot ce ti se spune de la amvon e si bun. Trebuie sa ai si tu o judecata destul de clara. Tipul asta se pare ca e penticostal.

O sa mai vin cu un nou clip tot in genu' asta :D

Vesper sa inteleg ca il cunosti personal pe individ?! Sau ai informatiile tot de pe net?

Adica sursa informatiilor este de incredere? Alte detalii privind impostorul mai ai?

@ dorian, Da, ii cunosc personal pe amindoi, si informatiile cu privire la traseul "profesional" al asa zisului securist/SPP-ist/politist sint suta la suta adevarate, A.1....

De pe net am doar informatia ca Oniga Vasile este vicepresedintele asociatiei politistilor crestini, are acolo un numar de telefon, si de acolo restul...

@nicu: Daca si-n biserica mea sustineau tampeniile alea, atunci ii lasam sanatosi. Din fericire tipul acela e doar un specimen cu mot in frunte :D

Ca dovada ca nu toti sunt cum vrea el sta faptul ca eu lucrez pentru o retea de socializare a religiei de care apartin.

Am gasit si experienta lui Adi Mercea. Nu pare asa fanatic in cuvantarea lui

• Downvote 2

• Moderator

Nu fiti asa siguri ca toata lumea il crede. Eu sunt adventist si au venit si la noi tot felul de super eroi sa povesteasca cum au fost ei in legiunea franceza si cum au ajuns in inchisoare dupa ce au taiat capul unuia cand pazeau fetitele proxenetilor.

Din grupul meu marea majoritate nu crede asa ceva, dar daca nu te ridici in picioare asta nu inseamna ca esti si de acord.

Ce sa zic, e buna biserica, da nu tot ce ti se spune de la amvon e si bun. Trebuie sa ai si tu o judecata destul de clara. Tipul asta se pare ca e penticostal.

O sa mai vin cu un nou clip tot in genu' asta :D

Poate ca nu e frumos sa te ridici si sa pleci (ori poate chiar va este interzis de regulile de pe acolo), dar totusi ... la prostiile si aberatiile ce le debiteaza ala pe acolo, ma mir cum de pe niciunul din sala nu-l bufneste rasul?! Toti parca ar fi hipnotizati, stau si se uita ... ceva de genul asta:

8wdvt2.gif