Jump to content
POLITISTI.ro

Emigrare Australia

Baldur

Recommended Posts

Am auzit de la mai mult colegi cum ca in Australia este recunoscuta profesia de politist, si se pot face si angajari in politie din randul romanilor, in special in comunitatile de romani stabiliti acolo.

Cunoaste cineva mai multe date sau s-a interesat in privinta acestui lucru?

• Membru

foarte tare!dar cred ca prima data ar trebui sa luam lectii de la Crocodile Dundee cum sa ne ferim si de toate veninoasele! :ner:

• Upvote 2
  • Downvote 5

mai bine sa traiesc cu frica de a fi mancat de jivine sau muscat de serpi in Australia decat sa mai traiesc sau sa mai fiu politist in Romania. cel putin acolo o sa simt ca traiesc . aici sunt mort, suntem cu totii morti ..

• Upvote 1
  • Downvote 1

Pai sa ne lasam condusi de canguri? Mai bine ii izgonim din tara si punem OAMENI sa ne conduca!

• Upvote 2
  • Downvote 2

In New Zealand se pare ca ne putem angaja ca politisti .

Information for Overseas Police Officers wishing to join NZ Police.

We welcome applications from overseas police officers who wish to work as an officer in New Zealand. To be eligible for NZ Police you must be able to complete our selection process here in New Zealand. If you are successful, we can arrange for a conditional letter of offer of employment to be sent to you. Please note, you must be a current serving police officer with a minimum of two years service.

Once Immigration New Zealand has confirmed that you have obtained Permanent Residency, you will be considered (amongst other applicants) for available positions in your chosen district, and training at the Royal New Zealand Police College

Edited by Baldur
  • Upvote 1
  • Downvote 2

Citeste tot ce scrie la ei pe site. http://www.newcops.co.nz/#

Eu le-am trimis un mail, astept sa vad daca imi raspunde cineva.

Oricum aici nu e de stat, astept sa fiu dat afara ca nu am pile ...m-am saturat de bataia asta de joc din RRomania.

Edited by Baldur
  • Upvote 1
  • Downvote 1

haideti sa va spun eu ceva legat strict de Australia

aseara pe la 12 noaptea frustrat de tot ceea ce ni se intampla am inceput sa completez un formular de emigrare on-line pentru Australia . Fiindca se facuse foarte tarziu m-am oprit pe la etapa 6 (sunt vreo 7 sau 8) ca deh a doua zi la ora 08,00 trebuia sa fiu fresh pentru nenea Igas...Ma credeti sau nu pe la ora 11,00 astazi am fost sunat de o doamna care m-a intrebat daca doresc sa continui cu aplicatia respectiva si daca ma poate ajuta cu anumite explicatii - credea ca nu am terminat acei pasi deoarece nu intelesesem ceva - fiind foarte amabila . I-am explicat faptul ca sunt ofiter de politie si am intrebat-o daca am posibilitatea de a gasi un loc de munca similar cu pregatirea mea ori chiar sa lucrez in acelasi domeniu. Mi-a raspuns ca ESTE POSIBIL DUPA O RECONVERSIE A STUDIILOR SI URMARII A UNEI FORME DE PREGATIRE... Nu mai intru in detalii ci va postez exact cuvant cu cuvant ceea ce mi-au scris azi prin e-mail...Fratilor, sunt politist de 14 ani iar de 5 ani sunt ofiter...in toti acesti ani am lucrat numai pe judiciar si am mancat o paine destul de amara - prietenii stiu de ce - dar daca lucrurile merg in stilul asta cu toate ca am 36 ani si doi copii nu cred ca voi mai avea motivatia necesara sa raman....stiu ca in situatia mea sunt multi si e cel mai greu sa faci acest pas dar...de 2-3 zile ma tot gandesc la viitor si...nu intrezaresc alta solutie

Postez mai jos acel mesaj

Stimate dle Radu Roman,

In urma discutiei din cursul zilei de astazi, va trimit informatiile necesare realizarii analizei de caz- consultantei initiale- in vederea emigrarii in Australia. Primul pas catre Australia este realizarea unei analize Detailed Assessment (D.A.)- momentul alegerii variantei optime pentru Dv. si al stabilirii unui plan de emigrare adaptat situatiei Dv.

1. Primul pas presupune completarea formularului de interviu D.A., in limba engleza, un exemplar Dv., un alt exemplar sotia Dv. Avocatul care va prelua cazul Dv. va decide cine este mai indreptatit a fi aplicantul principal.

Click aici pentru a completa formularul de interviu D.A.

2. O data completat, formularul D.A. se activeaza in momentul achitarii onorariului pentru analiza. In aceasta perioada, onorariul consultantei initiale a fost redus cu 60% de la AUD 900 pe cuplu la AUD 370 pe cuplu/ familie, investitie care, se va deduce integral din totalul onorariului de reprezentare a cazului Dv. Facilitate acordata pana la sfarsitul saptamanii in curs. Click aici pentru activarea serviciului D.A. cu card (AUD 370)

Exista 3 modalitati de plata: fie prin intermediul unui card international de tip VISA, MASTERCARD sau AMEX, fie prin PayPal, fie prin transfer interbancar. Pentru detalierea modalitatilor de plata, accesati linkul urmator: Payment Methods

3. Dupa achitarea onorariului pentru aceasta etapa si completarea formularului D.A. unul din agentii nostri MARA va prelua cazul Dv. si va solicita CV-urile Dv. Veti intra in legatura directa cu acesta (prin email, chat, Skype sau/si telefon) si veti purta discutii pe parcursul a 2- 3 saptamani in vederea clarificarii situatiei Dv. si intocmirii planului Dv. de emigrare. Toata corespondenta cu agentul australian MARA are loc in limba engleza si formularul trebuie completat in engleza.

4. Etapa de analiza D.A. se va finaliza cu un raport complet cu variantele de emigrare pe care le aveti si recomandarea asupra celei mai bune strategii de urmat conform situatiei Dv.

Nu cereti sfaturi legate de sansele si planurile Dv. de viza telefonic sau in cadrul unei intalniri, atata timp cat persoana /firma care le acorda nu isi sustine afirmatiile cu un raport scris si semnat, incluzand nr. de licenta M.A.R.A.!!! Numerele noastre de licenta se regasesc in cadrul semnaturii de mai jos. Gasiti mai multe detalii despre ce verificari se fac in momentul in care se alege suportul profesional de specialitate, accesand paginile web:

*Ce trebuie sa verific in momentul in care aleg un agent?

*De ce am nevoie de un agent de emigrare?

In calitate de reprezentant al SynchronicityOne in Romania, va voi asista de-a lungul intregului proces de emigrare. Pentru orice intrebari sau nelamuriri legate de procesul de emigrare va rog nu ezitati sa ne contactati. Aveti toate datele noastre de contact mai jos in cadrul semnaturii. De asemenea, va rog sa confirmati primirea acestui email.

Pentru mai multe detalii si informatii , o puteti contacta pe colega mea din Australia, dna Olivia Vasile ,id ul de skype al d nei Vasile este synch1.callcenter; puteti stabili o intalnire pe skype, tinand cont de diferenta de fus orar de +7.

Cu stima,

Maria Vitan

Junior Customer Service Assistant

SynchronicityOne - Oficially Recognized Visa Agents

Mira Flomin- MARA Number 0210295, MIA Number 1399

Danny Trestian- MARA Number: 0316483, MIA Number : 1668

--------------------------------------------------------------------------------

E-mail: romania@synch1.com Web site: www.australia-immigration.ro

Tel: 031-1000 613; 031-1000 614 Fax: 031-8173-130 Mobile: 0720-331 331

Adresa: Str. Nicolae Caramfil nr.75B, etaj 1, ap.3, Bucuresti, sector 1, Romania

Head Office: Byron Bay, NSW, 2481, Australia;

Web site: www.synch1.com ; www.australialiveworkplay.com

Head Office Phone: ++61-2-66884081 Mobile: ++61-417- 735187

Skype ID: synch1.callcenter--------------------------------------------------------------------------------

Prezentul mesaj constituie o informatie confidentiala si este proprietatea exclusiva a societatii Synchronicity One Srl Mesajul se adreseaza numai persoanei fizice sau juridice mentionata ca destinatara, precum si altor persoane autorizate sa-l primeasca. In cazul in care nu sunteti destinatarul vizat, va aducem la cunostinta ca dezvaluirea, copierea, distribuirea sau initierea unor actiuni pe baza prezentei informatii sunt strict interzise si atrag raspunderea civila si penala. Daca ati primit acest mesaj dintr-o eroare, va rugam sa ne anuntati imediat, ca raspuns la mesajul de fata, si sa-l stergeti apoi din sistemul dvs. Apreciem si va multumim pentru sprijinul acordat in pastrarea confidentialitatii corespondentei noastre. V-ati inscris cu adresa Dv. de email pe site-ul www.synch1.com prin completarea unui Free sau Detailed Assessment. Pentru dezabonare trimiteti un reply la acest email cu subiectul UNSUBSCRIBE. Important! Aceste materiale sunt subiecte supuse schimbarii fara notificare prealabila si au scop pur informational. Deasemenea, informatiile sunt prezentate fara reprezentare sau garantie de orice fel. Synchronicity One nu poate fi facuta responsabila pentru erori sau omisiuni in cadrul acestora. Nimic din cele precizate aici nu poate fi considerat drept garantie aditionala a serviciilor oferite de catre Synchronicity One Srl. Va multumim pentru colaborare!

Eu zic sa continui. Cred ca am sa incerc si eu , desi sunt orientat tot mai mult spre Canada. Oricum in Romania nu mai este de trait! Am 21 de ani de meserie, dar sunt gata sa renunt si sa plec unde vad cu ochii!

• Upvote 1

Cum zice si DORIN, continua si vezi ce si cum. Poate tinem legatura cu totii , si daca avem norocul sa putem emigra, sa vorbim in continuare, macar sa nu fim singuri cand /daca ajungem pe acolo. Eu as merge tot pe Noua Zeelanda deoarece profesia noastra este pe lista de " skills". Eu unul am facultatea de drept , iar facultatea de drept nu poate fi echivalata in nicio tara, iar cat priveste profesia...nici macar.

• Downvote 1

Azi am primit mail de la New Zealand Police. Pentru a te putea inscrie la concursul organizat de ei, trebuie sa ai rezidenta permanenta in Noua Zeelanda. Am mai trimis un mail la o firma de security de acolo, ar fi un job ok, pana as obtine rezidenta permanenta.

• Downvote 1

Pt cei care vor sa fie politisti pe alte meleaguri si se impaca bine cu lb. engleza - verificati din cand in cand site-ul oficial al InsulelorKayman Acolo am vazut ca din cand in cand apar joburi de politisti de strada (constable), detectivi si gardieni la centrele de retinere.

Astia asigura si transportul familiei.

Edited by bogdan

daca nu aveti niste argumente foarte solide pentru canada (rude, prieteni foarte buni... care sunteti absolut siguri ca va vor ajuta sa va puneti pe picioare sau care chiar sa va dea un prim job) eu v-as recomanda sa evitati, pentru moment, aceasta destinatie. au o resursa de imigranti cu supercalificari pe care ii folosesc la munci necalificate, deci va veti gasi foarte greu de munca ceva care necesita calificare - deci veti lucra pe salarii mici si va veti trezi la periferia societatii (economic si social).

australia, noua zeelanda si mai ales usa (loteria vizelor) sunt optiuni mult mai ok pentru cine doreste sa emigreze.

si mai ales nu mai apelati la firme sa va faca dosarul de emigrare. toti sunteti niste experti in facut dosare si hartii, asta e meseria voastra, documentati-va ca aveti foarte multe surse, inclusiv oficiale, pregatiti-va singuri dosarele si depuneti-le. si asa procesul este lung si costisitor, de ce sa mai platiti niste bani pentru lucruri pe care stiti deja sa le faceti?

Apropos, s-a dat din nou drumul la programul "loteria vizelor " pentru state!

• 1 month later...

Ai mai facut ceva rommel , in privinta emigrarii in australia? Ai mai primit mesaje de la ei? Ai depus vreun dosar la ambasada? Daca da, ce anume acte ai depus?

Edited by Dorin17

Eu si sotia am dat testul IELTS in dec 2010!

Daca nu ai experienta cel putin un an de zile intr-una din cele 29 de profesii eligibile nu poti aplica pt. Canada federala! Eu m-am "orientat" pentru partea franceza a Canadei si sunt in plin proces de emigrare! Bafta tuturor !