Buna ziua,am o dilema in privinta stabilirii competentei de urmarire penala
Acum un an am fost implicat intr-o infractiune (de fapt doua) comducere cu permisul suspendat+vatamare corporala
Intr-o seara am iesit in club cu mai multe persoane,si in urma divergentelor intre un prieten de al meu si o alta persoana care nu facea parte din grupul nostru ,a iesit un scandal in care am fost si eu implicat .Deoarece eram in inferioritate numerica am plecat de la locul incidentului impreuna cu inca un prieten,eu conducand autoturismul lui(deoarece acesta avea arcada sparta si nu vedea bine)
Ne-am deplasat la spital unde i-au fost acordate ingrijiri medicale,dupa 15 minute apare politia,ne conduce pe amandoi la sectie unde ne iau declaratii cu privire la eveniment dupa care ne trimit acasa .
Dupa cateva zile suntem chemati la procuror,mai dam un rand de declaratii si suntem trimisi in judecata ,eu fiind acuzat de vatamare corporala si conducere cu permisul suspendat!
Mentionez ca cercetarea penala a fost efectuata de politisti judiciari si pentru art 86 al 2 din oug 195/2002, deasemenea aceasta fapta a fost constatata tot de catre ei,pe baza declaratiel mele si a prietenului meu,fara sa fiu surprins in mod efectiv conducand .
Cercetarea pt infractiuni la regimul circulatiei nu se face de catre politisti de la rutiera conform art 177 al 1 regulamentului de aplicare a oug 195/2002 ?
Au valabilitate actele emise de un ofiter de politie necompetent?
In speranta ca voi primi un raspuns avizat la problema mea va multumesc!
Question
remus
Buna ziua,am o dilema in privinta stabilirii competentei de urmarire penala
Acum un an am fost implicat intr-o infractiune (de fapt doua) comducere cu permisul suspendat+vatamare corporala
Intr-o seara am iesit in club cu mai multe persoane,si in urma divergentelor intre un prieten de al meu si o alta persoana care nu facea parte din grupul nostru ,a iesit un scandal in care am fost si eu implicat .Deoarece eram in inferioritate numerica am plecat de la locul incidentului impreuna cu inca un prieten,eu conducand autoturismul lui(deoarece acesta avea arcada sparta si nu vedea bine)
Ne-am deplasat la spital unde i-au fost acordate ingrijiri medicale,dupa 15 minute apare politia,ne conduce pe amandoi la sectie unde ne iau declaratii cu privire la eveniment dupa care ne trimit acasa .
Dupa cateva zile suntem chemati la procuror,mai dam un rand de declaratii si suntem trimisi in judecata ,eu fiind acuzat de vatamare corporala si conducere cu permisul suspendat!
Mentionez ca cercetarea penala a fost efectuata de politisti judiciari si pentru art 86 al 2 din oug 195/2002, deasemenea aceasta fapta a fost constatata tot de catre ei,pe baza declaratiel mele si a prietenului meu,fara sa fiu surprins in mod efectiv conducand .
Cercetarea pt infractiuni la regimul circulatiei nu se face de catre politisti de la rutiera conform art 177 al 1 regulamentului de aplicare a oug 195/2002 ?
Au valabilitate actele emise de un ofiter de politie necompetent?
In speranta ca voi primi un raspuns avizat la problema mea va multumesc!
Top Posters For This Question
15
8
7
4
Popular Days
Jun 11
35
Jun 12
12
Jun 16
2
Jun 17
1
Top Posters For This Question
remus 15 posts
Catalin 8 posts
Dan 7 posts
Cristi 4 posts
Popular Days
Jun 11 2011
35 posts
Jun 12 2011
12 posts
Jun 16 2011
2 posts
Jun 17 2011
1 post
Popular Posts
remus
Buna ziua,am o dilema in privinta stabilirii competentei de urmarire penala Acum un an am fost implicat intr-o infractiune (de fapt doua) comducere cu permisul suspendat+vatamare corporala
Catalin
Nu confunda aceea calitate de "politist rutier" cu apartenenta dintr-o structura a politiei rutiere. Orice politist, indiferent de formatiunea unde lucreaza (aici ma refer la formatiunile operative) p
boghy30
dragi colegi poate ca unii o sa va suparati pe ceea ce va va spun .. dar fratilor lasati infractorii sa se descurce singuri.. nu le mai dati sfaturi .. au avocati pe care o sa i-i plateasca.. poate in
49 answers to this question
Recommended Posts