Jump to content
POLITISTI.ro

Ridicare permis de la posta

Postare recomandată

Publicat

Am sustinut proba practica pentru categora b si am gost declarat admis in 3 februarie. Am nevoie de permis in mod urgent pentru a putea conduce, tatal meu avand permisul suspendat, insa postasul nu mi l-a adus inca. Pot sa ma duc la sediul postal pentru a-l ridica, ca sa nu mai pierd timpul pana cand vine postasul?

• 5 luni mai târziu...
Publicat (modificat)

Buna.  Am luat permisul vineri. Am domiciliu in Satu Mare dar am flotant pe Baia Mare.  As vrea sa imi vina permisul la Satu Mare.  Ce ar trebui sa fac? 

Modificat de Marius
Eliminare formatare text
  • 4 ani mai târziu...
Publicat

Buna ziua am o întrebare daca Bistrita nasaud este in carantina si nu se poate intra exista posibilitatea sa-se trimita prin oficiul postal? 

Ma scuzati  este vorba de permisul de conducere daca se poate trimite prin oficiul postal ca mia fost suspendat

Publicat

Buna ziua problema mea este ca am avut permisul suspendat pe 90 de zile pentru viteza doar ca bistrita este in carantina este posibil sa mi se trimita prin oficiul  postal

• Moderator
Publicat

Permisul il vei ridica de la Serviciul Rutier de care aparții dupa ce iti va fi trecut perioada de suspendare.

Nu are treaba carantina.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.