Jump to content
POLITISTI.ro

Posturi în cadrul politiei


Lavi

Recommended Posts

Bună tuturor! Am auzit de [cenzurat]ând ca se poate obține post în cadrul politiei fără a avea studii terminate în acest domeniu. Dacă voi fi angajata, acolo voi învață despre aceasta frumoasa meserie.  Este adevărat sau sunt doar aberații?  Va mulțumesc!  

Link to comment
  • Member

Vei invata foarte multe despre aceasta profesie absolvind Academia de Politie sau una dintre cele doua Scoli de Agenti de Politie. Nu e frumos sa sari gardul... Cum te-ai simti sa gasesti un strain in curtea/casa ta ? 

Pentru mai multe informatii, vezi aici sau aici.

  • Upvote 5
Link to comment
  • 1 month later...

Nu am inteles nimic din ce ai vrut sa exprimi prin intrebarea adresata , dar te pot asigura ca nu exista "o cale usoara sau o scurtatura " pentru a intra in politie. Doar absolvind cursurile unei scoli de politie sau promovand concursul pentru incadrare din sursa externa atunci cand aceste concursuri apar .

Link to comment
  • Member

Da. Vei invata meserie, de la colegii cu experienta si cu SCOALA DE POLITIE, colegi care nu sunt platiti pentru asta si in tot acest timp, in loc sa-si indeplineasca atributiile, stau sa te invete pe tine sau sa faca ei in locul tau.

Asta se va intampla in rural, in urmatoarea perioada, cand vor veni incadratii din sursa externa. Nu as vrea sa fiu in pielea colegilor de la post. Sa fii unul sau doi la post, sa vina unul de asta si sa astepti pana o invata el meserie. Dupa cele 3 luni  (3 luni este egal cu 2 ani in opinia unora) la Slatina, poti sa-l arunci in scandaluri, sa dirijeze traficul, sa gestioneze un conflict intrafamilial, SA SOLUTIONEZE DOSARE PENALE (sau il pui sa raspunda la telefon, sa duca citatii si alte probleme complexe cu care se confrunta politia in mediul rural) ... sa fie in slujba cetateanului.

Nu e bine domnule chestor!

Edited by viobra
  • Upvote 3
Link to comment
On 30.04.2016 at 7:00, viobra a scris:

Nu e bine domnule chestor!

Sotia domnului chestor a sarit gardul in curtea Politiei Romane, in urma cu vreo cativa ani de zile, dupa ce, anterior, a fost incadrata direct ca agent la serviciul judetean de pasapoarte. Daca era absolventa unei facultati cu diploma de licenta o incadra ca ofiter!
Asa ca, nu poti avea prea multe pretentii de la domnul chestor, nu?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.