Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Buna seara,

Am achizitionat recent o masina cumparata de un cetatean roman din Franta de la o licitatie de pe alcopa. Certificatul de inmatriculare (carte grise) este barat si scrie vendu si data. El a adus-o pe roti din Franta si are asigurare (tot din Franta) si itp valabile.

Numerele de Franta mai sunt valabile? Pot sa circul cu ele sau trebuie sa scot numere provizorii?

Multumesc!

• Moderator
Publicat

Maşina e radiată din circulaţie. Te sfătuiesc să nu o mai conduci pe drumurile publice, în caz contrar comiţi o infracţiune.

Publicat

Nr rosii daca vrei sa o scoti pe drumurile publice . Faptul ca certificatul de inmatriculare e barat denota faptuL ca e radiata din circulatie .

• 3 ani mai târziu...
  • 5 ani mai târziu...
Publicat

Bună ziua acum 1 săptămâna am.plecat din franta cu cartea mașini barata franta germania austria ungaria Nădlac nu au cerut nimic de cat pașapoarte întrebarea mea este se poate sa trec ianpoi spre franta cu cartea barata pentru ca pana sa plec am făcut cartea cea noua și nu am mai stat sa o ridic am plecat cu cartea vechie se poate sa întru din nou în franta cu cartea barata cea veche care o am cea noua este acasă dar am.la.mqnq contract de vânzare cumpărare am asigurare am foaie ca am plătit și am cartea în franta cea buna cea care este acum la mine este cea veche se poate circula asa cu actele care le am 

• Moderator
Publicat
On 11.08.2024 at 18:30, radulescu32 a scris:

Bună ziua acum 1 săptămâna am.plecat din franta cu cartea mașini barata franta germania austria ungaria Nădlac nu au cerut nimic de cat pașapoarte întrebarea mea este se poate sa trec ianpoi spre franta cu cartea barata pentru ca pana sa plec am făcut cartea cea noua și nu am mai stat sa o ridic am plecat cu cartea vechie se poate sa întru din nou în franta cu cartea barata cea veche care o am cea noua este acasă dar am.la.mqnq contract de vânzare cumpărare am asigurare am foaie ca am plătit și am cartea în franta cea buna cea care este acum la mine este cea veche se poate circula asa cu actele care le am 

A fost destul de greu de descifrat, dar cred ca am reusit (apropos, semnele de punctuatie, ca si cele rutiere, au rolul lor!!!).

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.