Jump to content
POLITISTI.ro

Radiere automobil

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Detin in curte un automobile pe care vreau sa-l radiez si sa-l scot de la impozit. Automobilul are talonul retinut de cca 2.5 ani din cauza itp`ului expirat, am achitat amenda dar nu am refacut itp`ul pentru a putea ridica talonul. Care este procedura pentru a radia astfel de vehicul? Trebuie sa fie proprietarul din talon present? De ce acte am nevoie?

Multumesc anticipat!

Modificat de Marius
Modificare titlu
  • 2 ani mai târziu...
Publicat (modificat)

Buna ziua,

Am dat un automobil spre folosinta fostei sotii. Nu are nici o legatura cu partajul. Acum masina este data altei persoane si vreau sa o scot din circulatie sau sa nu mai fie pe numele meu. Am discutat cu fosta sotie dar nu vrea sa faca nici un act pe numele ei si spune ca a pierdut cartea de indentitate a automobilului. Pot declara actele pierdute, sa scot alte acte si sa o radiez ?

Daca scot alte acte si o radiez si masina este gasita in trafic, pot fi tras la raspundere in vreun fel?

Multumesc.

Modificat de silvinnio

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.