Jump to content
POLITISTI.ro

Intalniri membri politisti.ro

Sunteti de acord ca membrii politisti.ro sa se intalneasca intr-o locatie ?  

160 voturi

1. 1. Sunteti de acord ca aceste intalniri sa aiba loc ?

• Da
    • Nu
      0
    • Nu stiu / Nu sunt hotarat
  2. 2. De cate ori ar trebui sa se intalneasca pe an membrii politisti.ro ?

• Odata pe an
    • De doua ori sau mai mult
  3. 3. In ce perioada a anului ar trebui sa aiba loc acesta intalnire ?

4. 4. Unde ar trebui sa fie locatia intalnirilor ?

• In centrul tarii
    • Undeva la munte
    • Undeva la mare
    • In Delta Dunarii

Postare recomandată

Publicat

Vrem poze Bogdanel...si sper ca la urmatoarea intalnire sa particip sa nu mai intervina nimic..distractie placuta. :)

• Membru
Publicat (modificat)

Vrem poze Bogdanel...si sper ca la urmatoarea intalnire sa particip sa nu mai intervina nimic..distractie placuta. :)

Eu nu m-am mai dus Cerasela pentru ca maine trebuie sa fiu la Bucuresti, se intoarce fratele meu din tari straine.

Trebuia sa revina pe 15 noiembrie dar s-a stricat treaba si mi-a dat si mie planurile peste cap si astfel nu am putut onora intalnirea.

Sper ca oamenii sa se simta bine si dupa cum am mai zis... astept fotografii ca daca m-ar auzi profu' de criminalistica folosind POZE, mi-ar da sector in fata comandamentului pana mi-as reveni (cunoscatorii stiu ce inseamna). :doh:

Modificat de Bogdanel
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Am ajuns si eu. De abia asteptept sa iesim....... :beer: Apropos nu este frumos sa inventam motive. Puteati unii dintre voi sa veniti cu siguranta. Voi aveti de pierdut. O sa pun si poze.

Apropos maxu eu am salariu de 1.500 de lei, un copil si rate la banca de aproximativ 400 de euro lunar......pe 25 de ani.....nu in asta sta esenta intalnirii......

Modificat de copman
Publicat

Apropos nu este frumos sa inventam motive. Puteati unii dintre voi sa veniti cu siguranta.

Nu cred ca inventeaza cineva, doar ca unii chiar nu stau bine financiar si nici nu au masina ca sa ajunga. Mie personal imi pare nesupus de rau ca nu am putut veni si o sa ma gandesc tot weekend-ul la voi.

• Membru
Publicat

Dintr-o gramada de "viteji" au sosit o mana de oameni. Am vb pt vreo 15 pers. si au venit vreo 7-8. Fara alte comentarii!

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Esential este sa va simtiti bine! :good:

E totusi un inceput bunicel, 7-8 da' buni! :clip:

Haideti sa nu divalgam de la subiect, a fost o initiativa frumoasa, demna de laudat si important este ca s-a infaptuit. Week-end placut!

Publicat

Nu cred ca inventeaza cineva, doar ca unii chiar nu stau bine financiar si nici nu au masina ca sa ajunga. Mie personal imi pare nesupus de rau ca nu am putut veni si o sa ma gandesc tot weekend-ul la voi.

Ba unii dintre noi chiar inventeaza, ti se pare ca eu sunt o persoana care are bani ? Chiar am facut eforturi financiare foarte mari, din cauza asta am venit fara sotie. coosstti a spus ce era de spus. Tu Cerasela macar esti "civil", dar restul ?

Publicat

Am ajuns si eu. De abia asteptept sa iesim....... :beer: Apropos nu este frumos sa inventam motive. Puteati unii dintre voi sa veniti cu siguranta. Voi aveti de pierdut. O sa pun si poze.

Apropos maxu eu am salariu de 1.500 de lei, un copil si rate la banca de aproximativ 400 de euro lunar......pe 25 de ani.....nu in asta sta esenta intalnirii......

m-ai inteles gresit :) ideea mea este ca imi este greu sa ma misc cu toata satra un weekend- bagaje multe, de facut si carat ( inclusiv olita, pampersi, robot bucatarie, mincare ptr cel de 6 luni ptr ca nu maninca de la Mac ci pasat de legume fierte si tocate - ai cam uitat, asa-i?), vb cu vecini ptr a lasa casa si cainele in grija cuiva si asta doar ptr un weekend din care 1 zi o pierd cu impachetat/despachetat+ drumul.

nici un moment nu a fost vorba de bani desi ratele mele se duc la 3.000 euro pe luna :) asta ca sa nu te simti singur in grijile financiare zilnice :)

• Membru
Publicat

Eu unul trebuia sa vin. Dar iti vine sa crezi copman ca la ora asta am ajuns acasa si sunt plecat de azi dimineata la lucru? De abia ce am venit de la o disparitie si maine plec din nou in teren, la fel ca si poimaine. Crede-ma, sunt foarte ofticat ca nu am ajuns la intalnire si in niciun caz nu inventez motive.(Ieri de exemplu am avut omor in zona de competenta.)

Publicat

am fost de la inceput un sustinator al acestei intalniri.... si m'am ofticat maxim cand nu am avut cum sa mai vin... a fost foarte amuzant cand am plecat azi cu doua ore peste "program" ( ca tot sunt la dispozitie 24/7) iar maine dimineata la 8 sunt iar pe baricade... colegul de tura nu avea cum sa ma inlocuiasca pt ca maine pleaca in HD si SB sa isi ia masina.... placere vs nevoie..

va doresc maxima distractie si multe poze!! abia astept (ca si ceilalti care nu au reusit sa vina, sunt convins) pozele si data viitoare!! poate o sa fie inainte de un an.. :)

:beer:

Publicat

Si mie imi pare rau ca nu am putut sa vin, eu azi sunt sch 2 sunt la limita judetelor Covasna cu Brasov voi face un post fix stil militienesc pt ca vezi doamne vin inspectorii sefi de la toate judetele pt intalnirea ATOP la Balvanyos si sa vada echipaje de politie (inca asta e mentalitatea). Celor care v-ati intalnit distractie placuta.

• Moderator
Publicat

Transmit "live" de la fata locului ...

Frumos aici, ne simtim foarte bine.

Aseara ne-am acomodat cu orasul pe la Taverna Sarbului, iar acum suntem la Paradisul Acvatic. E superb aici.

Poze mai tarziu ... dar nu stiu cand. Trebuie transferate de prin telefoane sau aparate si suntem putin cam ocupati, dar se rezolva.

Publicat

Multumim pentru transmisiune Catalin...asteptam vesti de la voi, sa ne simtim si noi bine..makr cu gandul.. :rolleyes:

Publicat

Distractie placuta celor care, au ajuns!

Sincer, si mie mi-ar fi placut sa fiu printre voi, insa momentan statutul nu-mi permite. De la anul.

:emo-yessir:

Publicat

Transmit "live" de la fata locului ...

Frumos aici, ne simtim foarte bine.

Aseara ne-am acomodat cu orasul pe la Taverna Sarbului, iar acum suntem la Paradisul Acvatic. E superb aici.

Poze mai tarziu ... dar nu stiu cand. Trebuie transferate de prin telefoane sau aparate si suntem putin cam ocupati, dar se rezolva.

Confirm. In aceasta seara tot "live" va fi......de la fata locului :beer: . Urmeaza poze si de la mine. Ce vreau sa punctez este faptul ca desi nu am dormit mai deloc ma simt mai odihnit decat atunci cand sunt acasa. Nu uitati in aceasta seara ne vom distra o ora in plus avand in vedere ca se trece la ora de iarna iar ora 0300 va deveni ora 0200 :clip:.

Publicat (modificat)

Bine ati ajuns sanatosi ! Asteptam stiri, eventual foto, de la eveniment .

Modificat de Eduard
  • Membru
Publicat (modificat)

Sunt minunate pozele Cătălin. :good: Cred că este de la sine înţeles că v-aţi simţit excelent ! ^_^

Modificat de blue1guardian
Publicat

Extraordinare peisaje..,la urmatoarea intalnire sper sa pot ajunge si eu...sper..!!! :emo-yessir:

• Moderator
Publicat

Să continui review-ul primei întâlniri naţionale politisti.ro.

Aşa arată hotelul M.A.I din Braşov, mai exact Hotel Excelsior.

1123839m0xab4l6.jpg1124440cglvxnoz.jpg

Preţurile sunt bune în privinţa cazării, iar cele din restaurant sunt şi mai bune, chiar aş putea spune că sunt incredibile. Se mănâncă foarte bine la nişte preţuri fără concurenţă în Braşov. De exemplu, o masă completă pentru două persoane, cu ciorbă de văcuţă, pulpă de pui dezosată cu cartofi ţărăneşti, salată de murături şi papanaşi la desert ne-a costat undeva pe la max. 40 de lei.

Camerele sunt curate şi furmoase, nu trebuie să vă aşteptaţi la dotări de ultimă generaţie sau mobilier ca prin hotelurile comerciale, ci găsiţi acolo tot ce vă trebuie şi cel mai important, după părerea mea, este curăţenia, totul este îngrijit, există apă caldă şi căldură. deci condiţiile sunt foarte bune.

Oamenii de acolo sunt înţelegători şi serviabili. Orice problemă ar exista, mi-au lăsat impresia că se poate rezolva.

Singurul mare minus, pentru mine cel puţin, este că în întreg complexul este interzis fumatul. Nici chiar în restaurant nu se permite.

Una peste alta, vă pot spune că dacă aveţi treabă prin zonă puteţi merge fără nicio reţinere acolo, este mai mult decât ok.

• Apreciez 1
Publicat

interzicera fumatului este o chestie excelenta ptr mine si ptr copii. Urasc fumatul desi in clasa IV fumam de rupeam pina m-a prins tata cu tigara in gura. 3 zile nu am putut sa stau pe scaun :) si alte 7 am stat pe o perna.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.