Jump to content
POLITISTI.ro

Dovada inlocuitoare permis


andreibaboi

Recommended Posts

Buna ziua,

De ceva vreme am permisul suspendat si circul cu dovada inlocuitoare. Avand in vedere ca nu mai locuiesc in Bucuresti (unde se face prelungirea ei) si nu prea dispun de timp, sotia merge la Politie pentru prelungirea dovezii. Intrebarea mea este daca pot sa circul din momentul in care s-a prelungit dovada si pana cand aceasta ajunge la mine. Poate verifica politistul care ma opreste in trafic ca am dovada valabila (cum poate face in cazul permisului) sau doar hartia aceea poate atesta faptul ca am dreptul sa circul. Risc mai mult decat o amenda pentru faptul ca nu am actele la mine?

Multumesc

Link to comment
  • 2 years later...

Buna ziua! Mi-a fost retinut permisul de conducere in urma unui accident cu victima in urma cu 2 luni. Mi s-a dat 15 zile dovada apoi am depus cerere si mi s-a prelungit. In urma cu trei saptamani mi s-a retinut si dovada pe o perioada de 30 de zile deoarece nu am oprit la semnalul politistilor. Cum obtin drept de conducere? Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez? 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.