Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua

Am citit deja cateva articole privind acest aspect insa nu sunt foarte  lamurit

M-ar interesa sa stiu de ce documente am nevoie din partea vanzatorului ca sa nu am probleme cand incerc sa inmatriculez motocicleta.

Mentionez ca urmeaza sa o achizitionez din alta localitate care e destul de departe

Din cate am inteles as avea nevoie de :

Certificatul fiscal al vanzatorului actualizat (e valabil 10 zile parca-- aici nu mi-e clar daca trec mai mult de 10 zile si nu am inregistrat-o la fisc ce fac ma duc dupa vanzator sa iau alt certificat sau ramane valabil dar platesc ceva penalitati) -- banuiesc ca e un document tip care se intocmeste la fisc--din care sa reiese ca motocicleta figureaza la el si ca are taxele platite la zi.

Talonul -- pe verso caruia sa scrie instrainat catre mine incepand cu data (ce tip de autentificare trebuie aici :pun vanzatorul sa semneze , semnez eu se completeaza la firma de intermediere auto ....)

Cartea de identitate a autovehiculului -- aici imi este neclar eu pastrez originalul (cumparator) sau ramane la vanzator pana la radiere -- si daca ramane la vanzator eu cum o mai inmatriculez atunci -- sau se face radierea odata cu contractul de vanzare cumparare si eu primesc numere provizorii

In afara de documentele personale (buletin, buletin vanzator<---este necesara ?  ) de ce alte documente as mai avea nevoie 

Pe scurt intrebarea mea este:   cu ce documente plec acasa cu motocicleta si in ce moment al tranzactiei.

Tot aici as mai avea o intrebare, este fizic posibil sa se radieze vehicului si sa se emita numere provizorii in aceasi zi cu tranzactia

(este necesara autentificarea rar pentru emiterea numerelor provizori ?)

Multumesc

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.