Jump to content
POLITISTI.ro

Ce este troll ?


Horia

Recommended Posts

  • Moderator

Un troll sau hater este un provocator fără cauză, cineva care lansează o discuţie doar cu scopul de a naşte un conflict. Răstălmăceşte de cele mai multe ori mesajele şi le concepe cât mai tendenţios, cu scopul de a defăima.

De cele mai multe ori, troll-ul provocă conflicte doar ca să se afle în treabă ori pentru amuzament. Se foloseşte de subiecte clasice, cunoscute pentru pasiunea pe care o pot genera şi pentru imposibilitatea de a le argumenta definitiv.
În situaţia în care întâmpină rezistenţă ori când este ignorat, îşi intensifică atacurile, căutând cu disperare atenţia după care tânjeşte. Postările acestuia devin în ce în ce mai insistente şi publică din ce în ce mai mult. În situaţia în care nu îi este permis să se desfăşoare (i se şterg postările etc.), protestează că le este încălcat dreptul la liberă exprimare şi nu se adresează unei singure persoane ci audienţei, în speranţa de instigare a acesteia în ajutorul său.
Troll-ul atacă orice formă de autoritate care îl împiedică să creeze zânzanie folosind expresii de genul: cenzură, comunism, libertate de exprimare etc.

Denumirea de troll se mai foloseşte şi pentru mesajele menite să agite spiritele.

  • Upvote 3
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.