Jump to content
POLITISTI.ro

Intalniri membri politisti.ro

Sunteti de acord ca membrii politisti.ro sa se intalneasca intr-o locatie ?  

160 voturi

1. 1. Sunteti de acord ca aceste intalniri sa aiba loc ?

• Da
    • Nu
      0
    • Nu stiu / Nu sunt hotarat
  2. 2. De cate ori ar trebui sa se intalneasca pe an membrii politisti.ro ?

• Odata pe an
    • De doua ori sau mai mult
  3. 3. In ce perioada a anului ar trebui sa aiba loc acesta intalnire ?

4. 4. Unde ar trebui sa fie locatia intalnirilor ?

• In centrul tarii
    • Undeva la munte
    • Undeva la mare
    • In Delta Dunarii

Postare recomandată

• Membru activ
Publicat

Camerele din hotelurile MAI se mai inchiriaza doar cadrelor ministerului? Mai exista conditia asta?

• Moderator
Publicat

Întradevăr, pentru nefumători acel hotel este un adevărat paradis. Dar pentru cei ce fumează e destul de greu, mai ales dimineaţa, la cafea ...

A fost chiar şi o nuntă în restaurant, sâmbătă seara şi nu s-a fumat acolo. Invitaţii ieşeau afară, în faţa hotelului. :D

Dar după cum am spus, se găseşte înţelegere la cei de acolo, dar cu anumite limite ... şi ne-am descurcat, că doar suntem băieţi mari şi vaccinaţi. ;)

Mai ales că în urma acestei întâlniri, am devenit prieten la cataramă şi cu spiderman, iar în caz de nevoie ... Aşa că aveţi grijă cum vă comportaţi cu mine! :ner:

1134127nukebgig.jpg1134213e2camlfq.jpg

Ps: Ben, nu ştiu dacă se închiriază camerele oricui, dar nouă ne-au cerut legitimaţia de serviciu. Probabil că este necesar ca din grup să facă parte şi cadre MAI, pentru că toţi poliţiştii cazaţi am fost însoţiţi.

• Apreciez 1
  • Membru activ
Publicat

Mersi de raspuns.

Asta voiam sa va intreb, daca spiderman e unul dintre voi. Ceilalti pot sa-mi imaginez cine ar fi :)

• Moderator
Publicat

Era unul din barmani, acolo în Bamboo. Tot personalul clubului era costumat în aceea seară. Noi am nimerit acolo, chiar în seara de halloween.

114657mnxbkyex.jpg11480nz9hqf8c.jpg

114850oij1apnh.jpg1149240puzww4h.jpg

• Apreciez 1
Publicat

nr de telefon ale domisoarelor din fundal le aveti? macar sa obtin si eu ceva de pe urma evenimentului :)

Publicat (modificat)

maxu08 are 2 copii unul de 6 luni..nu????....la ce ti-ar folosi nr. domnisoarelor?? :emo-box:

PS: sper ca sti de gluma si nu te superi

Modificat de Cerasela
Publicat (modificat)

Cred ca maxu are o activitate mai intensa... si doar are nevoie de dadaca !?! :clip: .... nu ! :naughty:

Modificat de Eduard
Publicat

nr de telefon ale domisoarelor din fundal le aveti? macar sa obtin si eu ceva de pe urma evenimentului :)

Total de acord. Te sustin maxu! :naughty:

Publicat

tocmai ca in conditiile date am nevoie de o dadaca special ptr mine :) daca nu acum, atunci cind? cind voi fi un mos libidinos, cu baston si Rolls Royce? :)

Publicat

Foarte frumoase pozele...Se vede ca v-ati distrat de minune..

Apropo Catalin, una din poze este facuta la cativa metri de casa mea :D .

Publicat

Multumesc tuturor ce au avut amabilitatea de a posta fotografii. Nu pot spune ca nu am incercat un sentiment de parere de rau,DAR m-am felicitat in acelasi timp intrucat eu sunt fumatoare.Cu siguranta nu m-as fi simtit bine daca nu mi s-ar fi permis sa fumez.

Poate cu prima ocazie organizam intalnirea intr-o locatie unde se poate fuma si din timp astfel incat sa poata participa mult mai multi.

Cu prietenie,

Joy

• 6 luni mai târziu...
Publicat

Stiu ca anul trecut sau inscris multi ca vin , iar din motive personale/ financiare nu au mai ajuns, poate anul asta stabilim intalnirea cand e cald afara sa fie mai placut si asa poate ajungem mai multi.

Publicat

Bravo Cerasela! Ca sa vezi cum zboara timpul... :D si dupa cum mentionase si Joyce ... undeva unde sa se poata fuma... eu inca nu mi-am planificat concediul... haide... bumtzi bumtzi!!! :D:beer:

Publicat

la cum se arata vremea mai curand august-septembrie.. dar oricum, vad ca e aglomerat rau topicul... sa facem un pic de ordine zic.... :P

• Apreciez 1
Publicat

La cum se prezinta discutia, chiar este aglomerat topicul. Pana nu se vine cu ceva concret, vorbim vorbe...:))

Publicat

Nu sunt eu in masura sa vin cu ceva concret avand in vedere ca se lucreaza in schimburi si poate unii dintre voi v-ati programat deja concediile, cand se vor hotara toti mai discutam, am zis ca e bine sa stim cu totii daca se mai face sau nu anul acesta intalnirea forumistilor :emo-yessir:

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Publicat

Daca tot este asa laudat acest Hotel Excelsior vreau sa ajung si eu pe acolo.

Se poate sa-mi explicati si mie cum ajung la el ?

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

In a doua jumatate a lunii octombrie? Nu de alta, dar sa se faca vinul, carnatii si pastrama :naughty:

Preferabil o locatie prin centrul tarii...Brasov, Sibiu, Valea Prahovei

• Apreciez 3

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.