- 0
R.C.A - dupa contractul de vanzare cumparare
-
Similar Content
-
- 4 answers
- 3,880 views
-
Legea nr. 132 / 2017 - asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto
By Marius ,
- rca
- asigurare rca
- (and 1 more)
- 0 replies
- 1,770 views
-
- 0 replies
- 9,512 views
-
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
Question
Lorian
Buna seara,
Ma adresez dvs., cu urmatoarea intrebare, la care multumesc anticipat pentru raspuns:
Am cumparat acum 2 luni o masina ( cu contract de vanzare cumparare intre parti, cu fisa de inmatriculare, cu certificat fiscal, totul in regula ). Fostul proprietar mi-a inmanat Cartea de identificare a masinii, certificatul ( talonul - necompletat cu mentiunea ca este instrainat ) si asigurarea R.C.A. valabila pentru inca vreo 5 zile ( la care fostul proprietar mi-a spus ca nu il deranjeaza sa fac asigurarea tot pe numele lui, daca nu vreau sa o inmatriculez pe numele meu, la mijloc fiind taxa de inmatriculare maricica.)
Întrebarea este urmatoarea:
Ce mi se poate intampla, daca eu acum la 2 luni de la cumparare, fac asigurarea R.C.A. tot pe numele din certificat ( talon ) si circul cu ea, iar fostul proprietar sa se fi dus dupa ce am facut contractul de vanzare - cumparare la politie sa-si retraga numerele ( de la masina )???
Sau poate fostul proprietar sa se duca la politie dupa ce-am facut contractul de vanzare-cumparare sa-si retraga numerele din circulatie? ( ori sa le retraga ori sa si le puna la alta masina )
Cum pot sa verific acest aspect?
Va reamintesc ca eu am toate actele in original ale masinii (CIV, talon - necompletat cu mentiunea ca este instrainat).
Va multumesc frumos!
3 answers to this question
Recommended Posts