Jump to content
POLITISTI.ro

Dovada inlocuitoare permis

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

De ceva vreme am permisul suspendat si circul cu dovada inlocuitoare. Avand in vedere ca nu mai locuiesc in Bucuresti (unde se face prelungirea ei) si nu prea dispun de timp, sotia merge la Politie pentru prelungirea dovezii. Intrebarea mea este daca pot sa circul din momentul in care s-a prelungit dovada si pana cand aceasta ajunge la mine. Poate verifica politistul care ma opreste in trafic ca am dovada valabila (cum poate face in cazul permisului) sau doar hartia aceea poate atesta faptul ca am dreptul sa circul. Risc mai mult decat o amenda pentru faptul ca nu am actele la mine?

Multumesc

• 2 ani mai târziu...
Publicat

Buna ziua! Mi-a fost retinut permisul de conducere in urma unui accident cu victima in urma cu 2 luni. Mi s-a dat 15 zile dovada apoi am depus cerere si mi s-a prelungit. In urma cu trei saptamani mi s-a retinut si dovada pe o perioada de 30 de zile deoarece nu am oprit la semnalul politistilor. Cum obtin drept de conducere? Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez? 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.