Jump to content
POLITISTI.ro

Lamurire suspendare permis


Gizas

Recommended Posts

Buna seara, va rog sa ma lamuriti si pe mine cu o treaba, cu toate ca e posibil ca problema asta sa mai fi aparut pe forum pana acum. Am permisul suspendat pentru 30 de zile, a 30-a zi fiind azi, vineri. Initial nu am calculat cum trebuie zilele si traiam cu impresia ca azi as putea sa imi ridic carnetul. Am fost la Udriste si domnul politist mi-a transmis ca maine as putea sa ridic permisul, dar sectia neavand program in weekend asta se poata intampla abia luni. Totusi mi-a explicat ca pot conduce incepand de maine si ca daca sunt oprit pot arata dovada cum ca permisul este valid. Intrebarea mea este (pentru ca nu am gasit un raspuns ferm pe treaba asta pe net) daca este chiar asa, si pot conduce incepand de maine, cu toate ca nu sunt in posesia carnetului de conducere inca. Exista totusi o lege care reglementeaza treaba asta? In teorie permisul ar trebui sa fie activ/valid cum vreti sa ii ziceti si cel mult, daca sunt oprit as putea sa fiu amendat ca nu am actul fizic la mine, corect? Va multumesc in avans pentru raspuns.

Link to comment

Arăți dovada numai că acea dovadă nu mai are valabilitate de pe 14 octombrie, dacă nu mă-nșel, iar asta se sancționează.

Dacă perioada de suspendare expiră azi, mâine poți conduce liniștit pentru că nu te va sancționa nimeni dacă explici situația în care te afli.

Vei fi verificat oricum în baza de date la momentul opririi iar dacă cele declarate de tine se confirmă, vei fi lăsat să pleci liniștit. Asta dacă nu faci ceva pentru care să fii oprit și sancționat.

Mare grijă!

 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.