Moderator Marius Posted August 19, 2015 Moderator Share Posted August 19, 2015 Colegul nostru, poliţistul Gheorghe Ionescu din cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră aflându-se în exercitarea atribuţiunilor de serviciu a fost accidentat grav în noaptea de 1 spre 2 august de un beţiv care încerca să fugă pentru a se sustrage de la control. Poliţistul se află internat la spitalul Floreasca din Bucureşti în stare critică şi singura lui şansă de supravieţuire este un tratament într-o clinică din Israel. Costurile transferului şi al internarii depăşesc cu mult posibilităţile financiare ale familiei. Cu lacrimi în ochi, Cristina Ionescu, soţia poliţistului: "Tocmai am ieşit de la el. Starea lui este în continuare critică. Eu sunt un om simplu. Sper să întelegeţi şi starea în care mă aflu. Tot ce vreau este ca soţul meu să se faca bine." Acesta este motivul pentru care soţia lui face apel la bunătate într-un moment în care solidaritatea noastră a rămas singura lui speranţă la viaţă. Oricine vrea să ajute, poate dona în cele două conturi deschise la Banca Româna pentru Dezvoltare pe numele Cristina Ionescu.RO98BRDE410SV41249044100 - RON RO94BRDE410SV41249124100 - EUR În speranţa că acest apel va avea ecou în sufletele dumneavoastră, vă rugăm să vă solidarizati cu familia colegului nostru pentru a-l ajuta să supravieţiuiască. Vă mulţumim. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts