Jump to content
POLITISTI.ro

Cand imi voi recupera permisul


alex741271

Recommended Posts

Buna ziua,

Acum doua luni am suflat in alcool test si  a iesit 0,41 alcool in aerul respirat.Mai departe mi s-au prelevat probe de sange. La sange alcoolul a iesit 0,57 si din cate stiu daca rezultatul este sub 0,8 se pedepseste cu contraventie ,permis suspendat 90 de zile. De doua luni nu am primit nici un raspuns din partea politiei.Am fost la parchet pentru a depune o cerere pentru a-mi fi solutionat cazul si mi-au spus ca a fost solutionat. Intrebarea mea este , imi voi primi permisul inapoi luna viitoare cand vor fi 3 luni de cand nu am mai condus sau voi fi nevoit sa mai stau inca 3 luni dupa ce politia ma va anunta ceva?

Link to comment
  • 2 weeks later...

Perioada de suspendare incepe dupa ce predai permisul de conducere la politie. Daca s-a dat o solutie prin parchet se va trece la aplicarea unei sanctiuni contraventionale si masura complementara a suspendarii permisului de conducere . De atunci vor decurge cele 90 de zile de suspendare , (dupa ce predai pc-ul) 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.