Jump to content
POLITISTI.ro

Politia Comunitara are dreptul sa foloseasca dispozitive de avertizare sonore si luminoase

Postare recomandată

• Moderator
Publicat (modificat)

Kmcoico, ia sa vad ce mai zici acu´? :ner:

Iar cei de la Politia Locala din or. Voluntari/IF, si-au tras niste dubite pe care scrie "SWAT"... inca nu am poze, dar in curand...

post-1064-071156700 1289690128_thumb.png

post-1064-078978800 1289690147_thumb.jpg

Modificat de CITADELA
  • Membru
Publicat

Si nu se sesizeaza nimeni impotriva nesimtitilor astora?angry.gif Am niste draci pe ei de nu mai pot...imi vine sa turbez..daca imi intra un mascat din astia in mana, dracul e al lui.

Publicat

@Eduard. Multam` fain frate de distractia gratuita.ner.gifZiceam sat ....in sens figurativ.Ca nu prea e sat.

Iar daca vrei sa vezi cate zorouri am gresit la suma arunca un ochi aici : www.opiniatimisoarei.ro

Publicat (modificat)

Daca vrei distractie gratuita uitate aici : zona de distractie

Acolo ai pus un link ( adresa ) tot la figurat ca nu-i gasesc rostul . Mai exact unde sa-mi arunc ochii referitor la zerouri .

In rest numai de bine, la figurat !

Modificat de Eduard
  • Displace 2
Publicat

Crezi ca e necesar sa fi ironic? Eu zic ca nu. Acum nu am timp dar voi cauta in site exact ancheta respectiva. Si o sa o vezi la propriu.Nu la figurat.

Bafta.

• Membru
Publicat

Se vor si ei politisti...ce sa le faci...totusi, nu inteleg de ce denumirea politie...da, stiu, s-a mai discutat, dar ma vait si eu...rapandulele astea cu liceul neterminat si pentru care cuvantul gramatica este de provenienta extraterestra au nesimtirea de a emula o institutie cum e Politia Romana...de fapt, am aflat cam care e diferenta dintre politia romana si politia comunitara. Facand o analogie si extrapoland alegoric, este precum diferenta dintre a ajunge acasa si a gasi pe Pamela Anderson la 22 de ani in pat si a ajunge acasa si a gasi o papusa gonflabila cu fata Pamelei Anderson.ner.gif

Publicat

@Kmcoio

Razi tu razi, da' am citit la un moment dat un articol in ziar despre ceva abuzuri ale comunitarilor si-n sectiunea de comentarii, un comunitar suparat si-n razboi cu toti si cu toate, se certa cu fiecare-n parte repetand obsesiv cu litere mari "un politist comunitar NU este mai prejos cu nimic decat un politist national. sunt egali" etc. Partea proasta e c-a inceput lumea sa creada ca posteaza ceva robot la cat de obsesiv repeta aceasta. :ner:

• Membru
Publicat

Ha ha...nu este cu nimic mai prejos decat un politist national...ner.giftrebuie sa repet alegoria cu Pamela Anderson?

• Membru
Publicat (modificat)

Sony, poate se referea la inaltime sau la varsta, sex, iar acei comunitari care gandesc asa, sunt bolnavi. Eu stiu ca exista POLITISTI si vechii gardieni care se numesc acum politisti comunitari, iar acel ziar unde scria articolulu respectiv poate e patronat de vreun primar, prefect....

Modificat de eti79ety
Publicat

Radem noi radem, dar la capitolul bani sunt muult peste Politia Romana. V-am dat exemplul Timisoarei unde in 3 ani de zile au fost cheltuiti 10 milioane de euro cu ,,politia,, comunitara.

Stiti voi un IPJ din Romania care a avut asemenea suma la dispozitie?

• 2 luni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Daaaaaa...la Valcea e treaba asta, in parc la Zavoi. Uitasem....superb. :ner:

Publicat

Off-topic, dar...

arrqn.jpg

Codul rutier il cunosc destul de bine, asa ca nu imi amintesc ca ARR sa fie trecuti cumva la semnale luminoase speciale albastre si nici rosii. :huh:

• Membru
Publicat (modificat)

Doar culoarea galben

Modificat de eti79ety
  • 6 luni mai târziu...
Publicat

Se pare ca politica pasilor marunti este pusa la treaba.

Am vazut azi nenumarati gardieni publici echipati cu tinuta de interventie - combinezoane negre+vesta purtare mijloace de interventie (goala desigur, dar pentru impresie) - o mindra chiar, plecase de acasa echipata astfel si era in drum spre "baza". Numitorul comun al tuturor celor observati era eticheta "POLITIA" cu arici in piept. Am incercat sa observ daca cuvintul "comunitara" era prezent si elpeeticheta, sau daca eticheta a fost "prelucrata" pentru a ascunde acel termen.

Raspuns hotarit, NU!!! S-ar putea incadra la uzurpare de calitati oficiale?

• Moderator
Publicat

Dupa parerea mea DA.

Chiar si in legea lor de functionare este mentionat ca instcriptionarea trebuie facuta cu aceeasi marime a literelor si evident cu ambele cuvinte.

Publicat

maine poimaine ii vezi la insotire convoi transport special si paza aeroporturi.... :ner:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.