Jump to content
POLITISTI.ro

Invitat degeaba la sediul Politiei

catule

Recommended Posts

Astazi am fost invitat la sediul Politiei in urma unei citatii (poza atasata)

Am ajuns la sediul Politiei si mi s-a spus ca nu sunt eu persoana in cauza si

domnii si-au cerut scuze.

Nu este prima oara cand se intampla asa ceva si voiam sa stiu daca pot face ceva

in aceasta privinta.

post-3383-086207800 1309267020_thumb.jpg

Edited by catule
  • Moderator

Probabil pe masura avansarii cercetarilor in cauza respectiva, au aparut date si informatii noi in urma carora nu mai e necesara audierea ta.

@catule, stai linistit, nu cred ca mai e nevoie de depozitia ta. Probabil te vor cauta mascatii in alta zi sa te ridice. Sa stai acasa! :ner:

E doar o gluma.... B)

Edited by SandoKhan
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Astazi am fost invitat la sediul Politiei in urma unei citatii (poza atasata)

Am ajuns la sediul Politiei si mi s-a spus ca nu sunt eu persoana in cauza si

domnii si-au cerut scuze.

Nu este prima oara cand se intampla asa ceva si voiam sa stiu daca pot face ceva

in aceasta privinta.

Foarte corect si civilizat au procedat colegii nostri. Te-au invitat la sediul politiei pentru a lamuri diverse probleme, dar fiindca nu mai era nevoie de tine si-au cerut scuze.

Nu e prima data?! Atunci cred ca nici tu nu esti usa de biserica. Daca poti face ceva in aceasta privinta? Da, sa te prezinti de fiecare data cind esti citat/invitat la sediul politiei/jandarmeriei/parchetului.

Toate bune.

• Moderator

dorian,

Jandarmeria nu are dreptul legal de a invita / cita persoane la sediul lor. Citeste legea si te vei convinge.

• Upvote 1

Mai nene eu nu am timp sa stau pe drumuri

Am de scris o licenta si nici nu eram de fata la faptele prezentate

Eram in patut ca a doua zi trebuia sa o iau de la capat cu scrisul

A doua oara, pentru ca am avut intr-o zi plangere de la un vecin ca ar fi galagie.

A venit organul abilitat a constatat ca nu se intampla nimic, eram singur acasa

Dar cu toate astea tot m-a invitat la sectie Pt ce? Ca doar a constatat ca nu se

intampla nimic. A voia sa ma sperie ca vecinu de deasupra e si el politist sau cum?

Usa de biserica? Am scoala cat 2 politisti si nu mi se pare normal sa

ma considerati vreun infractor, ca nu sunt asa ca o idee. Dar e normal

sa sariti in ajutorul colegilor dvs. Am intrat aici sa cer o parere obiectiva

dar vad ca nu am nici o sansa

Dupa cum vedeti in poza, va spun eu numele meu nu e trecut intreg ca si in buletin,

o adresa nu e trecuta, in calitatea am fost invitat? si pentru ce cauza? Astea nu se trec

conform cod. proc penal, art 176?

Edited by catule
  • Upvote 1
  • Downvote 17

Marius ai perfecta dreptate. Jandarmeria nu are dreptul sa citeze fiindca nu au calitatea de organe de urmarire penala. M-am exprimat eronat scriind in graba si facind referire la institutiile statului, din domeniul de ordine, siguranta publica si justitie. Mea culpa.

Edited by dorian
  • Upvote 1
  • Downvote 1
  • Moderator

Catule da-mi voie sa-ti spun ca toate scolile alea pe care le-ai facut tu, au fost doar pentru norma si de umplutura, intrucat faultezi gramatica limbii romane din toate pozitiile. Asa ca doar ai pierdut vremea prin nu stiu ce institutii de invatamant obscure ce functioneaza probabil prin vreo scara de bloc parfumata cu miros de urina.

Asa ca nu mai compara scoala facuta de politisti unde se intra in urma unui concurs de admitere cu marile facultati unde se intra "pe baza de dosar", pentru ca doar te minti si supraaprecizi inutil, singurel.

Faptul ca simti nevoia sa aduci in discutie "scolile absolvite" nu face altceva decat sa tradeze frustrarile pe care le ai si cultul catre impostura.

Nu stiu daca stii ... dar, laudatul si scarpinatul, sunt gratis.

• Moderator

Nu conteaza, chiar daca nu e vorba de o lucrare penala, politistul poate invita la sediu orice persoana a carei prezenta este necesara pentru indeplinirea atributiilor politiei, prin aducerea la cunostinta, in scris.

Acest lucru este precizat foarte clar in art. 31 din Legea 218 din 23 aprilie 2002.

In concluzie, ca..tule nu te ofusca degeaba! Chiar daca tie nu iti convine, cel ce are scoala pe jumatatea ta, are acest drept legal. :clip:

• Upvote 1
  • Active member

Buna aia cu scoala... Cu toate ca nu stii tu ce studii avem noi.

Domnule intelectual, care ne esti superior, nu ai ce face decat sa te cobori la nivelul nostru si sa te prezinti in aceste situatii.

Cit il priveste pe Catule eu zic sa nu ne mai batem capul. Omul ne-a cerut ajutorul, dar e tot mai ofuscat, asa ca nu merita sa ne racim gura. Viata ii va da lectia pe care o merita.

Toate bune.

Edited by Administrator
Fara off topic!

Aici ai dreptate dorian si probabil azi a fost o lectie buna tnx.

Atat voiam sa stiu daca au dreptul sa ma cheme la sediu

cu acea citatie (vezi poza), nu inteleg de ce am deviat de la subiect

si sa discutam de pregatirea unuia sau a altuia.

Multumesc oricum tuturor :emo-yessir:

catule indiferent de motivul invitatie/citatiei trebuie sa te prezinti in ziua si la ora la care ai fost chemat. Daca ai primit un astfel de act fii sigur ca nu ai fost chemat degeaba. Simplul fapt ca tu ai dat manelele la maxim si ai suparat vecinii (probabil in timp ce te pregateai pentru licenta :lol: ) este un bun motiv sa fii chemat la politie, chiar daca tu ai dat volumul la minim la sosirea politiei. Tot trebuie sa dai cu subsemnatul (sa fii audiat) adica sa dai o declaratie mai pe intelesul tau de "intelectual". Asa ca stai linistit ca nu ai de unde sa stii tu ca nu a constatat nimic "organul abilitat" s-ar putea sa ai surprize in final. Referitor la "scoala" pe care cu "modestie" ne aduci la cunostinta ca o ai la patrat fata de noi, lumineaza-ne si pe noi ce studii ai, nu de alta dar ne simtim onorati cand ne viziteaza astfel de "somitati intelectuale".

mai ca..tule daca vrei un sprijin care sa se ridice la nivelul intelectului tau(din cate vad nu ai gasit asa ceva pe acest forum) te sfatuiesc sa apelezi la politistii locali.

• Upvote 2
  • Downvote 2
Usa de biserica? Am scoala cat 2 politisti si nu mi se pare normal sa

ma considerati vreun infractor, ca nu sunt asa ca o idee.

Mi-a placut asta cu scoala :ner:..Apropo de asta,ca idee,foarte multi criminali in serie sunt foarte destepti si scoliti..Deci ,in concluzie, oricine poate fi un infractor,indiferent cata scoala a facut. :emo-yessir:

• Upvote 3

Modul in care tratati pe cineva care pune o intrebare si care mai este si outsider lasa de dorit. Este asa de greu sa evitam raspunsurile patimase? Sa aplicam prezumtia de nevinovatie? La asa raspunsuri, asa reactie. Dar macar, a avut bunul simt sa adopte ulterior un ton civilizat. Numai, ca cei care au postat dupa, nu s-au putut abtine sa nu-i administreze o "lectie". Nu exista pic de toleranta?

• Upvote 2
  • Downvote 1

Domnilor, din cate vad, in antet scrie "Politia Comunitara Liesti". Ei au dreptul sa chceme la audieri, in conditiile in care, din cate stiu, doar Politia Romana poate demara anchete?

Şi eu zic că scrie Poliţia Comunală Lieşti.

E urât că oricine poate vorbi cum vrea despre poliţişti şi oricine poate pune la îndoială pregătirea poliţiştilor, generalizând, fără repercusiuni. Mai e mult până ajungem la nivelul celor din vest.

Apropo de bătaia de joc, iar am văzut la o emisiune de aia penibilă de la prima, actori îmbracaţi în uniformă, cu grade, cu tot tacâmul, care făceau pe măscăricii. Nu înţeleg de ce mai apar la tv după atâta timp. De ce sindicatele nu s-au sesizat? Pentru că nu le pasă? A, da..nu le pasă.

Edited by StefanC