Jump to content
POLITISTI.ro

Conditii si documente necesare pentru Admitere-2011

Postare recomandată

Publicat

Poate cineva care a terminat liceul in Belgia sa isi faca dosar pentru Academia de Politie?

Am cautat la conditiile de admitere pe site insa nu am gasit nimic referitor la aceasta situatie...

• Membru activ
Publicat

Daca are diploma de BAC echivalata nu e nici o problema din partea lor. Problema e la persoana care a terminat acolo liceul cand o sa le ceara alora o caracterizare :)

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Imi puteti raspunde si mie,mi-a spus cineva ca trebe sa merg in aprilie la IPJ pentru inscriere,sa depun un dosar,nu prea sunt in tema si de aceea am apelat la dumneavoastra,sa ma lamuriti.

• Moderator
Publicat

Da, e bine sa mergi cat mai curand posibil si sa te interesezi ce documente sunt necesare pt concursul de admitere.

Nu uita ca o examinare psihologica se sustine in aceasta perioada.

Publicat

Ok,iti multumesc pentru raspuns si am sa trag o fuga pana la IPJ,sa vad ce documente imi sunt necesare.

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Eu am fost la Ipj si mi-a spus acel baiat de la informatii,sa vin dupa sarbatorile de paste.

Publicat

Daca nu se afiseaza locurile pana atunci, te duci degeaba, pentru ca trebuie completata acea cerere la IPJ, cum ca vrei sa participi la concursul de admitere pe locul x, cu specializarea y. Daca locurile nu sunt... :rolleyes:

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Nu te ingrijora Valentinoo32, poate cel/cea care m-a inrosit stie exact cum merg treburile la minister, si ne lamureste si pe noi cum merge treaba... pai nu?!

Imi cer scuze pentru offtopic; relativ offtopic.

:emo-yessir:

Modificat de VladM
  • Apreciez 1
  • Displace 1
  • 4 săptămâni mai târziu...
Publicat

de locurile de anul acesta(2012) de la Academia de politie, stie careva ceva?multumesc

Publicat

Din pacate nimic concret momentan.Sa speram ca vor afisa cat de curand,mai este putin pana la admitere si nu e corect sa ne tina asa.

• 10 luni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.