Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Vreau si eu o parere de-a dumneavoastra in legatura cu aceste cauciucuri de iarna. Tinand cont ca afara sunt +7/8 grade celsius,zapada topita aproape in totalitate,carosabilul uscat,vreau sa las cauciucurile de iarna deoparte si sa le montez pe cele de vara. Exista posibilitatea sa mi se retina certificatul si sa primesc vreo amenda pentru acest lucru? Mentionez ca am citit ordonanta 5/2011,dar am auzit de la prieteni de-ai mei,politisti (eu nu sunt politist) ca retinerea certificatului ramane la latitudinea politistului care ma opreste. 

• Moderator
Publicat

Nu ai înteles. Legea spune că este interzisă conducerea autovehiculului pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei, fără ca acesta să fie dotat cu anvelope de iarnă.

Publicat

Cred că este mai bine să aștepți să vină primăvara, pentru că ce te vei face dacă azi aschimbi anvelopele de iarnă cu cele de vară, iar noaptea ninge, sau dă un polei?

Publicat
în urmă cu 1 oră, sorinel a scris:

Drifturi! Romanian drift!

Să le facă sănătos, dar nu pe strada pe unde circul eu, că-mi face „trotineta” praf și după ce că „nu-i de rasă” , am și mare nevoie de ea.

• Apreciez 1
  • Displace 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.