Jump to content
POLITISTI.ro

Program redus pentru anumite sectoare de activitate gen IT

Postare recomandată

Publicat

Da, cei din It nu ar fi trebuit sa fie politisti si nici ceilalti din structurile suport. Politisti ar trebui sa fie cei care fac efectiv munca de politie. Totusi, de aici si pana la a externaliza serviciile adiacente muncii de politie, este drum lung si complicat, iar trambitarea axiomei ca este mai ieftin sa nu mai avem oameni angajati, este cam fortata. In primul rand, achizitiile publice se fac pe bani si cu bani. Cand inspectoratele functioneaza pe datorie, e cam greu sa faci contracte, nu? Dar de ce sa nu mergi la serivice sa platesti 18-20 lei ca sa-ti completeze lichidul de frana si sa-ti schimbe un bec? Sau 150 lei pt un schimb de placute de frana? Sau sute de milioane pt servicii de IT&C ca tot vorbim despre domeniul acesta? La noi a fost pensionat tamplarul unitatii. Sunt curios cine o sa repare usi, birouri, cercevele, etc, mai ales cand in nevoie vor fi pipitele unitatii :ner: . Astept cu nerbdare al doilea val de disponibilizari din septembrie cand am inteles ca vor subtia oamenii din neoperativ la greu :emo-yessir: . Cand nu va mai avea cine sa dea cu pensula sau sa repare un acoperis, va fi misto. Dar suna misto - externalizare, licitatie publica, bla-bla. Ma rog, aici este de discutat si de analizat unde se poate face economie la bani prin externalizare. Ce-mi pare rau este faptul ca politia asta a ajuns de ras. Este o imensa gradinita, unde toata lumea se duce cu para si cu linsul in dos, in special sefii. Si mai rau imi pare de faptul ca politistii ar fi trebuit sa verifice informatiile care le impartasesc, inainte de a o face, asa ar fi profi.

Pt linistea ta Cataline, nu sunt IT-ist, daca la mine te refereai ci sunt militian cu scoala. Iar scaderea salariilor la neoperativi pt a-i diferentia mai bine de operativi am auzit-o din gura sefului SNPPC de la noi. Si nu am putut decat sa ma intreb, oamenii aia din neoperativ pentru asta cotizeaza la sindicat?

In concluzie, tara este putreda, sistemul este putred si prejudecatile multora la fel.

Si am auzit ca tipul care s-a ocupat de intrapol a plecat la IBM :P

• Displace 2
  • Moderator
Publicat

Chiar ma dau lacrimile cand ma gandesc ce tragedie ar fi in cazul disponibilizarii oamenilor din neoperativ, cand nu o sa mai aiba cine sa dea cu pensula sau sa repare un acoperis.

Stati linistit ca de cei neoperativi nu se atinge nimeni, pentru ca majoritatea dintre ei sunt in preajma sefilor si tocmai ei practica sportul ala cu "linsul in dos".

Publicat

Externalizarea inseamna pe de o parte si ca n-ar mai merge cu carpeli si improvizatii, dar pe alta parte exista si potential pentru delapidari.

Publicat

Tragedie? Cine a zis ca va fi tragedie? O vom face noi, ca doar ne-am obisnuit sa bagam benzina din buzunar, sa folosim masina proprie, sa cumparam hartie de xeros si cerneala pt imprimanta. Asa ca in viitor, vom pune mana si pe pensula, asta daca domeniul de activitate nu iti asigura sponsori, nu?

Ce ciudat, politia merge prost din cauza neoperativilor, tot ei dau cu binga si freaca menta. probabil ca tot acolo este si grosul coruptiei. Deci, nu putem decat sa ne bucuram la concedierile din septembrie pt ca dupa aceea treaba va merge mai bine si va exista o politie cvasi-impecabila din pct de vedere al coruptiei si al eficientei muncii.

Florine - potential? :ner: Jeezzz!

Nu vor mai fi carpeli? Dar ce vor fi? Probabil ca nici macar astea, dar cu siguranta vor fi penalitati la facturile neachitate, ca doar scrie in contract.

Dar, cand nu stii cu ce se mananca o activitate, este usor sa-ti dai cu parerea. :emo-yessir:

• Displace 4

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.