Jump to content
POLITISTI.ro

Cum trebuie completată rubrica "înstrăinat către" pe talon?


allexino

Recommended Posts

Buna ziua,

As dori sa va intreb ce pot face cu o problema recent intalnita, sunt nou in acest domeniu si va rog sa fiti intelegatori. Am achizitionat o masina recent, am urmat toate procedurile dar din cauza serviciului nu am apucat sa o inmatriculez in termenul de 30 de zile, este aproape dublu acum. Masina este inmatriculata in Romania de catre o societate "A" dupa care a fost vanduta catre o persoana "B", ulterior iar vanduta catre fratele lui "C", iar acum a ajuns in posesia mea. Ideea este ca nu a mai fost inmatriculata de la societatea A, dar am toata cronologia fiscala la ea precum si radierile, si toate contractele de vanzare cumparare. Problema intampinata la inmatriculari este ca pe verso talon nu scrie nimic, au omis sa scrie de la prima vanzare, astfel mi-au spus ca trebuie sa caut societatea A pentru a obtine stampila, fiind talonul pe numele lor. Doresc sa aflu ce pot face in acest sens, daca ii gasesc ce anume sa scrie pe acel talon (instrainat catre persoana "A" sau direct catre mine?) precum si daca pot sa circul cu ea in acest timp.

Va multumesc mult.

Edited by allexino
text
Link to comment
  • Moderator

Reprezentantul societăţii comerciale ce este menţionată în certificatul de înmatriculare trebuie să completeze numele persoanei fizice ori juridice care a cumpărat maşina de la ei, data când a fost efectuată tranzacţia şi să pună ştampila.
Baftă!

  • Upvote 3
Link to comment
  • Marius changed the title to Cum trebuie completată rubrica "înstrăinat către" pe talon?

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.