Jump to content
POLITISTI.ro

Radiere certificat înmatriculare (şi auto?) - O.U.G. nr. 189/2005

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Lămuriți-mă vă rog, cu următoarea problemă: dacă certificatul de înmatriculare este radiat conform
Legii nr. 432/2006 privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 189/2005 pentru stabilirea unor măsuri privind vehiculele rutiere înmatriculate
Art. 5. - (1) În termen de 30 de zile de la radierea unui operator economic sau a altei persoane juridice din evidențele Oficiului Național al Registrului Comerțului, dacă deține vehicule înscrise în circulație, certificatele de înmatriculare ale acestora se radiază de drept în condițiile legii.

se radiază și autovehiculul? Speță: Depistat de polițiști circulând cu un autovehicul ce figura înscris pe o societate comercială radiată (există dovada că șoferul avea cunoștință). Fapta de a nu înscrie autovehiculul pe noul proprietar este contravenție, dar dacă am circulat cu un autovehicul cu certificatul de înmatriculare radiat este infracțiune (în sensul că se consideră și autovehiculul radiat din circulație)?

Modificat de Moise
  • Catalin a modificat titlul în Radiere certificat înmatriculare (şi auto?) - O.U.G. nr. 189/2005

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.