Jump to content
POLITISTI.ro

Cum trebuie completată rubrica "înstrăinat către" pe talon?

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna ziua,

As dori sa va intreb ce pot face cu o problema recent intalnita, sunt nou in acest domeniu si va rog sa fiti intelegatori. Am achizitionat o masina recent, am urmat toate procedurile dar din cauza serviciului nu am apucat sa o inmatriculez in termenul de 30 de zile, este aproape dublu acum. Masina este inmatriculata in Romania de catre o societate "A" dupa care a fost vanduta catre o persoana "B", ulterior iar vanduta catre fratele lui "C", iar acum a ajuns in posesia mea. Ideea este ca nu a mai fost inmatriculata de la societatea A, dar am toata cronologia fiscala la ea precum si radierile, si toate contractele de vanzare cumparare. Problema intampinata la inmatriculari este ca pe verso talon nu scrie nimic, au omis sa scrie de la prima vanzare, astfel mi-au spus ca trebuie sa caut societatea A pentru a obtine stampila, fiind talonul pe numele lor. Doresc sa aflu ce pot face in acest sens, daca ii gasesc ce anume sa scrie pe acel talon (instrainat catre persoana "A" sau direct catre mine?) precum si daca pot sa circul cu ea in acest timp.

Va multumesc mult.

Modificat de allexino
text
  • Moderator
Publicat

Reprezentantul societăţii comerciale ce este menţionată în certificatul de înmatriculare trebuie să completeze numele persoanei fizice ori juridice care a cumpărat maşina de la ei, data când a fost efectuată tranzacţia şi să pună ştampila.
Baftă!

• Apreciez 3
  • Marius a modificat titlul în Cum trebuie completată rubrica "înstrăinat către" pe talon?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.