Jump to content
POLITISTI.ro

Apel umanitar pentru salvarea poliţistului de la Brigada Rutieră


Marius

Recommended Posts

  • Moderator

Colegul nostru, poliţistul Gheorghe Ionescu din cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră aflându-se în exercitarea atribuţiunilor de serviciu a fost accidentat grav în noaptea de 1 spre 2 august de un beţiv care încerca să fugă pentru a se sustrage de la control.

Poliţistul se află internat la spitalul Floreasca din Bucureşti în stare critică şi singura lui şansă de supravieţuire este un tratament într-o clinică din Israel. Costurile transferului şi al internarii depăşesc cu mult posibilităţile financiare ale familiei. 

Cu lacrimi în ochi, Cristina Ionescu, soţia poliţistului: "Tocmai am ieşit de la el. Starea lui este în continuare critică. Eu sunt un om simplu. Sper să întelegeţi şi starea în care mă aflu. Tot ce vreau este ca soţul meu să se faca bine."

Acesta este motivul pentru care soţia lui face apel la bunătate într-un moment în care solidaritatea noastră a rămas singura lui speranţă la viaţă. Oricine vrea să ajute, poate dona în cele două conturi deschise la Banca Româna pentru Dezvoltare pe numele Cristina Ionescu.

RO98BRDE410SV41249044100 - RON

RO94BRDE410SV41249124100 - EUR

În speranţa că acest apel va avea ecou în sufletele dumneavoastră, vă rugăm să vă solidarizati cu familia colegului nostru pentru a-l ajuta să supravieţiuiască.

Vă mulţumim.

Apel-Umanitar-Gheorghe-Ionescu.thumb.png

  • Upvote 8
Link to comment
  • Marius pinned and featured this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.