- 0
Lamurire suspendare permis
-
Similar Content
-
- 0 replies
- 2,820 views
-
- 19 answers
- 2,675 views
-
Reducerea perioadei de suspendare a dreptului de a conduce 1 2 3 4 35
By Marius ,
- suspendare
- conducere
- (and 3 more)
- 851 replies
- 256,588 views
-
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
Question
Gizas
Buna seara, va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o treaba, cu toate ca e posibil ca problema asta sa mai fi aparut pe forum pana acum. Am permisul suspendat pentru 30 de zile, a 30-a zi fiind azi, vineri. Initial nu am calculat cum trebuie zilele si traiam cu impresia ca azi as putea sa imi ridic carnetul. Am fost la Udriste si domnul politist mi-a transmis ca maine as putea sa ridic permisul, dar sectia neavand program in weekend asta se poata intampla abia luni. Totusi mi-a explicat ca pot conduce incepand de maine si ca daca sunt oprit pot arata dovada cum ca permisul este valid. Intrebarea mea este (pentru ca nu am gasit un raspuns ferm pe treaba asta pe net) daca este chiar asa, si pot conduce incepand de maine, cu toate ca nu sunt in posesia carnetului de conducere inca. Exista totusi o lege care reglementeaza treaba asta? In teorie permisul ar trebui sa fie activ/valid cum vreti sa ii ziceti si cel mult, daca sunt oprit as putea sa fiu amendat ca nu am actul fizic la mine, corect? Va multumesc in avans pentru raspuns.
1 answer to this question
Recommended Posts