Jump to content
POLITISTI.ro

Cauciucuri de iarna


OzzY

Recommended Posts

Vreau si eu o parere de-a dumneavoastra in legatura cu aceste cauciucuri de iarna. Tinand cont ca afara sunt +7/8 grade celsius,zapada topita aproape in totalitate,carosabilul uscat,vreau sa las cauciucurile de iarna deoparte si sa le montez pe cele de vara. Exista posibilitatea sa mi se retina certificatul si sa primesc vreo amenda pentru acest lucru? Mentionez ca am citit ordonanta 5/2011,dar am auzit de la prieteni de-ai mei,politisti (eu nu sunt politist) ca retinerea certificatului ramane la latitudinea politistului care ma opreste. 

Link to comment
  • Moderator

Nu ai înteles. Legea spune că este interzisă conducerea autovehiculului pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei, fără ca acesta să fie dotat cu anvelope de iarnă.

 

 

Link to comment

Cred că este mai bine să aștepți să vină primăvara, pentru că ce te vei face dacă azi aschimbi anvelopele de iarnă cu cele de vară, iar noaptea ninge, sau dă un polei?

Link to comment
în urmă cu 1 oră, sorinel a scris:

Drifturi! Romanian drift!

Să le facă sănătos, dar nu pe strada pe unde circul eu, că-mi face „trotineta” praf și după ce că „nu-i de rasă” , am și mare nevoie de ea.

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.