Jump to content
POLITISTI.ro

Cand imi voi recupera permisul

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

Acum doua luni am suflat in alcool test si  a iesit 0,41 alcool in aerul respirat.Mai departe mi s-au prelevat probe de sange. La sange alcoolul a iesit 0,57 si din cate stiu daca rezultatul este sub 0,8 se pedepseste cu contraventie ,permis suspendat 90 de zile. De doua luni nu am primit nici un raspuns din partea politiei.Am fost la parchet pentru a depune o cerere pentru a-mi fi solutionat cazul si mi-au spus ca a fost solutionat. Intrebarea mea este , imi voi primi permisul inapoi luna viitoare cand vor fi 3 luni de cand nu am mai condus sau voi fi nevoit sa mai stau inca 3 luni dupa ce politia ma va anunta ceva?

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Perioada de suspendare incepe dupa ce predai permisul de conducere la politie. Daca s-a dat o solutie prin parchet se va trece la aplicarea unei sanctiuni contraventionale si masura complementara a suspendarii permisului de conducere . De atunci vor decurge cele 90 de zile de suspendare , (dupa ce predai pc-ul) 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.